ben olimpiada oynuyorum karusum o kadar az karus varki insanların yarısı bile etmez bu topici açma nedenim destek az kişi olmamıza rağmen hala savaş kazanabiliyoruz ama gün geçtikçe sayılarımız azalıo sizden isteğim olimpia karuslarına destek vermeniz oynamayı iyi bilenler lütfen karus olalım sağlam adam çok eziq adam yok pls ı love you olimpia and ı love you olimpia
olmpyada REDKİT WE NİGHTMARE warken hiç bişi olmaz
ORASI ÖLE AMA AGA GÖRMÜONMU ACHİLLES HAYVAN GİBİ ADAMLAR GEÇTİ İNSANLARA REDKİTDE GEÇECEK:(
gıden gıder kalan sağlar bızımdır sonuna kadar karus kalacağız insanların tıpı bı acayıp zaten
Olympiada Biraz Human Bi Charla Oynadım Katil_Kurt Geldimi Hepsi Bi tarafa Kaçışıyo Katil_Kurt Towndan İçeri bile giriyo heal potla herkez bi oraya bi buraya kaçıyo humanlar cacık güçlüler hala karus ama herkez human oluyo nedir bu human merakı anlamadım
hop hop karuslarda MaDDfaCCa yı unutmayalım RememBerMe clanında
karus az kişimi muahaha bişey demiom vlla demiom arkadasım sen sadece asgada falan mı takılıon karus kafadan insanların 2 katı 3 party apos dönüolar be
karus az kişimi muahaha bişey demiom vlla demiom arkadasım sen sadece asgada falan mı takılıon karus kafadan insanların 2 katı 3 party apos dönüolar be
ilk önce bellua demesini ören
quote:
Orjinalden alıntı: By_MuRaT
hop hop karuslarda MaDDfaCCa yı unutmayalım RememBerMe clanında
MaDDaFaCCa hacklendi siteye login olduğu için ve oyunu bıraktı.
quote:
İNSANLARA REDKİTDE GEÇECEK:(
redkitin insanlara geçceği yok
Emre Sen Sus İm DeLTa
quote:
Orjinalden alıntı: FjardeVarlden
gıden gıder kalan sağlar bızımdır sonuna kadar karus kalacağız insanların tıpı bı acayıp zaten
VALLA ORCLAR ÇOK MORODONDA PAZARI GÖRMÜYON GALİBA YER GÖK KARUS
Arkadaşlar en ii dupe culer zaten karus. İtemli 1 warrior 10 tane itemsizden iidir. Mesela Fuyi serverın en ii dupeculerınden. Just4everda +2 unıqeu ler. Eğer micton Olimpia yı bırakmasaydı. İnsanlar ezerdi ama bıraktı. Bu arada serverın ilk 70 i Cecilia da human
eft herkez humana geçio benim bir arkadaşdaha geçti nedeninde humanlar paso lvl kasıyo hemde kospla yada benim arkadaşı geçtiği clan en azından ama ben sonuna kadar karusum insan doğdum (ilk charım ) karus ölecem
İnsanlara clanca geçiyorlar ama dengeler düzelcektir ayrıca faavorim TODESANGEL
crazy_iron humandan dönmeseydi gerçekten çok farklı olurdu
@NeverDieAlone_ Just4ever dupeci değildir.kendisi 70 e kasıo ve 70 de human olucak
* malesef orclar harika mage lere sahip . sawaşları kazanmada en büük pay mage lerin.
* checillia 70 oldu ama katil_kurt ve crazy_iron item olarak 2ye katlar 5le çarpar
4Eva Karus!!
Olympıada oynadığım sıralar inanılmaz bir karus üstünlüğü vardı Cz de insanlar towndan cıkamazken nasıl bu kadar cogalmıslar hayret wala ama sanırım hala öyle olympıada ki karusların kökü gelmez
quote:
Orjinalden alıntı: DeLTa_tr
quote:
Orjinalden alıntı: baphome#8224;