Arkadaşlar bu skin ne zaman satışa açılır (Tr serveri) Yılbaşında açılacağını söyledi skine sahip bir arkadaşım her yıl başında açılırmı yoksa trye özel skin açılışlarından birimiydi ?
OnlyOnePerson
kullanıcısına yanıt
bi dahaki bayrama
28 nisan balıkçılar gününde
quote:
Orijinalden alıntı: Gerçekbu
bi dahaki bayrama
O skinin kapalı olduğunu yeni öğrendim o_0
quote:
Orijinalden alıntı: win8
Ciddimisiniz değilmisiniz anlayamadım hocam birdaha yazarsanız iyi olur
@oziboaydino Bu mesajı skinin yaygınlığından dolayı mı yazdınız ben çok fazla denk gelemedimde o yüzden
@Gerçekbu
Olabilir trde her bayram farklı limited açıyorlar zaten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson
quote:
Ciddimisiniz değilmisiniz anlayamadım hocam birdaha yazarsanız iyi olur
@oziboaydino Bu mesajı skinin yaygınlığından dolayı mı yazdınız ben çok fazla denk gelemedimde o yüzden
@Gerçekbu
Olabilir trde her bayram farklı limited açıyorlar zaten
Bilmiyorum salladım 28nisanda balıkçılar günü değil :) yani bence açılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: -Narzhul-
quote:
Alıntıları Göster
Bi ara Zamanında satışı kaldırılmış olan skinleri tekrar açmışalrdı kısa süre için ozaman almıştım ben . Yeniden açarlarmı bilmem ama her sene satışa açılacaksa ne anlamı var
quote:
Orijinalden alıntı: Better Call Saul
Bi ara Zamanında satışı kaldırılmış olan skinleri tekrar açmışalrdı kısa süre için ozaman almıştım ben . Yeniden açarlarmı bilmem ama her sene satışa açılacaksa ne anlamı var
Sizde haklisiniz tabi hocam
nemessis iyi ya oltaliyida daha hic gormedim
quote:
Orijinalden alıntı: OturanDürüm
nemessis iyi ya oltaliyida daha hic gormedim
Av sezonu açıldığında
quote:
Orijinalden alıntı: Kage.
Av sezonu açıldığında
Alıntıları Göster
Var bende. Açılmaz umarım...
quote:
Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou
Bencillik hatsafhada hocam
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson
quote:
Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou
Bencillik hatsafhada hocam
Yok bencillikten değil, zaten 2 ya da 3 tane var şu an kullanılamayan skinlerden bende, çok fazla yok yani. Limited olarak çıkarılan veya satıştan kaldırılan skinlerin yeniden satışa sunulmasını anlamsız buluyorum sadece. Yoksa ben de isterim bi' Nosferatu Vladimir.
Daha açılmaz, ilk ve son kez olmaz üzere 25 Aralık 10 Ocak idi sanırım o zaman satıştaydı. 25 Aralık hesabı açıp Badger Teemo almıştım, sırf o skin için hesap açmıştım, satışta olmasaydı açmayacaktım sanırım. LoL' TR başlama hikayem budur.
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
Daha açılmaz, ilk ve son kez olmaz üzere 25 Aralık 10 Ocak idi sanırım o zaman satıştaydı. 25 Aralık hesabı açıp Badger Teemo almıştım, sırf o skin için hesap açmıştım, satışta olmasaydı açmayacaktım sanırım. LoL' TR başlama hikayem budur.
o güne lanet ediceksin
quote:
Orijinalden alıntı: ponyflowx
quote:
o güne lanet ediceksin
Sakin olan ben, gündelik hayatta bile küfür ediyorum neden LoL TR başladığım için.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand
Var bende ama hiç güzel değil şimdiki aklım olsa almazdım. Nemesis Jax ftw.
quote:
quote:
quote:
o güne lanet ediceksin
Sakin olan ben, gündelik hayatta bile küfür ediyorum neden LoL TR başladığım için.
trde tahta 2 yim westte t4 westteki maçlar daha seviyeli oluyo weste gelmelisin
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand
quote:
quote:
o güne lanet ediceksin