Şimdi Ara

OLİMPİADAKİ KARUSLARA HELAL OLSUN YAWS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NeverDieAlone

Arkadaşlar en ii dupe culer zaten karus. İtemli 1 warrior 10 tane itemsizden iidir. Mesela Fuyi serverın en ii dupeculerınden. Just4everda +2 unıqeu ler. Eğer micton Olimpia yı bırakmasaydı. İnsanlar ezerdi ama bıraktı. Bu arada serverın ilk 70 i Cecilia da human

fuyi ve just4ever kesinlikle dupecu deildir ( zaten dupe olmuyor ) fuyi yi uzun zamandır biliyorum kendisine +9 plate set yapmıştı lvl 56 57 de falan arkadaş ne kadara mal ettin dedi 10gb falan demişti tam hatırlayamadım ama adam upgrade i çok iyi yapıyor.Just4ever da hep kendisi item çıkarıp basmıştır bunuda çok iyi biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: uur92

Orclarda...

Akuramatata
    TODESANGEL
    CrAzY_İroN
    _RED_KİT
    Katil_Kurt
    _LeGeNd_
    fuyi
    LATHSPELL

vsvs olduğu sürece zaten orclar cok güclü...

diğer mageleri unuttun
    Lantaaa
    Nightmare_07
    TamTam
    DemonizeD
    Gallardo_Dellequa
    Vs.Vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresqq -- 10 Mayıs 2006; 17:31:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

ORASI ÖLE AMA AGA GÖRMÜONMU ACHİLLES HAYVAN GİBİ ADAMLAR GEÇTİ İNSANLARA REDKİTDE GEÇECEK:(

red_kit insan olmaz merak etme ... kafanı yorma sen onlar orc basladılar orc kalırlar. :D
  • bırakın arkadaslar adam 10gb yi nerden bulmuş lvl 57 ken? ben 57 ken kekuriler 15m di!!!!!!
  • sHotxD sende iisin bea allah var şimdi :D kendını dısarıda bırakma ole =)=)=)=)
  • crazy_iron humandan dönmeseydi gerçekten çok farklı olurdu

@NeverDieAlone_ Just4ever dupeci değildir.kendisi 70 e kasıo ve 70 de human olucak

* malesef orclar harika mage lere sahip . sawaşları kazanmada en büük pay mage lerin.

* checillia 70 oldu ama katil_kurt ve crazy_iron item olarak 2ye katlar 5le çarpar

ewt haklı orclar mageleri sayesinde tutunabılıolar. Arkadaşım sen jus4ever ın dupeci olmadıgını nerden biliosun???
  • quote:

bırakın arkadaslar adam 10gb yi nerden bulmuş lvl 57 ken? ben 57 ken kekuriler 15m di!!!!!!

kim o yaw eger just4ever falan ise onlar dupenın allahını yapıolar Bİ ASASAİN tk YA TANK YAPABİLİRMİ BIRAKIN YAAA...
  • Just4ever bu adam human doğdu 64 e kadar humanlarla kastık biz bunu harpilerde bi sırası repot clanı wardı başkan leventcan
    bunlar birlikte karus oldu zaten bunlar geri dönecek biliyomda ondan
    bir tek cellad wardır salam warrior o dönmez humandı karuss oldu adama sordum nasıl pişman oldum dedi
    bende humanların salam agamlarını sayim
    micton 1. idi ama nerde bilmiyom şimdi
    _soul_Killer_
    cecilia
    aeston
    KaSaR
    veni
    daha aklıma gelmiyor şu anda bu arada human dan dönme hormonalDengesize selamlar salam magedir humanlıgını bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

gıden gıder kalan sağlar bızımdır sonuna kadar karus kalacağız insanların tıpı bı acayıp zaten

ZUHAHAHAHA LAN İNSANLARMI KOMİK ZUAHAHAHAOLM TİP TİP MAGELERİNİZ VAR LEN UCUYONUZ BİDE TİP TİP KARUSLARI OK TİP YA

• Ben size olimpia da bileğinin hakkıyla tutunan ne dupe ne kosp bunlara karışmaya human charları söyleyeyım:
    1- Potatoe(rogue)
    2- CatchMySoul_(Priest)
    3- AthenSlayer(warrior)
    Bunlar en iyiler
  • Size Olimpia serverının en iyilerini söyliyeyim
    KARUS:
    Katil_Kurt(warrior)
    Just4ever(rogue)
    lMaribel(priest)
    Red_Kit(mage)

Human:
    Cecilia(warrior)
    Soul_KilleR(rogue)
    Osiris(priest)
    Slipshod(mage)
  • quote:

Size Olimpia serverının en iyilerini söyliyeyim
    KARUS:
    Katil_Kurt(warrior)
    Just4ever(rogue)
    lMaribel(priest)
    Red_Kit(mage)

Human:
    Cecilia(warrior)
    Soul_KilleR(rogue)
    Osiris(priest)
    Slipshod(mage)

neye dayanarak soyluyorsun bunları ??
  • arkadaşlar karuslaröğleğin yeniliolar nedeni mage ler sağlam olamamsı ama akşam nedense hep yeniyoruz bende anlayamadım:(
  • quote:

Orclarda...

