Şimdi Ara

Ölmeden görmek istediğim tek şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası

quote:

Orijinalden alıntı: Hazardous

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası

1990'lar da 3 büyükler derbi maçların da yan yana maç izlerlerdi eskiler bilir ama zaman geçtikçe nefret öfke hakim oldu gerek medya gerek yöneticiler falan...

Fakat böyle barış ortamın da kim istemez yan yana maç izlemeyi ?

Luis Suarez Fenerbahçe'de!

Ya o değil de inceyi göremediniz sanırım ilk fotoğrafta ki fenerli arkadaş Galatasaray Juventus şampiyonlar ligi maçını izlemeye gelmişti kar yağdığı için maç ertelenmişti adam dünya gözüyle Şampiyonlar ligi maçı izleyemedi

Biliyorum o olayı baya dalga geçmişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gezi olaylarında buna yakın bir manzara vardı. Baktılar 3 büyükler bir fikir yolunda ilerliyor tekrar düşman yapmak için yapılmayan kalmadı. İstanbul United bazı işinin usta!larını çook korkutuyor çünkü bu ülkede 3 Büyükler dediğimiz kavram en büyük örgüt, oluşum, birlik vs. hele bir araya gelip güç birliği yaparsa önünde hiç bir şey duramaz.
  • Yav arkadaş daha önce şu derbi maçını dünyaya izletmeyi becerelim. Madem dünya derbisi bir Lig TV yayınlıyor ? Bak El Classico'ya bak İngiltere derbilerine yayınlanmayan yer yok. Önce Lig TV 'den kurtulmalıyız beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Ben ölmeden önce neler neler görmek istiyorum, adamın istediği şeye bak.

• Futbol seyircisi, futbolcu ve televizyoncular ekseriyetle kültürsüz olduğu için toz pembe şeyler olamaz Türk futbolunda. Bir kere yayıncı kuruluş alttan alttan gaz veriyor insanlara. Televizyondaki futbol programlarında, futbol konuşulacağına futbol dışında her şey konuşuluyor. Klişe olmuş 3-5 tane adam var, bunlar da çıkıyor futbolcuların karısını programlarına meze yapıp, sonra adamlıktan falan bahsediyorlar.

Beraber maç izlememize gerek yok bence. Ben Fenerbahçe'yi bir kurum olarak günahım kadar sevmem, ama bir mekanı sırf Fenerbahçe'nin diye yağmalamak, bir insana sırf Fenerbahçeli diye zarar vermek aklımın ucundan bile geçmez. Herkes önce birbirini insan olarak görsün, birbirine saygı duysun, üzüntüsünü de sevincini de insan gibi yaşasın yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Onu diyorsan onu gördüm zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Onu diyorsan onu gördüm zaten.

• olmaz
  • bence kulüp yöneticileri ve futbolcular kadar medya da bunun olmasını istemiyor çünkü;

1- kulüp yöneticileri ortamı gererek rekabet ortamı yaratarak çıkar yaratma peşinde dolayısıyla başarı gelince 2 kat daha önem kazanıyor..
    2- futbolcularda aynı şekilde yaparak mücadelesini ve başarılarını göz önüne çıkarma peşinde
    3- asıl sorun medya sırf malzeme çıkartmak için ortamı gererek holiganizme yol açıyor

asıl sorun bence zihniyet... biz insan olarak üstümüze düşeni yapmadıktan sonra bu maç ben senin yerini yağmalarım taş atarım olay çıkarırım bir sonraki maç sen benim... ingilizler neden dünya futbolunda söz sahibi belli oluyor. keza ispanyol ve almanlar.. adamlar kendileri ile uğraşmıyor çünkü zararlı çıkan kendileri oluyor o zaman.. bizde ne zaman kendi başarılarımızı kıskanmaktan ve yolumuza taş koymaktan vazgeçersek Türkiye olarak bizde başarı sağlayabiliriz.. tabi bunun olmamasını isteyen ve uğraşan o kadar kişi varken..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.