Şimdi Ara

Olmaz Dediler , Birde Siz Bakar Mısınız ?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qweqqa

sen edebiyat sınavına da mı girdin tm puanlarının hepsinden sıralamaya girmişsin de?

Sayısalcıyım işte yazdım yukarda okursan girdim salladım edebiyatı böyle geldi coğrafyam fena değildir zaten yaptık bir şeyler ama üniversite bıraktık puanımız yerle bir oldu 55K Dan düştük 82 K'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lKavkazMafial

quote:

Orijinalden alıntı: qweqqa

sen edebiyat sınavına da mı girdin tm puanlarının hepsinden sıralamaya girmişsin de?

Sayısalcıyım işte yazdım yukarda okursan girdim salladım edebiyatı böyle geldi coğrafyam fena değildir zaten yaptık bir şeyler ama üniversite bıraktık puanımız yerle bir oldu 55K Dan düştük 82 K'ya

Bu arada ben istanbul io iktisat gelir diye dusunuyorum 1.ogeretminde gelme ihtimali var azda olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benim tahminim İstanbul Üni. i.ö İktisatı 1-2 K ile Sıyırabilirim ondan korkuyorum çünkü orayı istiyorum. Marmara i.ö iktisat gelir sıyırırsam. Kocaeliye kadar düşmez ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

sacma istanbul i.ö iktisat 99 binden 80 bine gelecek de diğerleri 60 binlere mi gelecek ? sıralama ileride patlar o vakit :)

Sıralamanın ileride patlaması gibi bir durum yok.Geçen sene 100k'da 50k TM'ci 50k MF'ciyken(Sayılar örnek) bu sefer tamamı TM'ci yani bu sene tercih yapmayacak olanlar listede gözükmeyecek.İlk 25k'da değişiklik olmazken daha sonra aralardaki adamlar çekileceği için hepsi yükselecek.Örnek olarak aşağıdaki sıralamaları verebiliriz.Soldaki geçen seneki durum.Sağdaki bu sene karşılaşılacak durum.

1)X Üniversitesi ------> 1)X Üniversitesi
    2)Sayısalcı **** ------> 2)Y Üniversitesi
    3)Y Üniversitesi -------> 3)Z Üniversitesi
    4)Sayısalcı *****
    5)Z Üniversitesi

Arkadaşın sorusuna gelecek olursak 5.tercih eğer olmazsa 7.Tercihin geleceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 26 Temmuz 2012; 10:25:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

sacma istanbul i.ö iktisat 99 binden 80 bine gelecek de diğerleri 60 binlere mi gelecek ? sıralama ileride patlar o vakit :)

Sıralamanın ileride patlaması gibi bir durum yok.Geçen sene 100k'da 50k TM'ci 50k MF'ciyken(Sayılar örnek) bu sefer tamamı TM'ci yani bu sene tercih yapmayacak olanlar listede gözükmeyecek.İlk 25k'da değişiklik olmazken daha sonra aralardaki adamlar çekileceği için hepsi yükselecek.Örnek olarak aşağıdaki sıralamaları verebiliriz.Soldaki geçen seneki durum.Sağdaki bu sene karşılaşılacak durum.

1)X Üniversitesi ------> 1)X Üniversitesi
    2)Sayısalcı **** ------> 2)Y Üniversitesi
    3)Y Üniversitesi -------> 3)Z Üniversitesi
    4)Sayısalcı *****
    5)Z Üniversitesi

Arkadaşın sorusuna gelecek olursak 5.tercih eğer olmazsa 7.Tercihin geleceğini düşünüyorum.

bana kalırsa bu sene sıralaması 100 bin olan taş çatlasa anca 115 bine kadar düşer.eğer böyle bir şey varsa ki bana kalırsa eebiyat sınavına girip tercih yapmayacaklarla bu olay dengelenecektir. ben 100 bininci olan birinin 120-130 bine kadar düşecegini sanmıyorum
    ki iddayı ortaya atanlarla burak kılanc olsun oktay hoca olsun turgay hoca olsun sordugum sorularda o kadar atmaz demişlerdi

