Bildirim
EN İYİ ORC ÖLÜ ORCTUR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
M
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi oyun bu
thrall reyizin askerleriyiz -
nayt onlayn çakması
edit: wow lan bu galiba pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 26 Haziran 2015; 13:57:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nate Dogg
Hangi oyun bu
vörld of varkıraft -
for the horde -
Twisting nether'da olsan 1 tane de ben vururdum.Her gün ashenvale'deki night elfleri kesiyorum zevkine -
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
nayt onlayn çakması
Nayt Onlayn bunun çakması asıl, WoW'a Knight çakması dedi ya. -
Bebek katili thrall şu sıralar voljinin meclise girmesiyle zıvanadan çıktı. Voljinin bebek katili troya sayın diye hitap etmesi de cabası. Biz genç lorthemarcılar olarak bu durumdan rahatsızız. Ya erken seçim olsun ya lorthemar sylvanas koalisyonu.
quote:
Orijinalden alıntı: Sheogorath
Twisting nether'da olsan 1 tane de ben vururdum.Her gün ashenvale'deki night elfleri kesiyorum zevkine
Sergeras aşkına doğruyu söyle şimdi, siz Azeroth'a savaştan başka ne getirdiniz bunca zaman?
Başımızın dibinde biten onca derdin arasında birde sizin anlamsız savaşlarınız uğruna canımızı veriyoruz.
Biz night elfler olarak mağdur durumdayız. Biz barıştan başka bir şey istemiyoruz. -
Siz gidip yavru yavru mob'ları keserken XP, biz sizi keserken katliam. Sonra Horde'lar kötü, kollayacaksın tütü. Yok öyle! -
-
WoW? Kardeş burası DH. Metin2 yada Knight Online denilen saçmalıklar dışında konu açmassan tutmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Sheogorath
Twisting nether'da olsan 1 tane de ben vururdum.Her gün ashenvale'deki night elfleri kesiyorum zevkine
Sergeras aşkına doğruyu söyle şimdi, siz Azeroth'a savaştan başka ne getirdiniz bunca zaman?
Başımızın dibinde biten onca derdin arasında birde sizin anlamsız savaşlarınız uğruna canımızı veriyoruz.
Biz night elfler olarak mağdur durumdayız. Biz barıştan başka bir şey istemiyoruz.
Ben bir blood elfim bro. Orcları ve Trollleri fazla sevmeyiz ama Night elfleri hiç sevmeyiz.for the sunwell ulan -
Karıncayiyen Yiyen Adam VS Orc
-
quote:
Orijinalden alıntı: Storyteller
Siz gidip yavru yavru mob'ları keserken XP, biz sizi keserken katliam. Sonra Horde'lar kötü, kollayacaksın tütü. Yok öyle!
Biz bir mobu kesiyorsak amacımız vardır; BİZ DOĞA ANANIN ASKERLERİYİZ!
Biz sizin gibi geçmişte yaşadığımız köle hayatına sitem olarak zevkine mob katletmiyoruz! Eskiden yaşadığınız eziklik büzüklük duygusunu bizden çıkarmaya çalışıyorsunuz eyy münafık orclar!
Şu evrendeki night elflerden sonra en kusursuz 2. ırk olan Dranei'leri bile ne hallere soktunuz siz. Sizi eski tanrılara ve Sargerasın gazabına havale ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 26 Haziran 2015; 14:35:21 > -
Oyunda eşek var mı eşek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
We will never be slaves!
But we will be conquerors!
FOR THE HORDE!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Storyteller
Siz gidip yavru yavru mob'ları keserken XP, biz sizi keserken katliam. Sonra Horde'lar kötü, kollayacaksın tütü. Yok öyle!
Biz bir mobu kesiyorsak amacımız vardır; BİZ DOĞA ANANIN ASKERLERİYİZ!
Biz sizin gibi geçmişte yaşadığımız köle hayatına sitem olarak zevkine mob katletmiyoruz! Eskiden yaşadığınız eziklik büzüklük duygusunu bizden çıkarmaya çalışıyorsunuz eyy münadık orclar!
Şu evrendeki night elflerden sonra en kusursuz 2. ırk olan Dranei'leri bile ne hallere soktunuz siz. Sizi eski tanrılara ve Sergerasın gazabına havale ediyorum.
Doğa neutral'dır siz bayağı good'sunuz foşik Ally!
Benzer içerikler
- sınav kağıdı kaybetmenin cezası
- yazmayınca yazmayan kız
- harem sabiha gökçen arası havaş saatleri
- ptt mektup kaç günde ulaşır
- evde küçük böcek
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X