Şimdi Ara

Olta Seti (Kamış, Makara, Çapari, Kurşun) 14.90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
13.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jubar

İndirdik.com varsa işin içinde uzak durun.. çer çöp satan sattığı malın arkasında durmayn bir site... almayın elinzide patlar derim....

İlginç. Aksine benim ürünümdeki sorun için 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen iade aldılar, paramı da iade ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Başka şeylere de girmek istemiyorum çünkü zıpkın avından bihabersiniz uzatmayalım fazla.

6 kilo levreğe fazla takılmışsınız, yok üstünden zıpkını atarmış yok ipi taşa bağlamak gerekirmiş vs, 6 kilo neyse de alttaki 50 kiloluk avı seyredin bence.

Bu arada kızmazsanız her şeye rağmen şaka yaptığınızı düşünüyorum yorumunuz ile ilgili, yoksa tanıdık biri filan mı çıktı da dalga geçmeye
    çalışıyor böyle Samet sen misin la, Hüseyin? Mehmet?

edit:bu arada videonun ses sorunu vardır, 4-5 sn önceden ses gelmektedir.

Yazımı okuduysan, dedimki Marmara Adası Bodrum, senelerce yaşadım, Balık tek tutkumdur, teknelerimde oldu, Turgutreis limanında fırtınada batan teknede benimdir, giderseniz sorun, yani balıkçılıkta birşeyi abrtmam, abartanlarıda sevmem, Deznideki her canlı benim için en büyük saygıyı hak eden varlıklardır.

Konuya dönersem, resimdeki balıkların toplamı için kilo olarak 5-6 kilo dahi gelmeyeceğini yazacaktım ama ayıp olmasın diye yazmadım, sizler sataşınca çimdi yazıyorum.

6 kilo levrek zıpkınla vurup üstünede sudan çıkmaya dahi tenezül etmeden 4 kilo daha balık vurup çıkan Arkadaşım, lafları sadece nasıl bir Hayal Dünyasında yaşadığının göstergesidir.

Resimdeki balıklara gelirsem, tekrar ediyorum, o balıkların hiç birisi zıpkın yemiş balık değildir, zıpkını bırak olta balığı bile değiller, bu kadarda net yazıyorum !!!

Bari Resimdeki balıkları tek tek koysaydın, her balıktan iki tane koymuşssun, restoran balığı olmadıklarını anlmayanlar olabilir ama bizim gibi Denizleri seven İnsanlarla inatlaşmayın.

Beni inatlaşıyorsunuzda, bırakın hayal Dünyasında yaşamayı.

Bana zıpkını biliyormusun diyorsun, cevap vermiyorum 6 kilo levrek vurdum üstüne 4 kilo daha vurdum diyene sor, zıpkını biliyormu diye ?

Videoyu neden ekledin anlamak zor?

Trol ağ içi avlanmayı, İtalyan karaktersizler spor için yaparlar, en fazl tepkiyi alırlar, bu sebeblede çok büyük sorunlar çıktı, hatta bu canavarca avlanmayı protesto etmeye gelenlere bu karaktersizler silahla korkutma maksatlı ateş dahi açtılar.

Sonuçta koyduğun videoda dahi bana hak veriyorsun, izleyenler anlamıştır, 10-15 kiloluk balık 3 tane zıpkın yiyor, yetmiyor su içinde bıçakla öldürülüyor !!!

6 kiloluk levrek vurdum diyen izlesin belki utanır !!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Haziran 2012; 18:26:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Başka şeylere de girmek istemiyorum çünkü zıpkın avından bihabersiniz uzatmayalım fazla.

6 kilo levreğe fazla takılmışsınız, yok üstünden zıpkını atarmış yok ipi taşa bağlamak gerekirmiş vs, 6 kilo neyse de alttaki 50 kiloluk avı seyredin bence.

Bu arada kızmazsanız her şeye rağmen şaka yaptığınızı düşünüyorum yorumunuz ile ilgili, yoksa tanıdık biri filan mı çıktı da dalga geçmeye

Yazımı okuduysan, dedimki Marmara Adası Bodrum, senelerce yaşadım, Balık tek tutkumdur, teknelerimde oldu, Turgutreis limanında fırtınada batan teknede benimdir, giderseniz sorun, yani balıkçılıkta birşeyi abrtmam, abartanlarıda sevmem, Deznideki her canlı benim için en büyük saygıyı hak eden varlıklardır.