• 82bin sırlamaya 99bindeki yerde gelmezse yuh artık ama bende bundan çok korkuyorum bu konuda çok fazla söylenti var çünkü
  • bu sene edebiyat sınavına kaç sayısalcı girdi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: data39

bu sene edebiyat sınavına kaç sayısalcı girdi acaba

çook girdi.
  • quote:

Saolun beyler ya adam cok kotu moralimi bozdu bu sene ogrenciler buyuk bozguna ugrucakmis bu sene hesaplamalar gecen senelerden farkliymis senin siranda oynama cok olcak falan dedi 110k lik 7. Tercihin anca gelir dedi bana belkide gelmez ama 8 banko dedi. Ben daha once actim foruma zaten konu herkes 5 dedi. Sizce mumkun degil dimi boyle bisey 7 ve 8 ?

Edit: bu adam final dersanelerinde hem mudur hemde rehberlikci ve 27 senelik egitimci beyler . Gecen sene mak. Muh. Giderken hangisinin gelcegini bilmisti adam korkuyorum o yuzden yani bos konusan bi adam degil oyle diyince cok sasirdim direk buraya konu actim. Gecen sene Ymf4 siram 107K idi . Sana 98K lik su yer gelcek dedi ve geldi ondan sikintiya girdim suan

Adam haklı dostum boşuna kızma. Gerçekler acıdır, bencede 7. tercih gelir gibi duruyor.(tabi 5. tercih sekerse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih85 -- 26 Temmuz 2012; 15:59:40 >

• quote:

Kocaeli iktisat gelse ben gitmem ki umuttepeye allahin dagina okuyamam orda bi dagdan dondum zaten okulu biraktim 1 senemi caldi kaydimi da sildirdim. Kocaeli gelse kayit falan yaptirmam yani en kotu marmara i.o iktisat gelmesi lazim

madem gitmeyeceksin niye yazıyorsun kardeşim çıkar onu listeden ne olur ne olmaz sonra gelir melir kayıt yapmazsın seneye bidaha kırarsın puanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: urian

quote:

Kocaeli iktisat gelse ben gitmem ki umuttepeye allahin dagina okuyamam orda bi dagdan dondum zaten okulu biraktim 1 senemi caldi kaydimi da sildirdim. Kocaeli gelse kayit falan yaptirmam yani en kotu marmara i.o iktisat gelmesi lazim

madem gitmeyeceksin niye yazıyorsun kardeşim çıkar onu listeden ne olur ne olmaz sonra gelir melir kayıt yapmazsın seneye bidaha kırarsın puanı

Dostum marmaradan sonra yazacak yer bulamadım ki 110K sonra en yakın Kocaeli var hem puansal hem uzaklık açısından istanbula. Benim tahminim 7 Banko , 8 'e kadar düşmem...
  • olmaz demişlerse olmaz niye zorluyorsun ki anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur876

olmaz demişlerse olmaz niye zorluyorsun ki anlamadım :)

Ne kullanıyon dostum söyle de bizde kullanalım Bir konuyu baştan sona oku istersen çok mesaj yok topu topu 20-25 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 26 Temmuz 2012; 16:43:46 >
  • sayın arkadaşlar konunun uzun süredir takipçisi olarak, özellikle geri sıradaki tercihlerinizde kesinlikle biraz daha esnek olmanızı tavsiye ediyorum..
    kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryfreedomm

sayın arkadaşlar konunun uzun süredir takipçisi olarak, özellikle geri sıradaki tercihlerinizde kesinlikle biraz daha esnek olmanızı tavsiye ediyorum..
    kolay gelsin..

