Şimdi Ara

OLM BEN ÜLSERMİŞİM LAN :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Off tekrar der misn aynn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son dileğinmiş kardeş söyleyiverelim.

O Eli İndir

-Aynen

Aynn

Ayn

R.I.P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Zor hastalık. Diyet çok önemli.Hiç abur cubur yeme , hep sağlıklı şeyleri ye.Bir de stres yapma asla.Stres insan sağlığı için çok tehlikeli.
  • Hiç aksatmazsan bu diyeti sağlına kavuşursun bir süre sonra

• Lise sondayken mide kanaması geçirmiştim. Doktor midende ülser var demişti. Kan kusuyordum. Hastanede 9 gün yatmıştım. 6 ünite kan verdiler bana.
    İlaçlarımı düzenli kulanarak kısa sürede iyileştim. Kısa sürede midemdeki ülserler geçmişti.

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten içimi rahatlattın şuanda doktor ne dediyse yapıyorum bakalim ne zaman iyileşicem.

Peki senin mide kanaman neden olmuştu birden mi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun bende de ulser var kapistiralim mi?

• Bende de var 4 tane. Mide kanamasi gecirdim. Taze kan kustum. Sikintiydi bayagi. Alkol ve kahveden olmus. Yaralardan bir tanesi 4mm imis. 23 yas icin fazla bu mide dikkat etmezsen goturmez dediler. Karacigerde de yaglanma varmis buyuk derecede. Ustune de apandisit cikti, aldilar apandisimi ameliyatla kendine bakmazsan bu vucutla zor dediler. Artik sadece skunk ve macun. :( evet bir sey icmeden yasayamaz oldum.

Editleyesim geldi:

Dikkat edin kendinize gencler. Ben vucuduma temizlik disinda bakmam. Onemsemem. Ne varsa da kullandim su ana kadar. Burada dile getiremeyecegim seyler bunlar. Olmaz olmaz demeyin bakin kapi gibi adamdim simdi istedigimi yiyemiyorum bu yasimda. Degerini kaybedince anlarsiniz. Onceden aklima bile gelmeyen yumurtali kiymali pideleri simdi gorup yiyemiyorum. Insanlar oldu insanlar gitti, akademik basarilar vardi akademik basarilar gitti. Ben ve bagimliliklarim, duygusal inis cikislarim, kendime olan saygisizligim, depresyonum ve tehlikeli maddelerim disinda bir sey kalmadi. Lutfen ben de burada buyudum sayilir. 13 yasinda uye olmusum. Akliniz varsa abinizi, kardesinizi dinleyin. Almancam var ingilizcem var, cesitli alanlarda bir cok basarilarim var ama artik bunun kolesi olarak verimliligim dusuyor.bu bilgiler bana sadece semt abilerinin yaninda geyik muhabbetine yariyor oldu. Ben belki kurtulamayacagim ama siz beni dinleyin. Benim zihnim artik bana istedigim seyleri dogru gosteriyor sadece. Dogru olduklari ve lazim olduklari disinda, devam etmenin mantikli oldugu disinda bi dogrum kalmadi. Hazir yazmisken mesajimi da vereyim. Yabma. Yabmayin *.*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 2 Kasım 2016; 16:51:34 >

• Gecmis olsun hocam benimde yaklasik 6 sene önce midem delinmişti ve ameliyat diyet halsizlik sürekli hasta olma derken baya sonra kendimi toparlayabildim,şükür bi iki sene sonra biseyim kalmadi simdi de sapasağlamım aman diyim strese girmeyin elinizden geldikçe

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Gerçekten içimi rahatlattın şuanda doktor ne dediyse yapıyorum bakalim ne zaman iyileşicem.

Peki senin mide kanaman neden olmuştu birden mi oldu

Ülserden dolayı mide kanaması oldu. Midem çok ağrıyordu, tabi ben midemde ülser olduğunu bilmiyordum. Midem çok ağrıyınca ağrı kesici içtim. Bu ağrı kesiciyi içmem midemin delinmesine neden oldu. Midem aşırı şekilde ağrımaya devam etti. Akşamüstü olunca da kusmam geldi. Tuvalete gidip kustum. Ama bildiğin kan kustum. Kan kusunca apar topar hastaneye gittik. Doktor mide kanaması dedi. Mideme endoskopi ile baktı doktor, midende ülser var dedi. Midemdeki ülserin oluşma sebebi de stres dedi doktor.

2007'de ülser ve mide kanaması vardı. 2007'den itibaren daha mide sorunu yaşamadım. İstediğimi yiyip içiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 2 Kasım 2016; 17:32:55 >

• Oha çok kötü umarım kimsenin başına gelmez bu hastalık

• Kendimdende şüpheleniyorum geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.