Konuya dönersem, resimdeki balıkların toplamı için kilo olarak 5-6 kilo dahi gelmeyeceğini yazacaktım ama ayıp olmasın diye yazmadım, sizler sataşınca çimdi yazıyorum.

6 kilo levrek zıpkınla vurup üstünede sudan çıkmaya dahi tenezül etmeden 4 kilo daha balık vurup çıkan Arkadaşım, lafları sadece nasıl bir Hayal Dünyasında yaşadığının göstergesidir.

Resimdeki balıklara gelirsem, tekrar ediyorum, o balıkların hiç birisi zıpkın yemiş balık değildir, zıpkını bırak olta balığı bile değiller, bu kadarda net yazıyorum !!!

Bari Resimdeki balıkları tek tek koysaydın, her balıktan iki tane koymuşssun, restoran balığı olmadıklarını anlmayanlar olabilir ama bizim gibi Denizleri seven İnsanlarla inatlaşmayın.

Bana zıpkını biliyormusun diyorsun, cevap vermiyorum 6 kilo levrek vurdum üstüne 4 kilo daha vurdum diyene sor, zıpkını biliyormu diye ?

Trol ağ içi avlanmayı, İtalyan karaktersizler spor için yaparlar, en fazl tepkiyi alırlar, bu sebeblede çok büyük sorunlar çıktı, hatta bu canavarca avlanmayı protesto etmeye gelenlere bu karaktersizler silahla korkutma maksatlı ateş dahi açtılar.

Sonuçta koyduğun videoda dahi bana hak veriyorsun, izleyenler anlamıştır, 10-15 kiloluk balık 3 tane zıpkın yiyor, yetmiyor su içinde bıçakla öldürülüyor !!!

Hocam valla inatlaşıyorsunuz o zaman söyleyeyim balığın b sini bilmiyorsunuz bu konuda hadi geçmiş olsun

Sadece ehem ehem ben büyük balıkçıyım ehem ehem diyorsunuz biz böyle çok gördük maalesef

O balıklar zıpkın yememiş diyorsunuz da o balıklar benim vurduğum balıklardır daha fotoğraflar vardır ve daha avları vardır ve ben 5 kilodur onlar
    demedim hadi geçmiş olsun

6 kilo levreği vurursun vurduğun yer siniri ise o balık bırak hareket etmeyi gözünü oynatacak hale gelemez arkadaş da usta atışla sinirden
    vurmuştur ayrıca büyük balığı vurup söndürdükten sonra istediğin gibi gezersin, gerçi söndürme nedir bilir misiniz?

Adam benim vurduğum balıklar için onlar zıpkın balığı değil diyor biz de bir
    yerlerimizle gülüyoruz hatta isterseniz size forum linki vereyim yüzlerce kişi olarak gülelim eğlenelim.

O 10-15 kiloluk dediğiniz balık 48 kilo bari yazılan hakkında sallama yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 10 Haziran 2012; 19:02:02 >

• quote:

Biraz aradım o meşhur masa ile bir kaç tane daha fotoğraf buldum hocam, doya doya restaurant balıklarına bakın o zaman:)
     Olta Seti (Kamış, Makara, Çapari, Kurşun) 14.90 TL

Bu olta avıdır^^
    Maalesef hocam bu işler bu ego karşınıza avcı çıkana kadar devam ediyor, bir yerden sonra kabullenmeniz lazım yoksa
    yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali devam eder:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 10 Haziran 2012; 18:55:23 >

• quote:

quote:

konu cahilinin mesajından alıntıdır

quote:

mesajım değiştirilmemiştir bu arkadaş işten anlamadığı gibi birde iftiraya varan konuma getirdiği için konuyu, yorumuna karşılık verme gereği hisettim.