Aynen katılıyorum sana, Ben 82K dan en fazla 110K'ya düşebileceğimi inanıyorum. Eğer daha fazla düşerse fiyasko oluştu demektir. 80 K olup en son 100K'lık yeri yazıp bırakmayın. Sonuç günü hiçbir yüksek öğrenim programına yerleşemedi yazısını görürseniz şok olursunuz Allah korusun. Bence herkes kendi sırasının %100 aşağısına kadar yazmalı. Benim de en son yazdığım yer 212K mesela. 100K iseniz 200K'ya kadar yazın, 50K iseniz 100K'ya kadar inin bu sene hiç birşey belli olmaz. 80K'lık adama geçen seneye göre 110K olan yer gelmesi bile büyük fiyaskodur öğrenci için bozgundur çoğu insanın açıkta kalması demektir. Normal karşılıyoruz ama öyle değil

• quote:

quote:

sayın arkadaşlar konunun uzun süredir takipçisi olarak, özellikle geri sıradaki tercihlerinizde kesinlikle biraz daha esnek olmanızı tavsiye ediyorum..
    kolay gelsin..

Aynen katılıyorum sana, Ben 82K dan en fazla 110K'ya düşebileceğimi inanıyorum. Eğer daha fazla düşerse fiyasko oluştu demektir. 80 K olup en son 100K'lık yeri yazıp bırakmayın. Sonuç günü hiçbir yüksek öğrenim programına yerleşemedi yazısını görürseniz şok olursunuz Allah korusun. Bence herkes kendi sırasının %100 aşağısına kadar yazmalı. Benim de en son yazdığım yer 212K mesela. 100K iseniz 200K'ya kadar yazın, 50K iseniz 100K'ya kadar inin bu sene hiç birşey belli olmaz. 80K'lık adama geçen seneye göre 110K olan yer gelmesi bile büyük fiyaskodur öğrenci için bozgundur çoğu insanın açıkta kalması demektir. Normal karşılıyoruz ama öyle değil

forumda var max 200 kişi ülkede binlerce insan var.ve hiçbir dershanede durumdan haberi yok hepsi rahat rahat tercih yaptırıyor işin komik tarafı da şu eğer 80 kdaki adam 100 kya yerleşirse rezillik olur cogu dershane patlar.

• quote:

quote:

quote:

kolay gelsin..

forumda var max 200 kişi ülkede binlerce insan var.ve hiçbir dershanede durumdan haberi yok hepsi rahat rahat tercih yaptırıyor işin komik tarafı da şu eğer 80 kdaki adam 100 kya yerleşirse rezillik olur cogu dershane patlar.

Dostum sen ne diyosun ben 82K'yım adam bana 142K'lık yere yerleşirsin banko, 110K'lık yer çok zor diyor... Ülkede savaş çıkar öyle birşey olursa eğer Ben böyleysem 150K da olan adam 300K'ya zor yerleşir. Zaten doğru düzgün TM kontenjanları 250K'da bitiyor. İşletme İktisat.. Allah Yardımcıları olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 26 Temmuz 2012; 17:19:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kolay gelsin..

Dostum sen ne diyosun ben 82K'yım adam bana 142K'lık yere yerleşirsin banko, 110K'lık yer çok zor diyor... Ülkede savaş çıkar öyle birşey olursa eğer

28 bin arkana yerleşmen bile riski diyorlarsa ne diyebilirim ki daha... 28 bin ya yuh ya hani 200 bin baraj altı biz böyle arkaya arkaya yerleşe yerleşe baraj altı kalcaz :)))

• Aynen dostum şimdi bu salim ünsal'ın yaptığı simülasyon sıralamaları var. Az önce baktım Makul Sıra tahmini 82.300 demiş ist.üni. 2. öğretim iktisat için 500 kişi ile sıyırıyorum. Marmara 2. öğretim iktisat için 90K demiş tam o banko o zaman ona girerim de. Şu İst. üni. bi olsa güzel olcak Kocaeli için en son 115K demiş mesela :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 26 Temmuz 2012; 22:46:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.