Şimdi Ara

Olmpyada İtem Verebilecek Baba Adam Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Olmpya da assasım soyuldu üstünde fp ler var eli boş

Eğer bana item vermeyi kabul eden arkadaşımız olursa lütfen konu altına belirtsin birgün belirleyip buluşalım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Hepinize İyi Günler

Not:Her Türlü İtem Kabülümdür Para da Olabilir:)

• kardes oyunda clanın yada arkadsaın yokmu senin ben kaç hack yedim hepsinde geri döndüm ve dahada sağlam oldum

bence sende öle yap sb al 2 3 tane +6 felan yap sonra paran oldukca item alırsın
  • farzetki sana DHciler çok değerli itemler bolca da para verdiler, 3 gün sonra bunlarıda çaldırmayacağın ne malum??

o zaman da çıkıp yine soyuldum hadi bi daha mı diyeceksin?
  • ben olympiada oynuyorumda benim sana verebilecek itemim yok zaten versek bile seni hackleyen kişi seni hackleyebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfblue

kardes oyunda clanın yada arkadsaın yokmu senin ben kaç hack yedim hepsinde geri döndüm ve dahada sağlam oldum

bence sende öle yap sb al 2 3 tane +6 felan yap sonra paran oldukca item alırsın

+10
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfblue

kardes oyunda clanın yada arkadsaın yokmu senin ben kaç hack yedim hepsinde geri döndüm ve dahada sağlam oldum

+1903
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkmen_28_

ben olympiada oynuyorumda benim sana verebilecek itemim yok zaten versek bile seni hackleyen kişi seni hackleyebilir

seni hackleyen kişi seni hackliyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzombie5718 -- 1 Ekim 2006; 0:15:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkmen_28_

ben olympiada oynuyorumda benim sana verebilecek itemim yok zaten versek bile seni hackleyen kişi seni hackleyebilir

yani %100 haklı arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.