benim mesajımdan alıntıdır yazımda kesinlikle edit yoktur daha fazla iftira olmasın diye bunu belirtmek istedim
    quote:

ama unutma limit zıpkında 5 kilo ben trofe vurduğum dönüş yolu balığı olduğu için hesaplanmaz 6 kiloluğu peşin vursaydım suda gram beklemezdim

senin yaptığın çok ayıp bir şey !!!!utanacak kişi senden başkası değil!!! mesajları okumadan yorum yazmanı geçtim anlayışınada ayrı bir hasta oldum . ben limiti açıklamışım sana balığı dönüş yolunda vurduğumuda söylemişim hatta 6 kilo başta vursam gram beklemem yazmışım sen daha neyin sıkışlarındasın neyin zeytin yağındasın neyin peşindesin ???? donanım haberi bilen bilir mesaj değiştirilse altta editle belirtilir ya sen okuduğunu anlamıyorsun yada psikolojik hastalığın var uygun hap kullanıyorsun . buz balığını ben niye resimlere koyayım o albüme baktın mı sen ??? kac tane bölgede farklı balık resmi var her yere buzluk mu taşıyoruz biz !!! ayıp yaa nerde balıkcıysan balıkcısın benim hayatım denizde geçmiş senden mi ders alıcam bu yaştan sonra! ege karadeniz akdeniz marmara her yerde daldım bu zıpkıncı için tutkudur. sen bu işten gram nasip almamışsın ama burda ahkam kesmelerin tam bir konu cahili olduğunu bariz kanıtlıyor. mesajınıda sürekli değiştirme yazılarım askıda kalıyor ne yazdınsa bırakta insanlar nasıl bir cahil olduğunu anlasınlar

• Konuyu baştan sona okudum, evet evet sıkılmadan okudum.
  • Kredi kartım yok birisi bana alsa da be. ona versem parasını olmaz mı Ankaradayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

senin yaptığın çok ayıp bir şey !!!!utanacak kişi senden başkası değil!!! mesajları okumadan yorum yazmanı geçtim anlayışınada ayrı bir hasta oldum . ben limiti açıklamışım sana balığı dönüş yolunda vurduğumuda söylemişim hatta 6 kilo başta vursam gram beklemem yazmışım sen daha neyin sıkışlarındasın neyin zeytin yağındasın neyin peşindesin ????

Bak, senle tartışma niyetinde değilim, sadece haddinden fazla abartın, %100 restorant balıklarını alıp resimlemen, hoş değil, bana cahil diyorsun, kusura bakma, zıpkın balığınıda olta balığınıda anlarım, senin resimlediklerin buz yemiş balıklar, ne chealetinden bahsediyorsun?

Resmi çekeceksin bari, restoran balığı olmadığını gizle, her balıktan 2 çift, yazlık bölgelerde balık restorantları görenler dahi anlarlar, cehaletle alakası yok !

10 kilo balık diyorsun, masadaki levrek haric toplasan hepsini 2 kilo gelmez, levreğide ekle masadaki balık toplamı 5 kiloyu bulmaz, yada sen hayatında hiç 6 kiloluk levrek görmedin, birşey demem saygı duyarım.

Şunu anlar, dönüş yolunda vurdun diyelim, pes be Arkadaşım 4 kilo balık belde 6 kilo suda, sen süperman falansın demekki, inanırım, süperman o balıklarla sudan çıkar asla iddia etmem.

Bak Video koymuşsun, ordaki balık içinde yorum yaptım, taş çatlasın 15 kilodur o balık, 3 tane zıpkın yiyor, suda kafaya bıçak saplıyorlar o balığı sudan öyle çıkarıyorlar.

O videodaki detayıda anlatımm, İtalyanlrın trol içi av sapıklığıdır, bunuda marifet gibi turizme döndürmek istediler, son yaptıkları orkinos katlimanından sonra Dünyadan inanılmaz tepkiler aldılar, bu hayalleride bitmiş oldu.

Bizdede aynı haltı yediler Karadeniz yunuslarının soyunu tükettiler karadenizde nerdeyse yunus yok artık.

Bu detayları yazdım Cahil demişsin, Arkadaşım önce saygıyı öğren, Marmarada Bodrumda sana tek tek kanalları sayarım, kanal nedir bilirmisin orasını bilemem, Marmarada aynı soy kırımı yaptılar, 500 kulaç taraklarla denizi yok ettiler.