Akuramatata
    TODESANGEL
    CrAzY_İroN
    _RED_KİT
    Katil_Kurt
    _LeGeNd_
    fuyi
    LATHSPELL

bana bu ismi söleme ismi fuat tır vede o lvlv 59 dan beri benle kasmıştır ama ne olduysa 62 olfugu zaman bırak slm vermeyi slm ımı bile almadı o kadar adi biridir...

ismim: natzukau
    eğer bu forumdaysan bana pm at

edit: Akuramatata yı burda övmeyin adam edit neye dayanıyon dersen apos partysinde sormuştuk erkek gibi cvp ver demiştik ; +8 shard lar dupe mi dedik ben edit charım dedi dupe ywe ne gerek var die..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 10 Mayıs 2006; 22:49:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Webmaster_M2

Just4ever bu adam human doğdu 64 e kadar humanlarla kastık biz bunu harpilerde bi sırası repot clanı wardı başkan leventcan
    bunlar birlikte karus oldu zaten bunlar geri dönecek biliyomda ondan
    bir tek cellad wardır salam warrior o dönmez humandı karuss oldu adama sordum nasıl pişman oldum dedi
    bende humanların salam agamlarını sayim
    micton 1. idi ama nerde bilmiyom şimdi
    _soul_Killer_
    cecilia
    aeston
    KaSaR
    veni
    daha aklıma gelmiyor şu anda bu arada human dan dönme hormonalDengesize selamlar salam magedir humanlıgını bilirim

444 da_hacker karmarıja(ole bısı)
  • yaw ben 50lvl oldum
    +7fp set
    +7sb
    +7kukry
    +6dex takılarımın hepsı
    dlw'nın ananısını ağlatıorum
  • arkadaşlar olympia karuslarından acuramatata olması lazım tanıyan vart mı cz de takılan bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS

arkadaşlar olympia karuslarından acuramatata olması lazım tanıyan vart mı cz de takılan bilir

işte acuromatata ara sıra kullanıorum benim arkadaşın charı tabii bize geldiğinde kullanıom genellikle itemleri süper ayrıca güzelde combo yapabilioruz yani oyunu bilioruz şu an 62 lvl ama off off
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

quote:

Orclarda...

Akuramatata
    TODESANGEL
    CrAzY_İroN
    _RED_KİT
    Katil_Kurt
    _LeGeNd_
    fuyi
    LATHSPELL

bana bu ismi söleme ismi fuat tır vede o lvlv 59 dan beri benle kasmıştır ama ne olduysa 62 olfugu zaman bırak slm vermeyi slm ımı bile almadı o kadar adi biridir...

ismim: natzukau
    eğer bu forumdaysan bana pm at

edit: Akuramatata yı burda övmeyin adam edit neye dayanıyon dersen apos partysinde sormuştuk erkek gibi cvp ver demiştik ; +8 shard lar dupe mi dedik ben edit charım dedi dupe ywe ne gerek var die..

kardeşim atılırda bu kadar atılmaz ya yaw adam benim sınıfımda nereye edit hurafelere inanmayın hem soyuldu +8 shardlar +7 shelleri gitti ama yinede kenidini toparladı +8 mirageleri var elinde acuromatata gelince önce Humandı ncs kullandı ve karus oldu

• 1-)Cecilia Bişi Yapamaz Kadın Bi Warrior Ne Beklersin... Sen 30 Stat Pointi Geri Getir Bakalım Hadi...
    2-)CrazyIron Orc Oldu Bende Şaşırdım Ama Oldu...
    3-)KatilKurt Legend Vs. Vs. Güsel Warriorlar Var...
    4-)Humanlarda Deus Nerde Ah O Olsa...
    5-)Berfo Var Human Ondan Sonra Winston Var Bunlar Human Assassin
    6-)Human Warrior Olarak Aeston, Geber_Aq, Wotec, BelongOfDeath Ve Tabiki Deus Var Cecilia'ı Saymıyorum O Isterse 80 Olsun Bilen Adam Bi Kadın Warrior'u Kırar Kardeşim...
    7-)Ama En Onemli Faktör Inanılmas Şekilde Koxp Irkı Karus
    8-)Yakında Ben Geliyorum...Karus Bi Warrior Daha Kazanıyor Ama Cz Yapmayı Bilen Bi Warrior...
    9-)Bp Olarak Ext4sy_ Tek Geçerim Humanda CathcMySoul_ (Yalnış Yazdıysam Pardon) O Kadar Kuvvetli Değil...
    10-)En Önemlisi TamTam Ve Lantaaa TamTam Ile Konuşma Fırsatı Bulmuştum Hedefimiz 70 Lantaaa Ile Anca Beraber Demişti Bana...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.