Şimdi Ara

Olmadığım yerde oyun devam etmiyor. -HATA-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bunun bir hatamı yoksa böylemi olması gerektiğini bilmiyorum ama yine de sormak istedim.
    Benim yaşadığım yere uzak bir yerde iskelet spawner buldum, oraya bir düzenek kurdum su yolu ile iskeletler taşınıp kurduğum yere düşüyor fakat ben bu spawnara uzakken hiç iskelet birikmiyor.Kurduğum düzeneğe yaklaşınca iskeletler doğmaya başlıyor ve birikiyor.Haritanın derinliklerinde slime çifliği kurmuştum ilk başlarda çalışıyordu artık o da çalışmıyor.Hatta şu bile oluyor diyelim ocağın içine eritmek için taş koydum ben yakındayken eriyor uzaktayken erimiyor.

Bunlar bir sorun mu?Yoksa oyun normalde böyle mi?Bilmiyorum, yardım ederseniz sevinirim.

• minecraft dünyası chunk (çank) denilen bölmelerden oluşuyor "chunk loader" görevi üstlenen yani oyuncu yokken de bölgede hayatın devam edebilmesi için çeşitli modlar var bunların en popüleri chicken bones diye biliyorum.

Bunun dışında spawner sadece oyuncuya tepki verir yakında oyuncu yoksa spawner ayarlı olduğu entity'i (örneğin iskelet okçu) yaratmaz.
  • chicken bones i yuklesem spawner devreye girer mi? ben yokken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodrages kullanıcısına yanıt
    hayır fakat auto spawner diye bir makina var "MineFactory Reloaded" modu ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer. auto spawner kullanırsanız civarda oyuncu olmasa bile çalışacaktır.
  • Chicken bones'u yükledikten sonra bir Chunk Loader adlı item'ı yapmanız gerekiyor. Bunu spawner'ın yakınına koyup kendiniz ayarlayabilirsiniz , böylece spawner ve chunk loader'ın bulunduğu kısımlardaki chunklar sürekli yüklenir.
  • Disspawn oluyor iskeletler müdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.