Cahilsin demişsin ya, bu detayları o sebeble yazdım.

Kusura bakma, Denizdeki her canlıya saygım vardır, her canlıda saygıyı hak eder.

Anlamadıysan benden bu kadar, restoran sahibi yada çalışanısındır, sana tavsiyem bir daha resim çektireceksen bari buzu çözülmüş balıklar olsun, birde her balıktan 2 tane koyma, komik olmuş cidden :)

Kolay gelsin. (Rast gele derdim ama bu uslubundan dolayı,dersem gerçek balıkcı Arkadaşlarıma ayıp olur)

• quote:

Bak, senle tartışma niyetinde değilim, sadece haddinden fazla abartın, %100 restorant balıklarını alıp resimlemen, hoş değil, bana cahil diyorsun, kusura bakma, zıpkın balığınıda olta balığınıda anlarım, senin resimlediklerin buz yemiş balıklar, ne chealetinden bahsediyorsun?

evet andy1 cahilsin derken belki okumuşsundur ona lafımız yok!!! ama balık konusunda ne yazıkki kara cahilsin benle tartış ki tartışmalarda insanlar bir şeyler öğrenir ben severim tartışmaları kaybeden olmaz kikla resimlerini fazla koydum ki buz balığı olmayacağını balıkcının 7 yaşındaki oğlu bilir sende öğren

quote:

10 kilo balık diyorsun, masadaki levrek haric toplasan hepsini 2 kilo gelmez, levreğide ekle masadaki balık toplamı 5 kiloyu bulmaz, yada sen hayatında hiç 6 kiloluk levrek görmedin, birşey demem saygı duyarım.

benim gördüğüm balıkları görsen sen denize girmezsin onda şüphen olmasın bu arada gözlerinde tartı gibi maşallah bir bakışta tartıyorsun

quote:

Bak Video koymuşsun, ordaki balık içinde yorum yaptım, taş çatlasın 15 kilodur o balık, 3 tane zıpkın yiyor, suda kafaya bıçak saplıyorlar o balığı sudan öyle çıkarıyorlar.

bir sal artık andy1 potların potpori yapmaya başladı adam istese 1 şişlede alır o balığı ama adamın zamanı kıymetli saatlerce sudamı beklesin andy bıcağı kafasına saplamış demişsin biz ona avı söndürme deriz andy 2 nedeni vardır biri balık acı cekmesin ava saygıdan ikincisi menfidir laktik asit üreterek kendi tadını bozmasın kaptınmı burdan bişiyler andy bu bilgileri forumda cok ararsın bak sana direk sunuyoruz

quote:

Bu detayları yazdım Cahil demişsin, Arkadaşım önce saygıyı öğren, Marmarada Bodrumda sana tek tek kanalları sayarım, kanal nedir bilirmisin orasını bilemem, Marmarada aynı soy kırımı yaptılar, 500 kulaç taraklarla denizi yok ettiler

ah andy ah sen bizi tam cozememişsin bodurmdakini bilmem ama marmarada deniz dibinin taraklanmasının nedeni italya ve fransaya cıcı denen midyelerin satılmasıdır artık kalmadığı için yapılmamakta. pisi balığı ve dil balığının yok olma nedenidir

quote:

sana ben direk ilk mesajınla bana yalancı demeye getirdiğin için cahil demedim ki. andy sen direk cahilsin!! yanlış anlama sakın iki şey duyup burda bana ahkam kesmişin ben 25 senedir sudayım zıpkınlı aktif olarak

quote:

Anlamadıysan benden bu kadar, restoran sahibi yada çalışanısındır, sana tavsiyem bir daha resim çektireceksen bari buzu çözülmüş balıklar olsun, birde her balıktan 2 tane koyma, komik olmuş cidden :)

ah andy marmara üniversitesini dumlu pınar üniversitesini restorantta çalışmak için okumadım ben sen bak işine senin rastgelene ihtiyacımız yok evel allah bize rastgelen gelmiş balıklar altta hepsi buzundan yeni cözülmüştür

