BEYLER OLIMPIANIN PİYASASI NEOLUCAK DÜŞECEK MI SHARD 22. 25 GB DIYOLAR DÜŞCEK MI ÇIKACAK MI BU PİYASA BU KONUDA YORUMLARINI BEKLIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.
beyler hadi yorumlarını beklıyorum olımpıa
duscek gıbıme gelıo ama bılmıorum
selam arkadaşım dun saat 03 te olimpia salon 01 de 2 tane +7 Shard aldım 20 gb foto yollucam araştırıom
ben bugun 17 gb ye aldım sonra baktım 15 den flan satan var sattım bi daha almadım ama düşer bence pazar +7 toto dolu sabah 750 m ye görmüştüm.bide reduce li +7 shard vardı ama yetişemedim
Beyler bu ağaçlar kalkana kadar piyasa +7 raptorlar,sheller,vb.. değerli high class itemlerle dolucak ve görceksiniz +7 raptorlar bile merchanta düşme aşamasına gelcek.Bekleyin ve bişi almayın bu aralar.İtemle doluyo server.Ucuzluk yakındır....Fakat eğer unique itemlerler alcaksanız şu an tam sırası çünkü onlar pahalanabilir benim fikrim bu yönde
ben olimpiada oynamıyorum
Olimpia'nın piyasaı çok berbat...Herşey çok pahalı keşke beramusda açsaydım çarı pöf be
Daha 1 hafta once elimdeki toto ve impact ' e 30 gb teklif vardı suan olimpiada +7 toto 800 den tezgahta gerisini siz düşünün
buda kanıtı
ha şu aağaçlardan itemlerin fiyatlarını düşürdüler bugün deli oldum yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme