Şimdi Ara

((((((((ÖLÜLER))))))))) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman dan beri benm karekter patikada duruo melbournedeki bişi olmadı melbournede gördünüzmü zombi
    yok galiba hiç karşılaşmadm bi tane daha warda o patikada deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !ScR3aM! -- 5 Eylül 2007; 2:33:45 >
  • @harrypoter yeter artık be sallaıp durmahani başarı puanı aldıysan neden çıkmadı
  • İskender Karahanlı

Puanlar: 0
    Durum: Hastanede
    Son çevrim içi oluşu: 05/09/2007
    Popomundo'ya 30 gün önce girdi.

İskender Karahanlı, çapkın bir insan ve çok kötü derecede çekici, çok kötü dış görünüşe sahip. İskender zeka olarak çok kötü seviyede. İskender, çok kötü bir vokal kabiliyetine ve çok kötü bir müzik becerisine sahip.

İskender boş zamanlarında sokakta çalmak ile uğraşıyor ve kariyerinde ilerleyebilmek için müzik bestelemek yolunu seçmiş.

İskender şu anda bunları giyiyor:
    Rozet (The Gods Must Be Crazy)

Son günlük kayıtları
    Göztepe Devlet Hastanesi'de hemşireler bana iyi bakıyorlar.
    peruk artık yok, geldiği yere geri döndü.
    elbise artık yok, geldiği yere geri döndü.
    Depresyonum yüzünden hastaneye kaldırıldım.
    İlham tohumumu kullandım. Bu şarkının bitmesi biraz daha fazla zaman alacak ama buna değer.
    Eleanor Milton isimli karakteri takip etmeye başladım. Artık ayaklarım beni nereye götürürse oraya gideceğim.

• gelmiş bide bize 687 zombi öldürdüm dio
  • ne 684 ammada atmış.sallama bizde yedik.sanki
  • harrypotter sendende benim ettiğim biçimdebi tarafın yiyosa yemin etmeni isteyebilir miyiz?
  • etmesine gerek yok oyundaki adını verdi baktık daa 0 puançok kötü bi kayıt

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 5 Eylül 2007; 8:42:05 >
  • Ya Doggukan ben sana inanıyodumda harry biraz sallıyo gibi geldi closede katılıyorum yani vede Juan Antonio Teruel 37637 zombi öldürmüş sanırım ana sayfada yazıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 5 Eylül 2007; 9:18:27 >
  • harry, 687 tane zombi öldürebilmen için İskender Karahanlı değil, Büyük İskender olman gerekiyor

• ckoc hala acıksan gelbeni al anahtar ver bana ben yeşil alanların ilkindeyim
  • CLOSED DH YE GELDİĞİMDEN BERİ SANA SÖLEMEK İSTREDİĞİM BİŞİ WAR(ULLENNN ÇEK LEN AVATARINDA GAVUR RESMİNİ)OH BEE RAHATLADIM!tabi sana kalmış ama ben msjına bakınca midem kalkıo
  • o senin sorunun bro
  • okay bebükk
  • bu daha kötü closed
  • yok bea komik oldu
  • BENCE ÖBÜRKÜSÜNDEN İYİ SAOL BE CLOSED KANKA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BENİM İÇİN HERŞEYİ YAPIOSUNUZ
  • hala ban yemedib ballı adamsın BEA...
  • hehhee
  • zombi nsl öldürcem la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 5 Eylül 2007; 14:56:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: behtiyar

Ya Doggukan ben sana inanıyodumda harry biraz sallıyo gibi geldi closede katılıyorum yani vede Juan Antonio Teruel 37637 zombi öldürmüş sanırım ana sayfada yazıyo.

sen haberi yanlış anlamışın adam 1018 tane öldürmüşsenin dediin sayı toplam öldürülen zombi sayısı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.