Şimdi Ara

olmuyor olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nasıl yaptım

açtım sıfırdan yeni bi html sayfası kitaptan baka baka resim mesim koydum yazı falan bide flash button koydum.

sayfayı a1 diye kaydettim.

sonra flash buttona enter yazmıştım, istedim ki bu butona basınca 2. sayfaya geçeyim,
    onun içinde yeni bi sayfa yaptım ve a2 diye kaydettim.

buttonuda bu sayfaya yönlendirdim.

ön izlemede sayfalar gayet güzel.

şimdi geldi sıra sayfaları yüklmeye, alan adım var şifreler falanda elimde bağlanabiliyorum rahatlıkla, ama sayfaları yüklesemde nasıl açılır hale getireceğim. index falan mı yapmam lazım. yadawww.alanadım.com yazınca neden a1 sayfasını açsın, a2 neden açmasın, burada tıkandım yardımlarınızı bekliyorum. tamamen hobi için yaptım sayfayı mesleğim falan değil, eminim kolay bi sorudur :)
    benide sevindirirsiniz.

• site acildiginda acilmasini sitedigin sayfanin adini index yap
  • hosting firmana default sayfanı sor bu sayfalar

default.html
    index.html
    default.htm
    index.htm
    index.php
    vb..... diye gidebilir. aldığın host firmasından başka kimse net bir şey diyemez ama klasik index.htm veya html olma ihtimali yüksek

Bilginize,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 27 Temmuz 2007; 1:23:25 >
  • valla simdiye kadar kac tane host a upload yaptim hepsindede index.htm(html) kullandim
  • valla bende hiç html ye denk gelmedim.. sonuçta firmanın ayarı ile ilgilidir. ücretini ödediğin hizmet aldığın firmaya bir mail foruma konu açmaktan daha basit bence.. ve çözümü daha net

Bilginize,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.