1. SAROZ KÖMÜR LİMANI RESTORANTI (BÖLGE İMARA KAPALI ALANDIR BALIK 40 KM OTEDEKİ RESTORANTAN BIR KOSU KAPILIP HAVA ATMAK ICIN USTUNE BINBIR ZAHMET CEKILIP SU ALTI KIYAFETI GIYILEREK POZLANMIŞTIR

2.EVİMİN ÖNÜ... RESİMDEKİ HANIM BABANEMIN BAKICISI SAĞDAKI ADAMDA RESTORANT SAHIBI KOSARAK BALIK GETIRDI BUZ BALIGI MALUM BOZULMASIN

3.İSTANBUL BUYUKADA YILLAR ONCE O ZAMAN YILMAZ ZIPKIN YENI YENI PIYASADA ADAMERKEZINDEN KOSARAK BUZ BALIĞINI GETIREN ARKADASIMA SONSUZ SEVGİLER(DIKKAT BURDA GOBEK YOK)

4.BUDA ÜST RESİMDEKİ BALIĞI RESTORANTA YERKEN SUNUM MUTHİS YANLIZ ORTAYA TEPSİ HANGİ RESTORANT BÖYLE SUNUM YAPMZKİ EFSANE

5.GENE EVİN ÖNÜ GENE RESTORANT BALIKLARI MALUM KİKLA NE ZAMAN RESTORAN BALIĞI OLDUYSA ANDY SEN BUNA ŞİMDİ BUZ BALIĞIDA DERSİN YOK NORVEÇ USKUMRUSU

6.RESİMDEKİ BALIKLAR EŞKİNADIR MEZURA RESTORANT SAHİBİ CAFER ABİ TARAFINDAN HEDİYE EDİLMİŞTİR BİZDE BOYLARINI ÖLCELİM DEDİK İŞGÜZARIZ YA

7.AKŞAM SAATİ BİR KOŞU RENSTORANTAN TEMİN EDİLMİŞ 3 KİLOLUK EŞKİNA EVİMİN BALKONUNDA ÇEKTİM GÖBEK OLMAMIŞ AMA BALIK ÜZERİNDEKİ DELİK RESTORANTCI KAZIM ABI TARAFINDAN RESTORAN BICAĞI İLE BİLEREK ACILMIŞ MİLLET CAKMASIN CAKAL CUKALIZ YAAAA

8.SAROZ LEVREK OZELLİKLE SADECE BU VURULMUSTUR GRAMAJI DAHA DUŞUK BALIKLAR BOZURULUR EVE GOTUREMEYİZ DİYE TETİK DÜŞÜRÜLMEMİŞTİR BU BALIKTA 2 ARKADAŞIM TARAFINDAN MANGALDA TÜKETİLMİŞTİR.

9. BAK ANDY1 KARDEŞ BUNLAR KİKLA RESTORANTLARDA SATILMAZ SATAN VARSA HELAL OLSUN DERİM MÜŞTERİSİNE BİLMEDİĞİ BALIĞI YEDİRE BİLİYORSA BEN BUNLARI RESTORANTTAN GETİRTTİM DESEMDE KİKLAYI YENİ ÖĞRENMİŞ ADAM BİLE GÜLMEKTEN KIRILIR

10.BURDAKİ BALIK BARBUNDUR BOYUTU TÜRÜ İCİNDE TROFE SAYILACAK CINSTENDIR GOBEK BANA AIT AYNI GOBEKTIR RESTORANTAN ALINAN BALIĞIN KILOSU YAZ ORTASI TAHMINI 60 TL DIR

11.SAROZ BEN COK KARIZMA CIKMISIM YAV BULUDUGUM NOKTA AKVARYUM DIYE GECIYOR .

12. ENFES BİR MANZARA KÖMÜR LİMANI KESİNLİKLE GİDİN ZIPKINCI DEĞİLSENİZ BİLE ORDA SCUBACI ABİLERİMİZ VAR ESSİZ GÜZELLİKLERLE TANISACAKSINIZ

EDİT NEDENİ: RESİMLERDE KAYMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 11 Haziran 2012; 8:45:06 >

•  Olta Seti (Kamış, Makara, Çapari, Kurşun) 14.90 TL

Belki ilginizi çeker antalyadan sevgilerle

Olta setine gelince, mümkünse kaçarak uzaklaşın.. Tatlısuda belki kullanılabilir ama denizde 1 kullanımlık ömrü var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matttrak

Belki ilginizi çeker antalyadan sevgilerle

Olta setine gelince, mümkünse kaçarak uzaklaşın.. Tatlısuda belki kullanılabilir ama denizde 1 kullanımlık ömrü var..

