Şimdi Ara

Ölü Piksel Var İade Etmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada'dan ayın 16'sında benq xl2411 aldım. teslim aldıktan sonra cok fazla inceleyemedim. genel olarak bi sıkıntısı olmadıgı için dikkatli bi şekilde bakmadım hiçbir yerine.
    bugün cs go'ya girince ekranda ölü piksel farkettim. çok küçük olmasına rağmen moralimi bozdu. ilerde bunun büyüme gibi bi ihtimali varmı? sizce iade ile uğraşmalımıyım?

Ölü Piksel Var İade Etmelimiyim

• geç kalmadan iade değişim talep edin
  • Evet ileride çoğalabilir,ayrıca oraya gördükten sonra sürekli göz oraya takılır,şimdi hepsiburada iade almamak için elinden geleni yapar, o yüzden netten monitör almaya karşıyım,vatan bilgisayardan her türlü testi yaparak alıyorum

kafam rahat oluyor.Size gelince iade almazlarsa hakem heyetine başvurun 3-5 ay sürer ama paranı geri alırsın,çünkü kanunlara göre 1 ölü piksel bile ayıplı mal,2012 de kanun bu şekilde oldu,size 3-5 piksele kadar değişim hikayesini

söylerlerse inanmayın,1 piksel=ayıplı mal.
  • aslında ilerde çoğalmaz diye görmezden gelmeye başlamıştım bile. ama çoğalır diyorsanız iade etmek istiyorum bunu.

fakat iade etmek istediğimde ürünü alalı 14 günü geçtiği için hata veriyor. hiçbir çaresi yok mudur acaba geri göndermenin?
  • çoğalırmı bilemem ama hocam benim dizüstünde ufak bir nokta var sürekli gözüm oraya kayıyor . geç olmadan gönder gitsin . sinek küçüktür ama mide bulandırır .
  • arkadaşlar aradan 2 ay geçmiş. bu süre içinde ben yaz okulu için evimden ayrıldım. döneli 1 hafta falan oldu. ve ben bugün ölü pikseli hatırladım. 1 hafta sonra hatırlıyorum çünkü ekran tamamen düzelmiş. ölü piksel belli olmuyor. iyice dikkatli baktım ama yok. bildiğin kendiliğinden düzelmiş

nasıl oldu bu sizce? ilk farkettiğimde ekrana parmağımla baskı falan yapmıştım ama düzelmiyordu. 2 ay içinde kendiliğinden nasıl düzelir? daha sonradan oluşma ihtimali var mı acaba tekrardan?
  • benim monitördende çıktı amazondan almıştım. iade etmeyi düşünsemde uzun hikaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta ölü piksel sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazen sıkılmış pixel olabiliyor onlar düzeliyor, sizdeki de öyle bişey olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iade ettim hocam sen de et
  • Çoğu firma bir tane ölü pikseli iade nedeni olarak kabul etmiyor, bununla ilgili bir kanun bile varmış sanırım. ayıplı mal kategorisne girmiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.