kavga yok küfür yok kan yok dostluk var kardeşlik var
Umarım bu olanlar son olur artık kavga gürültü insanı futboldan soğutuyor gerçekten,
Kadıköyde ana avrat küfürler
Arenada ana avrat küfürler
Futbolcular çirkef
Artık bunlar olmasa sadece güzel bir futbol olsa ortada umarım yakın zamanda bunlar olur
Deplasman tribünü ile ev sahibi tribünü birbirinde ayrıldığı için yan yana maç izleyemezler.
quote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
Deplasman tribünü ile ev sahibi tribünü birbirinde ayrıldığı için yan yana maç izleyemezler.
Bunu en az senin kadar isteyen bir dolu insan varsa istemeyende en az okadar insan var işte bu yuzden imkansız artık.
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
Bunu en az senin kadar isteyen bir dolu insan varsa istemeyende en az okadar insan var işte bu yuzden imkansız artık.
Alıntıları Göster
1990'lar da 3 büyükler derbi maçların da yan yana maç izlerlerdi eskiler bilir ama zaman geçtikçe nefret öfke hakim oldu gerek medya gerek yöneticiler falan...
Fakat böyle barış ortamın da kim istemez yan yana maç izlemeyi ?
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası
1990'lar da 3 büyükler derbi maçların da yan yana maç izlerlerdi eskiler bilir ama zaman geçtikçe nefret öfke hakim oldu gerek medya gerek yöneticiler falan...
Alıntıları Göster
Bir de ölmeden görmek istediğim diğer şey ise Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kupasını almak zor ama insan bekliyor işte
quote:
Bir de ölmeden görmek istediğim diğer şey ise Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kupasını almak zor ama insan bekliyor işte
Alıntıları Göster
İçeride ebedi dostluk
Takım ürünlernin tek bir mağazada satıldığı
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
Alıntıları Göster
Keşke olsa.
quote:
Orijinalden alıntı: ferhatcan12
İçeride ebedi dostluk
Takım ürünlernin tek bir mağazada satıldığı
Alıntıları Göster
Hocam bu tarz durumların olmasını en az engelleyenler belkide Taraftarlardır. Bence yönetim boyutunda kulüpler buna ortam sağlamalı...
Ondan sonra Taraftarlar arasındaki gerginlik azalır, gerçi adam akıllı taraftar dediğimiz kesimlerin arasında gerginlik yok ama bu azınlık olan holigan tayfasının sesi çok çıkıyor.
Bütün taraftarlar bu kötü niyetli insanlara renk arma ayırmaksızın karşı durduklarında olaylar eminim azalacaktır.
Aslında taraftar bunu çok rahat yapabilir. Asıl sıkıntımız kaostan beslenen basiretsiz yöneticiler. Dikkat edin derbilerin zevksiz geçmesinin nedeni de bu yöneticiler. Çünkü maç zaten dışarda bitmiş oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Aslında taraftar bunu çok rahat yapabilir. Asıl sıkıntımız kaostan beslenen basiretsiz yöneticiler. Dikkat edin derbilerin zevksiz geçmesinin nedeni de bu yöneticiler. Çünkü maç zaten dışarda bitmiş oluyor.
Ben gördüm.
O şanslı nesil bugünleri gördükçe daha fazla kahroluyor.
quote:
Şu mesajımı eksileyen insanın hangi kafaya sahip olduğunu merak ediyorum. En son ne zaman adam akıllı yöneticilerin dostça konuşup maçı saha içine bıraktıklarını gördünüz? Daha maç başlamadan saçma sapan açıklamalarla ortamı geriyorlar.
quote:
quote:
Şu mesajımı eksileyen insanın hangi kafaya sahip olduğunu merak ediyorum. En son ne zaman adam akıllı yöneticilerin dostça konuşup maçı saha içine bıraktıklarını gördünüz? Daha maç başlamadan saçma sapan açıklamalarla ortamı geriyorlar.
Alıntıları Göster
Ben doğdum doğalı Galatasaraylıyım ona gönül vermişim, başka bir arkadaşta Fenerbahçe'ye gönül vermiştir. Bu bakımdan kimse kimseyi ötekileştiremez. Yeter ki bir saygı çerçevesi içerisinde olsun her şey.
quote:
Orijinalden alıntı: deeply_
Ben doğdum doğalı Galatasaraylıyım ona gönül vermişim, başka bir arkadaşta Fenerbahçe'ye gönül vermiştir. Bu bakımdan kimse kimseyi ötekileştiremez. Yeter ki bir saygı çerçevesi içerisinde olsun her şey.
Alıntıları Göster
Aslında İstanbulu karıştıranlar seçimlerde kendini belli ediyor ama görmek istemiyor halkmız.Pkk ya yakınlığı ile bilinen partiye o kadar oy nasıl çıkar oradan.?
quote:
Hocam bu resime aldanmamak lazım. Çünkü muhtemelen muhabbeti olan arkadaş bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: ferhatcan12
Galatasaray ve fenerbahçe taraftarının aynı tribünde maç izlemesi
kavga yok küfür yok kan yok dostluk var kardeşlik var
Umarım bu olanlar son olur artık kavga gürültü insanı futboldan soğutuyor gerçekten,
Kadıköyde ana avrat küfürler
Arenada ana avrat küfürler
Futbolcular çirkef
Artık bunlar olmasa sadece güzel bir futbol olsa ortada umarım yakın zamanda bunlar olur
Dediğin şey sadece avrupa maçlarinda oluyor malesef
quote:
Orijinalden alıntı: anilion@
quote:
Hocam bu resime aldanmamak lazım. Çünkü muhtemelen muhabbeti olan arkadaş bunlar
Zaten Türkiye'de bir adamın her takımı tutan bir arkadaşı vardır o yüzden bu kadar kavga gürültü çok saçma millet gruplaşıp kavgaya falan giriyor belki karşı taraftan can dostu biri çıkacak. Arjantin'de mesela Boca taraftarı adamın River'lı arkadaşı olma ihtimali çok düşüktür ama burada öyle bir durum yok bu kadar gerginliğin de alemi yok.
Ben ölmeden önce neler neler görmek istiyorum, adamın istediği şeye bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Rodzina
Ben ölmeden önce neler neler görmek istiyorum, adamın istediği şeye bak.
ne adamsınız ya isteye isteye bunu mu istiyorsun
quote:
Luis Suarez Fenerbahçe'de!
quote:
Orijinalden alıntı: Hazardous
quote:
Luis Suarez Fenerbahçe'de!
Ya o değil de inceyi göremediniz sanırım ilk fotoğrafta ki fenerli arkadaş Galatasaray Juventus şampiyonlar ligi maçını izlemeye gelmişti kar yağdığı için maç ertelenmişti adam dünya gözüyle Şampiyonlar ligi maçı izleyemedi