Bildirim
Olmuş mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Stokta olmayan ürünleri iyi toplarlamışsınız alırsanız bu sistemi haber verin bizede.
Şaka bi yana , stokta olmayan ve gelmeyecek gibi olan ramleri değiştirin, ekran kartı gelir heralde zaten bazı şubelerde mevcut. Bence performans odaklı bi pc olmuş, kalite/performans olsa 7870xt lerde kalır kasaya ve anakarta yatırım yapılır. Ne farkeder derseniz , ufak detaylar. Bence performans avcısı olmış sistem, fx 6100-7950 kabul edilebilir bir durum. -
Hiç bu bileşenleri bi arada kullanmadım ama olmuş gibi yani rami bi değiştir istersen corsair e yönel kasa seçimi güzel power supply yeri asağıda ise tamam ekran kartı baska markaya bakabilirsin sapphire ve powercolorda bi driver sorunudur aldı basını gidiyor düzeldimi bilmiyorum bide 6100 yerine vatana fx4300 geldi onu seçersen oyunda farkı yakalarsın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
Stokta olmayan ürünleri iyi toplarlamışsınız alırsanız bu sistemi haber verin bizede.
Şaka bi yana , stokta olmayan ve gelmeyecek gibi olan ramleri değiştirin, ekran kartı gelir heralde zaten bazı şubelerde mevcut. Bence performans odaklı bi pc olmuş, kalite/performans olsa 7870xt lerde kalır kasaya ve anakarta yatırım yapılır. Ne farkeder derseniz , ufak detaylar. Bence performans avcısı olmış sistem, fx 6100-7950 kabul edilebilir bir durum.
ram i değiştirdim o tamam da anakart ne önerebilirsin? -
quote:
Orijinalden alıntı: kraken153
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
Şaka bi yana , stokta olmayan ve gelmeyecek gibi olan ramleri değiştirin, ekran kartı gelir heralde zaten bazı şubelerde mevcut. Bence performans odaklı bi pc olmuş, kalite/performans olsa 7870xt lerde kalır kasaya ve anakarta yatırım yapılır. Ne farkeder derseniz , ufak detaylar. Bence performans avcısı olmış sistem, fx 6100-7950 kabul edilebilir bir durum.
ram i değiştirdim o tamam da anakart ne önerebilirsin?
Gigabyte UD3, en büyük avantajı kasanın ön paneline direkt usb 3 verebilmesi, yoksa ciddi farklar yok .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 4 Haziran 2013; 23:43:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X