Bildirim
Her ne olursa olsun kenarda paran olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kenara 4 5 milyonu koyabilsem ne patron müdür derdi çekerim, üstüne kredi ekler gider dükkan açardım.
-
Kesinlikle katılıyorum hiç bir şeyin olmasa bile bankada bile değil direkt cash nakit dövizin veya altının olmalı ne olur ne olmaz hiç bir şeye güvenmemek gerek devlet dediğimiz şey de bir çete olmuş yargı keyfine göre işliyor siyasete zaten ne desek yetersiz kalır düz vatandaş olarak bir güvencemiz yok depremler salgınlar küresel krizler herkesden sakladığın bir zulan olması gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru
1.5 milyon param olsa örneğin istediğim aracı alırım (pejo 2008)
Ama almam
Neden almam
O 1.5 milyonun üstüne en az yaninda bi 700 800 bin liran daha olacak ki bankada ele güne muhtaç olmayasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tertemiz, pırıl pırıl kafalar. Ne güzel ya.
-
Ohoo yeğenim sizin gibi her vasıfsız insanda para olsa memlekette angarya işleri kim yapacak?
-
Fabrikada çalışmak 4 5 milyonun olcak baya zekisin kanka :D
Zeki değilim ama sen okuduğunu anlamayacak kadar salaksın. Hiçbir vasfı olmayan amcamın arsadan 4 milyon TL parası oldu yazdığım şeyde fabrikada çalışarak kazanmayla alakası yok. Bu olsa iyi olur diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç kişide babadan arsa kaliyo
Yoksa sıkıntı, varsa iyidir abicim olup olmaması önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 31 Ağustos 2024; 13:51:23 >
Tamam da babadan kalma mirası olmayan adam 17002 yle nası 4 5 milyon bulundursun doktorda mühendisde 5 milyon birikmiş yok
Güven konusunda haklısın olması gerekli ben tam okumamisim :D
Kenarda milyon tutulur mu hiç, manyak mısınız!
Yatırım yapılır milyonla, en kötü bi daire alırsın kira geliri olur, fiyatı da artar, kazan kazan ...
Kenarda üç beş bin lira yeter.
Bana salak diyen adam 17002 aliyo :D
Kenarda 4-5 milyon varsa en ücra köşelerde dönümüne 5-15 bin fiyat biçtikleri yerleri sömürürüm hiç değilse benim torunlar satıp satıp yerler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X