Şimdi Ara

OLMADI SAĞLIK OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SUNU BİLMENİZİ İSTERİM OYUNA BAĞLI OLDUUM İÇİN DEİL BU YAZDIKLARIM ZEVK İÇİN OYNUORUM AMA NAFİLEEE!!

NOT:YA HİÇ OKUMAYIN YADA SONUNA KADAR OKUYUN BASINI OKUYUP BAN DEİP CIKMAIN

ARKADAŞLAR HEPP AMA HEPP BU OYUNDA SADECE BANA AİT KİMSENİN GİRMEDİİ GÜZEL +55 CAR İSTEDİM OYUNA GEÖÇ BAŞLADIM HERKES 60 LVLDİ BN BAŞLADIIMDA BAŞTAN KASIIM DEDİM BİRSÜRÜ OLAY OLDU KASAMADIM KALDI FORUMLARI DOLAŞAIM BELKİ YARDIM EDEN CIKAR DEDİM DURUM ORTADA EN SON BU FORUMA SIĞINDIM AMA BURDADA BİŞE ELDE EDEMEDİM TOPİC AÇTIM NOLUR CAR DİE DALGA GEÇTİNİZ EN AZINDAN DSALGA GEÇMESEYDİNİZ BU GÜNE KADAR EN ÇOK 50 LVL LİK KASTIM ODA PRİESTTİ TADI ÇIKMADII ODA OLMADII DONANIM HABERDİR Bİ YRDM İSTİİM BELKİ İİ Bİ İNSAN CIKAR WERİR DEDİM DALGA GEÇTİNİZ YUERİN DİBİNE SOKTUNUZ!!TMM SIZDE HAKLISINIZ AMA YETER BEN BU BAŞLIĞI SİZE WEDA ETMEK İÇİN ACTIMM EWET BU FORUMDA İSTESDİİMİ BULAMADIMM YOK TU YOKTU ARKADASLARIMDAN CAR İSTEDİM WEREN YOK DEDİİM GİBİ BASTAN KASIIM DEDİM OLMADI OLMADI OLMADI NESE BN PES ETTİM ARTK 30 LVL CARIM WAR ONU KASIPORUM ODA 2 AYDA BİR GİRİORUM ÇÜNKÜ HER GİRDİİMDE EZİK MUAMELESİ GÖRMEKTEN BIKTIM Bİ KERE BİLE G1 CLANA GİREMEDİM BIRAK G1 G2 YE BİLE GİREMEDİM YA NERDEN MEDET UMDUYSANM SIRT CEVİRDİ ŞİMDİ COUNUZ BAN BAN YAZACAKSINIZ YAINN BEA SON SON BAN BAN SESLERİ İLE AYRILAM NOLACAKKİ BARE BURDA EZİK DURMAIM EZİK SANMASINLAR DİE FAKE Bİ RESİM YAPTIM CAR RESMİ KOYDUM SONRA PİŞMAN OLDUM BUNUN İÇİNDE HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİMM!!!NEYSE

İRTİBAT İÇİN: emrees53@hotmail.com

• bunun bı kolayı var burda char ıstiycegıne char al hem sen sevin hem biz
  • kardeş bu dünyada kimse kimseye bakmas kimsenin eline düşmicen 50m bul biriktir bişi yap al 60 istedini yaşa bilmiom salladınmı bilerek char weren olurmu die duygu sömürüsümü yaptın ama yaptıysan ...... kimsenin eline düşme milletyide kandırma yani BÖLE SAÇMA TOPİCLER AÇILMASINNNNNNN

• arkadaşım sen paranı biriktir 60 lık char al
  • EVT
  • Emeğinle Kas Kardeş Sana ßirisi Yardım Edecek Diye ßirşeymi Var.Millet Kassın Gece Gündüz Uğraşsın Sana İtem Versin Sen Otur O Seni Kassın Ne Kadar Güzel ßaşka İsteğin Varmı Edit Char Filan İstenmi.ßirde Forumdonanımhaber Yardım Kurumumu SAna Yarıdm Etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 14 Ekim 2006; 19:53:31 >
  • ne kadar ayıp ko için olmadık yalan söylüyorsunuz kimse kendi emeğiyle kastığı charını bilerek vermez bide forumu kullanarak sömürü yapmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben weririm sana lwl 56 lazımmı ?
  • walla arkadaşlar haklı sen arkadaşı olsan neyse arkadaşlık uğruna verdi dielim ama 55 lwl itemli bi charı 20 ytl den satsan da yine kardasın deilmi bu paryı sigara parası:) kız arkadaşına bişeyler ısmarla yani artık düşün ama ban gibi saçma sapan bir ifade kullanmıyca çünkü insanlar ban dememeli zaten ban diycek bişey varsa anlatırsın ben sana bundan ban dedim die sonra adam da anlar ban gibi saçma sapan bişi kullanmak bana biraz ters!!
  • +1
  • NO COMMENT!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.