Genetik klonlamanın insan üzerinde de olmasını isterdim.
Bu dediğin büyük ölçüde yapılabilir birşey ama sonuçlarını iyi düşünmek gerek insanlığın pekte hayrına kullanılmayacağı açık
İnsan klonlayıp,yaşatmak imkansız.
Neden imkansız olsun ki?
Şu şartlar altında durum bu.Benim görüşüm değil.
quote:
Şu şartlar altında durum bu.Benim görüşüm değil.
Temelde koyun klonlamak ile insan kloanlamak arasında hiç bir fark yok. İnsan klonlanmıyorsa (ki bence özellikle Asya ülkelerinde yapılmıştır) tek sebebi etik olmamasıdır. Yoksa teknolojik olarak bir imkansızlık yok.
Bütün elementlere hakim olmak.
Bu arada görünmezlik çoktan bulundu. internete invisibility cape diye yazarsanız çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: ****edMan
Bu arada görünmezlik çoktan bulundu. internete invisibility cape diye yazarsanız çıkar.
netteki videoları izlersen kamera sabit oda sabit odanın resmi çekiliyor, odada bulunmayan bir renkte örtü seçiliyor sonra görüntü üzerinden bilgisayarla o renk çıkarılıyor ve size yutturuluyor bilgisayar hilesi yani
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Teleportasyon
Bu benimde hayalim ama sadece ben yapabilecem ve alet edevatla değil beyin gücüynen. Ondan sonra alemlere akıcam, yılan gibi süzülücem adasdasa
Zaman durduran uzaktan kumanda da olabilir. Click filminde ki gibi. Ondan sonra iffetin kafayı cama sıkıştırmaya falan gerenk yok, eğilsin yeter, CLICK!
Zamanı durdurup, yavaşlatıp geri veya ileri alabilmek
beynimdeki bilgilerin yarısını silsinler. hatta temel ihtiyaçlarımı karşılıcaklar kalsın, gerisini komple silsinler ve beni bir adaya, ıssız in cin olmayan bi yere bıraksınlar. belkide aklımda sadece, (filmin adını unttum. çocuk okulu bırakıyor, dag bayır geziyor en sonda zehirlenip ölüyor) bu film kalsın.
Ankara'nın her yerine döşenmiş metro hattı...
Beynimi tamamen kullanabilmek.
quote:
Orijinalden alıntı: fizisyen
beynimdeki bilgilerin yarısını silsinler. hatta temel ihtiyaçlarımı karşılıcaklar kalsın, gerisini komple silsinler ve beni bir adaya, ıssız in cin olmayan bi yere bıraksınlar. belkide aklımda sadece, (filmin adını unttum. çocuk okulu bırakıyor, dag bayır geziyor en sonda zehirlenip ölüyor) bu film kalsın.
into the wild (2007)
çok yaşa.
quote:
Orijinalden alıntı: Noblé
Beynimi tamamen kullanabilmek.
beynini zaten tamamen kullanabiliyorsun
ilk ivme hareketini verdikten sonra, sonsuza kadar hareket edebilecek bir düzenek icat etmek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme