Şimdi Ara

ölü pixcel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msı m670 marka laptopum var ekranda siyah renk hariç diğer renklerde görülen siyah noktalar var 11-12 adet.laptopumu msı yetkili servisi olan anko pc ye götürdüm oradaki tekniker arkadaş bana bunların ekranın arka tarafına kaçmış toz olduğunu söyledi.ölü pixcel nedir allah aşkına biri bana anlatsın.böyle bi saçmalık duymadım hayatımda.

• oyle sacmalık mı olur ya. nezaman aldın yenı mı fark ettın bu noktaları. teknık servis değil mi temızleyın ozman de veya actır gozunun onunde. ilk defa duydum valla notebook lcd sıne toz kacması sıyah ve noktacık seklınde.
  • ben ölü pixcel diyorum teknik servisteki elemanlar lcd panelinize toz kaçmış onlar görünüyo diyo bana.ürünü 2007 nin 10 cu ayında aldım 10 aya kadar garantisi var.yaa amaçları değiştirmemek uğraşmamak zaten anko bilgisayara kim ne gönderse yapılmadan geri geliyo yada dahada bozulup geri geliyo arkadaşlarımın laptopları çizik toz içinde geri geldi tekrar yolaldılar bizden kaynaklanmıyo efendim sizin kullanım hatanız dendi.gittim kaç saat bekkledim teknik servistekilerle kavga ettim hep kendileri haklı hep üste çıkıyolar sanıyoalrki benim elimden bişey gelmez çok yanılıyolar.şerefsizlik diz boyu ama ben peşini bırakmam!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.