Şimdi Ara

OLMAZSA NEDEN OLMAZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum olayı çok güzel...birde sohbet odaları olsa fenamı olur....ben burada bir sürü şey sormak istiyorum ve özel mesaj atıp cevabı gelene kadar çok beklemem gerekiyor...eğer olması uygun değilse,neden değil?acaba sohbet forumu öldürürmü?

• seviye düşer ve öldürür kanaatindeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeruya

Forum olayı çok güzel...birde sohbet odaları olsa fenamı olur....ben burada bir sürü şey sormak istiyorum ve özel mesaj atıp cevabı gelene kadar çok beklemem gerekiyor...eğer olması uygun değilse,neden değil?acaba sohbet forumu öldürürmü?

burası forum irc ortamı değil....
  • ırc ortamı olmadığının farkındayım.olsunda demiyorum...ama forumda seviyeyi koruyan yöneticiler sohbettede koruyabilirler eminim...illede olsun demedim.neden olmaz diye sordum?
  • sen kimsin ki??

ne akıllı bir şeysin senç hemen bunalrı sorguluyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_earl_cash -- 14 Aralık 2004, 0:55:10 >
  • @zeruya
    olmaz çünkü burası forum.... bu gayet açık...
  • James bişeyleri sorgulamam için ne olmam gerekiyor...Şaşırdım yazdığına!..üstelik sorduğum şey çokta tepki gösterilecek bişey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    olmaz öyle şey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

James bişeyleri sorgulamam için ne olmam gerekiyor...Şaşırdım yazdığına!..üstelik sorduğum şey çokta tepki gösterilecek bişey değil.

tabii sen benim tepki göstermiş halimi bilmediğin için böyle yazıyorsun.. ben sadece takıldım sana.. tepki gösterilecek bir şey değil. ama mantıklıda sayılmaz...
  • quote:

ırc ortamı olmadığının farkındayım.olsunda demiyorum...ama forumda seviyeyi koruyan yöneticiler sohbettede koruyabilirler eminim...illede olsun demedim.neden olmaz diye sordum?

Ne yazık ki yöneticiler forumda bile seviyeyi korumakta bazen zorlanıyorlar. Sohbette hiç koruyamazlar. Bide forumda yazdığın herkesin gözü önünde ve kalıcı olduğu için kişi ister istemez yazdıklarına dikkat eder. Ama düşünce güzel belki 100-200 modumuz olunca
  • Sus kes sesisini ben sana sorcağın zamanı söylerim (semra haanım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

Sus kes sesisini ben sana sorcağın zamanı söylerim (semra haanım)

• james üzülmüştüm...açıklamana teşekkürler...
  • hehe! burda ayni zamanda kayit altina alinmasi icin konusuyoruz. simdi sohbet odasi acildi diyelim, sen benim sorunumu cozdun, soruma yanıt verdin daha sonra ayni konulara takilmis bir zati muhterem bunlara nasil ulasacak? tekrar mi konusacagiz? zamanini tek kisiye cevap vermek icin neden harciyacaksin ki? bilmem anlatabildim mi?
  • Bu forum irc mantığında olursa yok olur bence..Özel mesaj olayı yeterlidir.
  • dediğin olursa burası abhazya'ya döner.(anlayan anladı )
  • abhazya nedir? Anlamayanlarda anlamadı şimdi
  • çöpçatan demek istedi...
  • Yazdıklarınızda haklısınız...ama ben buraya gelenlerin o bakış açısına sahip olmadıklarını düşünerek böyle bir öneride bulunmuştum.olmasada olur.bu haliylede şimdiye kadar girdiğim en güzel sayfalardan biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

dediğin olursa burası abhazya'ya döner.(anlayan anladı )

• Zaten mesele de o bakış açısına sahip olmayanları buraya çekmemek..
    quote:

Yazdıklarınızda haklısınız...ama ben buraya gelenlerin o bakış açısına sahip olmadıklarını düşünerek böyle bir öneride bulunmuştum.olmasada olur.bu haliylede şimdiye kadar girdiğim en güzel sayfalardan biri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.