Şimdi Ara

Olimpos Otel Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecmis konulara baktim fakat karar veremedim 10.07.2018 giris 15.07.2018 cikisli olimpos taraflarinda sakin bir yer ariyorum deep green i buldum yorumlarda cok iyi fakat yer yok gorunuyor alternatif yer onerisi olan bu tarz bir yer bulunabilirseniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olympos için size önerim Sheriff olacaktır. Olympos'da Orange, Türkmen ve Kadir'in Yerinde kalmış biri olarak Sheriff kaldıklarım arasında en iyi olan yerdi.

Kadir'in Yeri daha çok genç dolu ses, gürültü, patırtı bitmez. Türkmen aşırı kalabalık oluyor, orange fena değildir. Ama Sheriff sessiz sakin ve huzur dolu.

Kadir'in Yeri bu saydıklarım arasında denize en mesafesi olan yer ayrıca.
  • Değerlendirceğim tşk :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl önce Simurg Evlerinde kalmıştık.Yemekleri ve sessiz huzurlu ortamı çok güzel tavsiye ederim.Tek sorun denize biraz uzak ama onuda bisikletlerle çözüyorsunuz.Bakmanızı tavsiye ederim.
  • Ben Olimpos'ta Kadir'de kalıyorum. Zaten konsept hepsinde aynı. Yalnız gittiğim için Kadir'de kalmayı tercih ediyorum. Gece Bull Bar'a girip dans falan etmesem bile illa ki muhabbet edilecek biri çıkıyor. Kadir'de genelde genç tayfanın kalması da avantajlı oluyor. Yemekte, barda, bahçede illa ki birileriyle muhabbet kuruluyor.
  • Evli olduğum için kadiri es geçtim kafamın estiği birisiyle konuşursam kafam kopabilir orada :)) araçla gidicez mesafe konusunda sıkıntım yok, isteğim gece gürültülü ortam olmasın abaza tipler olmasın yemekleri yenilebilir olsun tek amaç doğa ile içe içe huzurlu bir yerde kafa dinlemek şu ana kadar deep green sherif var ay sonuna ertledik yarın bu işi halletmem lazım :)

• bladex38 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede kaldınız acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Olympos için size önerim Sheriff olacaktır. Olympos'da Orange, Türkmen ve Kadir'in Yerinde kalmış biri olarak Sheriff kaldıklarım arasında en iyi olan yerdi.

Kadir'in Yeri daha çok genç dolu ses, gürültü, patırtı bitmez. Türkmen aşırı kalabalık oluyor, orange fena değildir. Ama Sheriff sessiz sakin ve huzur dolu.

Kadir'in Yeri bu saydıklarım arasında denize en mesafesi olan yer ayrıca.
    yazdiginiz yerlerin yorumlarina baktim baya kotu , hepsi

hem yerli hem yabanci misafirler hep kotulemis, konfor yok galiba

otantik olacaz deyip baya kohne yerlerde konaklatiyorlar milleti gibi bi iznenim edindim

burasi fena gibi
    kimera lounge hotel
    Kimera Lounge Hotel
    https://goo.gl/maps/GgwdyYt2z3R2

• RichardB kullanıcısına yanıt
    Doğru. Kendine has bir kötü kokusu var buradaki pansiyonların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Doğru. Kendine has bir kötü kokusu var buradaki pansiyonların.
    bi yorumda dendigi gibi, "milletin sirt cantasiyla geldigi yere ben samsonite, canta, gucci ayakkabiyla geldim" haliye memnun olmamis
    ee bzide kon****a duskunuz , galiba bziden gecti boyle yerler ama bu anlatilanlar , "otantik" olmaninda altinda