çekmezmi hacu güzel balıklar ben antalya sidede çok sokar gördüm adamlar paso ekmekle tutuyordu zıpkınla vurup uğraşmadım ama sokunca yazda kışı yaşatıyormuş nail olamadık ona baracuda ve cupra vurdum belki bilirsin merayıda söyliyeyim bu antik sutunlar var suda onlara gelmeden kayalıklar var orda avlandım yarım adanın uc kısmında kalıyor sanırım yarım adayı gecip koya girdiğimde caretta carettaları görünce o gün efsane oldu ölü deniz fethiyede mercan tutmaya calıstık ama alamadık safari kaptanı ya işi bilmiyordu yada o gün sansımız yoktu ama 3 tane kiloluk lambuka aldık sonra tabi ben zıpkınla girdim suya papağan(ıskaroz) vurdum karnımızı doyurduk bazı türleri her denizde bulamıyoruz iskarozuda kaptan yardımcısından öğrendim vurmaya başladım zurna vur ingilizlere yediririz dedi ama ben yanaşmadım 1 türk 9 ingiliz vardı safaride baya garip oldu sen teke ilemi yakaladın yoksa bir böcek var mecan için ismini hatırlayamıyorum malüm maramara balıkcısıyız

• quote:

quote:

senin yaptığın çok ayıp bir şey !!!!utanacak kişi senden başkası değil!!! mesajları okumadan yorum yazmanı geçtim anlayışınada ayrı bir hasta oldum . ben limiti açıklamışım sana balığı dönüş yolunda vurduğumuda söylemişim hatta 6 kilo başta vursam gram beklemem yazmışım sen daha neyin sıkışlarındasın neyin zeytin yağındasın neyin peşindesin ????

Resmi çekeceksin bari, restoran balığı olmadığını gizle, her balıktan 2 çift, yazlık bölgelerde balık restorantları görenler dahi anlarlar, cehaletle alakası yok !

Şunu anlar, dönüş yolunda vurdun diyelim, pes be Arkadaşım 4 kilo balık belde 6 kilo suda, sen süperman falansın demekki, inanırım, süperman o balıklarla sudan çıkar asla iddia etmem.

O videodaki detayıda anlatımm, İtalyanlrın trol içi av sapıklığıdır, bunuda marifet gibi turizme döndürmek istediler, son yaptıkları orkinos katlimanından sonra Dünyadan inanılmaz tepkiler aldılar, bu hayalleride bitmiş oldu.

Bizdede aynı haltı yediler Karadeniz yunuslarının soyunu tükettiler karadenizde nerdeyse yunus yok artık.

Bu detayları yazdım Cahil demişsin, Arkadaşım önce saygıyı öğren, Marmarada Bodrumda sana tek tek kanalları sayarım, kanal nedir bilirmisin orasını bilemem, Marmarada aynı soy kırımı yaptılar, 500 kulaç taraklarla denizi yok ettiler.

Kusura bakma, Denizdeki her canlıya saygım vardır, her canlıda saygıyı hak eder.

Kolay gelsin. (Rast gele derdim ama bu uslubundan dolayı,dersem gerçek balıkcı Arkadaşlarıma ayıp olur)

hocam baktınız kaldırmayacağınız şeyin altında buldunuz kendinizi şimdi de işi şakaya vuruyorsunuz:)
    bu da size ders olsun ne deyim, balıkçılıktan anlamayıp nasıl olsa anlayan birisi çıkmaz diye nasihat veririm egomu şişiririm dediniz ama şansınıza küsün
    hayatlarının yarısı balık avı düşüncesiyle geçmiş kişilere denk geldiniz:)

Neyse fazla da üzerinize gitmek istemiyorum artık acımaya başladım uzatmaya da gerek yok diye düşünüyorum,
    o videodaki balık taş çatlasın 15 kilodur diyorsunuz da zaten ağırlığı videosunda yazıyor yani 48 kilo... 15 kiloluk akya zaten öyle olmaz:)
    neyse sizde işi sonradan gırgıra vurdunuz fark etmedik değil yani:)

