Şimdi Ara

Olta Önerisi-Marmara Ve Ege Denizi İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi marmara ve ege denizlerinde kullanabileceğim bir olta arıyorum.Bütçem 500 tl zorlasam 600 tl olur.Yaz dönemi çanakkalede genellikle çupra -istavrit-levrek gibi balıklar için 75 gr ağırlıkla birlikte 0,35 mm misina kullanıyordum.Kış dönemi (bazen yaz dönemi de) içinde istanbulda daha çok palamut-karagöz-levrek-lüfer gibi balıklar avlıyordum. Eski oltam artık yapmaz oldu (Yılların yorğunlugu ve pası+kırık bir kamışın artık iş yapamaz olduğuna karar verdim :D ) İlk oltam babamın hediyesiydi o yüzden kopmak biraz zor oldu ama yola devam etmek lazım. Piyasadan ve ürünlerden haberim yok o yüzden siz yardımsever insanlardan öneride bulunmasını rica ediyorum.Eger hocam o paraya zor iş bütçeni biraz daha arttır diyorsanız biraz daha dişimi sıkabilirim. Yani kısaca kıyı balıkçılığı için sağlam bir kamış ve makina arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• 2 takım yaparsan senin için daha uygun olur.

1:At-çek(spin) takımı (Levrek,Turna,Palamut vs)
    2:Kıyıdan uzağa atış,yemli av takımı(surf) (Çupra,Karagöz,mercan vs)

Okuma Avenger FD AV-40
    Okuma V-System 270 cm 10-40 gr
    Okuma Seabass 28,5 mm

Yaklaşık 320 tl

Captain 1500 Camelon 350 Cm
    RYOBI Ecusima 8000Vi
    Lineaeffe Hikaru Ultra 600 m 30 mm veya Sufix XL Strong 600m 30 mm(daha uygun)

Yaklaşık 320-340 tl

Bu ürünlerin fiyatlarını çeşitli sitelerden araştırarak daha uyguna alabilirsin.Kesinlikle seni yarı yolda bırakmaz.Ryobi makinayı teknedende rahatlıkla kullanabilirsin.Palamutu surf takımla daha rahat yakalarsın.Bir tanede tekne kamışı alırsan şu takımlar seni ömür boyu idare eder.Tabi bakımlarını yaparsan.
  • Yardımınız için teşekkürler. Iki olta Takım'ı da on numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim rastgelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.