bi kere hizyen yok, konforu gec onemli degil ama kardesim adam gibi yatak olmasi lazim, dus, tuvalet, sart bunlar
  • bayram. kesinlikle bayram.
  • Arkadaşlar bugun geldim ön bilgi vereyim kesinlikle aracınız ile gidin bizde araç olmasına rağmen sorun yaşadık
    Bölge medeniyetten tamamen uzak mahrem bölge kemer-kumluca arasındaki yoldan dağlardan 9 km inerek bölgeye ulaşabiliyorsunuz çok iyi araç kullanmanız lazım ayrıca yollar tehlikeli,
    Bölgede kaktüs ve kadirin yeri hariç zaten aktif bir yer yok
    7 den sonra denize gidemiyorsunuz sahile ulaşamıyorsunuz yani akşam sadece ormanın içerisindesiniz sahil filan yok hapis gibi hissediyorsunuz kendinizi
    Gündüz denize gitmek ölüm resmen sheriffte kaldım gidene kadar sıcaktan bayılıyorsunuz tamam denize geldik şimdi rahatlarız diyoruz aynı yolu tekrar dönünce denizin bir anlamı kalmıyor yine sıcak bunaltıyor arada yaklaşık 20 dk yol yürüyorsunuz sahile en yakın otellerden birisi birde diğerlerini siz düşünün
    Denize gelince tamamen çakıllıı ve kayalık bölge ilk gün kimse uyarmadığı için direk denize daldım meğer deniz ayakkabısı giymek lazımmış ayaklarımın altı parçalandı cidden çok tehlikeli bunu özellikle dikkate alın ve deniz ayakkabısı olmadan oraya GİTMEYİN
    Otele gelince kesinlikle son tercihiniz olmalı çadırda kalmak bnce daha mantıklı ben şehirden ses yüzünden kaçmışım zaten sabah onlarca ses ile uyanıyorsunuz hele bir cırcır böceği var bölgede 100 desibel üstüne çıkıyor abartmıyorum çileden çıkabilirsiniz
    Odada aynı anda iki kişi hareket edemez herşeyi geçtim bir dolap bile yoktu, evet bavulu kapının girişine koyduk ordan aldık eşyalarımızı bu doğal yaşam filan değil kesinlikle suistimal ediliyorsunuz odada tek priz var onuda biraz yukarı koymuslar ve cep telefonunuzu şarja takınca telefon havada asılı kalıyor tv minidolap filan zaten yok yorumlara aldanıp ve buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim fakat tam bir reziillikti
    Yorumlarda yok şöyle kahvaltı yok böyle akşam yemeği ama kahvaltıda 5 gün boyunca aynı çıktı hemen sayıyım 2 adet farklı beyaz peynir 1 kaşar peyniri domates salatalık markasız küçük paketlerde reçel bal çikolata(bu koskaydı) haslanmış yumurta biber salam karpuz kavun çay evet 5 gün boyunca sadece bunları yedik portal bahçesinde kalıyosunuz heryer portal bahçesi ama otelde portakal suyu içmek 8 tl :)
    Akşam yemekleri açık büfe değil tabaklara koyup size veriyorlar gittiğimiz gün biber dolması filan vardı kimse yememiş herkes dışarı gitmiş 2. Gün mangal yaptılar tavuk pirzola sevindik derken bir baktık herkese sadece 1 adet :)
    Arkaşlarlar öyle aile ile çocuklar ile gidilecek yer değil kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer düşünen varsa kesinlikle adrasana baksın en azından sıkılırsanız akşam çıkıp kocaman sahilinde gezip stres atabilirsiniz kendinizi hapiste hissetmessiniz a101 ve migrosta var zaten dalış için tekne turları için çıralıda olimpost” herkes adrasana geliyor denizide kumsal bir dahaki tercihim kesinlikle adrasan olur olimpos tam bir hayal kırıklığı
    Soru sorabilirsiniz :)

• olimposla ilgli bu yazdıklarınızı herkes biliyor ve tüm olimpos konu ve forumlarında yazılır.
    ama kimse inanmak istemez. hep bir merak.
    muhtemelen sizde bunların bir kısmını okudunuz ama yinede gittiniz :)

bungalovlar derme çatma yerler. yazın sıcak kışın soğuk.
    gürültü patırtı gırla. yazın çılgın gibi kalabalık yerler.
    gürültü patırtı kirlilik.
    helede o plaja olan mesafe. sıcakta.

ekim de güzel oluyor orası. tenha.
    birde şubatın ortasında gitmiştim. o zamanda güzeldi.
    ben bayramda kalıyorum. oranın profil hepsinden iyi. otostop çekerken
    kiminle konuşsam, aa evet bayram iyidir ya. diyor.
    gerçekten öyle.

yani iyi derken, ordakilerin bir tık üstü. mükemmel değil.
  • bladex38 kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm valla :) İnanın aileler için uygun değil ve oraya takılan profil de aileleri istemiyor. Ben ikinci kez gittim bu sene, eski tadı yok. Oradaki mekan işletmecilerinden biriyle konuştum. "Aileler çok gelmeye başladı, eski tadı kalmadı" dedi. Zaten yılda bir tatile çıkılabiliyor, aileler kesinlikle Olimpos'u tercih etmemeli.

Daha çok hippi tayfanın takıldığı bir yer. Ya da yalnız tatile gidip arkadaş edinirim diyen benim gibiler için uygun bir yer. Bu sene uyumak benim için de zor oldu, ses gerçekten çok fazla. Ama eğlence, muhabbet vs. yine tatmin ediciydi. Bir gün daha kalıp aynı kahvaltıyı yapmadığım için şükrediyorum ama, o denli bıkmıştım :D
  • valla ben ilk defa bu sene gittim çokta begendım alaturka pansıyonda kaldık klımalı tv lı gayet guzel bır bungalow evlerdı yemeklerde superdı temmuz sonu gecelık 2 kişi 1 çocuk 160 tl para verdık.Aracımızla gittik mıllı parkın kapısına kadar aracçla gdiyorduk sorun olmuyordu sadece dediğiniz gibi içeri girdikten sonra 15 dakka yürüyosunuz çocuklu aileler için zor olabılıyor o yuzden adrasanda denıze gırmek daha uygun.Ama ben genel olarak fiyat performans açısından gayet begendım kaldıgımız yer tam aile yerıydı.Kadirin agaç evlerı hemen yanımızda sayılırdı orayıda dolaşma fırsatı buldum orası dedıgınız gıbı daha genç kesıme hıtap edıyor.Önceden araştırıp gıtseydınız denız ayakkabısıyla gıderdınız :) bu arada adrasandan kalkan tekne turuyla sulu adaya gitseydınız mükemmel bır yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.