• quote:

çekmezmi hacu güzel balıklar ben antalya sidede çok sokar gördüm adamlar paso ekmekle tutuyordu zıpkınla vurup uğraşmadım ama sokunca yazda kışı yaşatıyormuş nail olamadık ona baracuda ve cupra vurdum belki bilirsin merayıda söyliyeyim bu antik sutunlar var suda onlara gelmeden kayalıklar var orda avlandım yarım adanın uc kısmında kalıyor sanırım yarım adayı gecip koya girdiğimde caretta carettaları görünce o gün efsane oldu ölü deniz fethiyede mercan tutmaya calıstık ama alamadık safari kaptanı ya işi bilmiyordu yada o gün sansımız yoktu ama 3 tane kiloluk lambuka aldık sonra tabi ben zıpkınla girdim suya papağan(ıskaroz) vurdum karnımızı doyurduk bazı türleri her denizde bulamıyoruz iskarozuda kaptan yardımcısından öğrendim vurmaya başladım zurna vur ingilizlere yediririz dedi ama ben yanaşmadım 1 türk 9 ingiliz vardı safaride baya garip oldu sen teke ilemi yakaladın yoksa bir böcek var mecan için ismini hatırlayamıyorum malüm maramara balıkcısıyız

Yem olarak sübye,karides ve kanlı kolyoz kullandık..

Mercanı tam tutacak yerdesin.. Manavgattan side istikametine doğru dön 70-80 mt. derinliği bul oltayı salla :) Ama başkasına söyleme benim yemleri :)

• bugün istanbul balat'a yolum düştü,arkadaşla yemek yerken yan tarafta deniz malzemeleri satan bır dükkan gördük,oltaları dışarıya koymuşlar,bu fıyatlardaydı,alacak varsa bakarak görerek dokunarak alın,boşu boşuna kargo parcalanmayın,kargoya verecegınız parayı yol parasına verın.Çinden bu ürünlerin (olta)kilo ile alındıgını unutmayın.Begenırsenız hemen 50 mt karşıda zaten balık tutanlar var,onların yanında denemde yapabılırsınız..
  • Biri balık mı dedi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: matttrak

quote:

Yem olarak sübye,karides ve kanlı kolyoz kullandık..

Mercanı tam tutacak yerdesin.. Manavgattan side istikametine doğru dön 70-80 mt. derinliği bul oltayı salla :) Ama başkasına söyleme benim yemleri :)

sen merak etme hacu kimseye söylemem ama forumdaki aktif 25.000 kişi için söz veremem ben mercan tutmadım hiç zıpkınlada avlaya bileceğimi sanmıyorum o derinlikte bu balık yukarı cekildikten belli bir süre sonra basınç farkından ölüyormuş doğrumudur dedikleri ?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 11 Haziran 2012; 18:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

Biri balık mı dedi :))

tebrikler hocam mükemmel bir lambuka ağmıdır oltamıdır nedir? hocam nasıl yakaladınız hikayesini anlatın avın şanındandır hikayesi sizin ki kadar büyük değil bizim lambuka ama küçük kardeşi olabilir oltayla ölü deniz fetiyede rapala ile yakalanmış lambukamın resimini koyayım tadını palamuta benzettim ben ama cokta gurme olaylarında iyi değilim bu arada sizin balık 6 7 kilo üstü rahat var anladığım kadarıyla biraz yayvan yapısı var ama suda çok hızlı bir balık olduğunu biliyorum

• quote:

quote:

tebrikler hocam mükemmel bir lambuka ağmıdır oltamıdır nedir? hocam nasıl yakaladınız hikayesini anlatın avın şanındandır hikayesi sizin ki kadar büyük değil bizim lambuka ama küçük kardeşi olabilir oltayla ölü deniz fetiyede rapala ile yakalanmış lambukamın resimini koyayım tadını palamuta benzettim ben ama cokta gurme olaylarında iyi değilim bu arada sizin balık 6 7 kilo üstü rahat var anladığım kadarıyla biraz yayvan yapısı var ama suda çok hızlı bir balık olduğunu biliyorum

