Filmin sonunda insan kendini boşlukta hissediyor nedense, öewğğ diye ekrana bakıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: U_R_DIED
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
quote:
Orijinalden alıntı: Response.Write
boğaz köprüsünden atlamış henüz denemedim araba çarpmış yaşadım suda boğulmuş yaşadım tecavüze uğramış yok teşekkür ederim depremde evi yıkılmış ağır hasar aldı elektrik çarpmış 2 kere şehir elektriği borsada hisseleri taban yapmış yaşadım sınıfta kalmış yaşadım uçak almış RC olsada aldım manda yuva yapmış söğüt dalınaysa yaşadım
O yüzden izlemeyeceğim kardeşim. Ama terazini tıngırdattım.
Bak aziz kardeşim.
Ben imam hatip lisesi mezunu bir imamım ve büyükçe bir cemaatin de lideriyim. Cemaattekiler beni adeta 2. bir peygamber olarak görmekteler ve bazen tanrının da benimle konuştuğunu hissediyorum... İnternette tasavvufi bilgilerimi geliştirmek için gezinirken bu foruma rastladım ve o günden beri bazı küffarların psikolojisini incelemekteyim. Ama senin açtığın başlıklar ve yazdığın yazılar beni çığırımdan çıkarttı! Dinden imandan oruçtan kesildim. Senin yüzünden cemaatte dövmedik adam bırakmadım. Geçen gün verdiğim vaazın ortasında aklıma gelince sinir krizi geçirdim. Neyse ki cemaatim bana çok derinden bağlı ve tanrıdan gelen ses seni öldürmem gerektiğini söylüyor. Şu an cemaatimin yarısı seni sokakta diğer yarısı da internette arıyor ve seni buldukları ilk cuma günü namazdan sonra kaçırıp gebertecez.
Teşekkürler.
Allah akil fikir versin. En kisa zamanda bir psikiyatr'a gorunmeniz dilegiyle..
ADAMA Böyle Geri Adım attırırlar..
gençler mesajıma sahip çıkın eve internet bağlanır bağlanmaz indiricem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme