Bildirim
Olmuşmu.?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
feel'e kaliteli bir 300w psu takarsan daha iyi olur. -
ewt baba ii bi psu şart bencede -
sistem güzel
bu arada ekran kartı kaç para -
quote:
Orjinalden alıntı: Ruhsuz__
sistem güzel
bu arada ekran kartı kaç para
http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=657760&aType=product&catId=2802
hocam bu var ya -
ekran kartı olsa olsa en çok 130 ytl dir.. tam bilmiyorum..
artık bıkmıştım fellik fellik gesmekten.. daldım birine werdim şiparişi.. heralde kare ile çalışıyomuşş..
o psu lar için (460lıkları) 400 veriyo dedilerdi... ööle diilmi.? -
ez modelleri düşük olur.normal bir x550 almaya bak sen. -
idare eder seni -
artık siparişi verdik.. değiştirmeye de niyetim yok noolursa olsun.. belki sadece psu.. -
quote:
Orjinalden alıntı: KaLacHaN
Amd 3000 venice
Asus A8N5X
Asus eax550ge 256mb 16x
Kingston 512 ddr
Samsung sataII 160gb 8mb
Samsung 793df 17'
Samsung CD-RW (şimdilik)
Feel
disket sürücü+klavye+falan
900$ e geldi..
siparişi verdim.. nasıl olmuşmu,düşüncelerinisi alabilirmiyim..
paşalar gibi kardeş. güle güe klan. ama ekran kartını msı tavsiye ederim. ramleride dual.. -
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
quote:
Orjinalden alıntı: Ruhsuz__
sistem güzel
bu arada ekran kartı kaç para
http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=657760&aType=product&catId=2802
hocam bu var ya
saol hacı
-
teşekkürler...
ekran kartında benimde niyetim msı dı.. firmada yokmuş başkalarıyla da uuraşmak istemedim.. 2 sene idare etsin yeter..
ekran kartında ez ile ge arasındaki farkı anlamadım.. 2*200 ram dac ten başka.. bu çokmu fark ediyoki.? -
ben linkteki kart için söledim senin kart ge imiş.EZ olanlar zaten sadece powercolorda var bu modeller iyi değil,her an problem çıkarma kapasitesine sahip ve yavaş. -
bsn asus 550yi xadan 2+kv ye aldım. linkte 85 olarak görünüyodu..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X