Olta balığı bizimkisi,amerika'ya giderken atlantik okyanusunda maderia adası açıklarında yakalamıştık.Ben kargo gemisi 2.kaptanıyım ve seferlede bu şekilde çok anımız hatıramız var.Gelelim düzeneğe geminin kıçında iskele ve sancak taraf olmak üzere 2 adet düzenk şöyledir.Kalın iple bordaya bağlı, o ipe bağlanmış kalın şambrel lastiği ve ona bağlanmış peynir tenekesi (bu tenekenin amacı balık vurduğunda gürültü çıkarsın ve oraya personel toplanıp balık ağzını parçalamadan güverteye alınsın,sonuçta orası ticari bir gemi ve sürekli çalışma oluyor) tenekenin diğer ucuna baglı lastiğin önünde fırdöndülü 200 mt kalın beden misina ve fosforlu ahtapot içine çelik 2 tarafli iğne.Gemi ortalama 18 knot süratle gitiğinden dolayı ve boyu 176 metre oldugundan dümen suyunun köpüğü anca tam gemi boyundan sonra bozuluyor ve hayvanın yaklaşık 32 km ile giden plastik ahtapotu görüyor ve saldırdıgında ansa zokayı yutuyor,yuttuktan sonra can havliyle misina bedeni koparmaması ve hayvanın ivmesini azaltmak için lastik takılıyor,bu esnada teneke tangır tungur ses cıkardığı için herkes kıç tarafa toplanıyor,Daha sonra köprüüstüne haber verilerek gemi ters yöne yani balığa dogru gidiliyor ve büyük uğraşlar sonunda güverteye alınıyor.Balık tartıda 22 kg geldi,ayrıca balığı kesme yüzme zevki bana aitti,videosunuda yüklerim :)) Kılıç,orkinos,barracuda,kalamar,ahtapot ve daha niceleri elimden geçti..

• Bu foruma balıkçılık bölümü şart. Tutmasını bilmemde okuması zevkli oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Olta balığı bizimkisi,amerika'ya giderken atlantik okyanusunda maderia adası açıklarında yakalamıştık.Ben kargo gemisi 2.kaptanıyım ve seferlede bu şekilde çok anımız hatıramız var.Gelelim düzeneğe geminin kıçında iskele ve sancak taraf olmak üzere 2 adet düzenk şöyledir.Kalın iple bordaya bağlı, o ipe bağlanmış kalın şambrel lastiği ve ona bağlanmış peynir tenekesi (bu tenekenin amacı balık vurduğunda gürültü çıkarsın ve oraya personel toplanıp balık ağzını parçalamadan güverteye alınsın,sonuçta orası ticari bir gemi ve sürekli çalışma oluyor) tenekenin diğer ucuna baglı lastiğin önünde fırdöndülü 200 mt kalın beden misina ve fosforlu ahtapot içine çelik 2 tarafli iğne.Gemi ortalama 18 knot süratle gitiğinden dolayı ve boyu 176 metre oldugundan dümen suyunun köpüğü anca tam gemi boyundan sonra bozuluyor ve hayvanın yaklaşık 32 km ile giden plastik ahtapotu görüyor ve saldırdıgında ansa zokayı yutuyor,yuttuktan sonra can havliyle misina bedeni koparmaması ve hayvanın ivmesini azaltmak için lastik takılıyor,bu esnada teneke tangır tungur ses cıkardığı için herkes kıç tarafa toplanıyor,Daha sonra köprüüstüne haber verilerek gemi ters yöne yani balığa dogru gidiliyor ve büyük uğraşlar sonunda güverteye alınıyor.Balık tartıda 22 kg geldi,ayrıca balığı kesme yüzme zevki bana aitti,videosunuda yüklerim :)) Kılıç,orkinos,barracuda,kalamar,ahtapot ve daha niceleri elimden geçti..

quote:

Balık tartıda 22 kg geldi
    valla kaptanım utandık şimdi 6 7 kilo dedim 22 kilo ey maşallah tüm personele yetmiştir tek balık videosunu merakla bekliyoruz . hikayesi içinde ayrıca teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.