Şimdi Ara

Ölüler diyarıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Güncelliğini koruyan malum başarı: ''Ölüler Diyarını Ziyaret Etmek''

Ölüler diyarını ziyaret etmeniz için gereken en önemli iki şey vodoo tozu(
    Pufferfish Bitkisi ile yapılır)ve 3 deneyim puanıdır(sağlığınız %100 ise ama siz yinede 5-6 tane bulundurun).Bunu aldıktan sora ''Voodoo Tetrodotoxin Powder beni etkiledi'' yazısı cıkar ve sağlığınız %35 azalır.Yaklaşık 10 dakika sonra ''Parlak bir ışığa doğru süzülüyorum'' yazısı çıkar ve sağlık %25 azalır.Burda deneyim puanı kullanmanız yararınıza olacaktır.1 saat sora ''Meleklerin şarkı söylediğini duyuyorum,Müthiş!'' yazısı çıkar ve sağlık %15 azalır.Yaklaşık 1 saat sonrada ''Anneannemi görüyorum.Gülüyor'' yazısı çıkar ve sağlık %10 azalır.Bundanda 1 saat sora ''Ölüler Diyarını ziyaret ettim'' yazısı ve amblemi çıkar ve 10 başarı puanı kazanırsınız.Yarım saat sorada sağlık %8 daha düşer ve Durum: ölüyor yazısı normal 'e döner..

Bu kolay süreçten sonra bu güzel amblemi gururla taşırsınız..

----
    %100 sağlık ve ruh haline sahip olan bir kişi 5-6 deneyim puanı ile bu başarıyı kolayca sağlayabilir ama bunu yaparken kesinlikle oyunun başında olmanızı tavsiye ederim aksi taktirde geri gelemezsiniz
    şimdi size bu başarıyı sizlere saatide göz önüne alarak detaylıca anlatacağım(buradaki saat benim vodoo tozunu içtiğim andaki saattir ve bir örnektir önemli olan aradaki zaman farkını göz önüne almaktır)

Yere düşerken, hayatınız, bedeninizden etrafa saçılıyormuş gibi hissediyorsunuz.

13:03 Voodoo Tetrodotoxin Powder beni etkiledi.100 den 64 e düştü
    Durum: Ölüyor

13:08 Parlak bir ışığa doğru süzülüyorum.64 ten 34 e düştü , 2 puan verdim 34 ten 64 e yükseldi

14:03 Meleklerin şarkı söylediğini duyuyorum. Müthiş! 64 ten 44 e düştü , 2 puan verdim 44 ten 74 e yükseldi

14:33 Anneannemi görüyorum.Gülüyor. 74 ten 67 ye düştü , 1 puan verdim 67 den 82 ye yükseldi

15:03 Ölüler Diyarını ziyaret ettim , sağlık 82 de kaldı

15:45 82 den 74 e düştü

16:25 sağlık 74 te kaldı
    Durum: Normal

işte herşey bundan ibaret herkese başarılar iyi oyunlar...

sölediğim gibi oyun başından kalkarsanız karakteriniz ölür ve sizde yeni bir karakter seçmek zorunda kalırsınız buda oyuna yeni başlamakla eş değerdir

by kemal77(benim şimdilik bunu kullanıcam legends77 diede geçer)

• quote:

Orjinalden alıntı: gereksizisim

Ölüler Diyarı

Güncelliğini koruyan malum başarı: ''Ölüler Diyarını Ziyaret Etmek''

Ölüler diyarını ziyaret etmeniz için gereken en önemli iki şey vodoo tozu(
    Pufferfish Bitkisi ile yapılır)ve 3 deneyim puanıdır(sağlığınız %100 ise ama siz yinede 5-6 tane bulundurun).Bunu aldıktan sora ''Voodoo Tetrodotoxin Powder beni etkiledi'' yazısı cıkar ve sağlığınız %35 azalır.Yaklaşık 10 dakika sonra ''Parlak bir ışığa doğru süzülüyorum'' yazısı çıkar ve sağlık %25 azalır.Burda deneyim puanı kullanmanız yararınıza olacaktır.1 saat sora ''Meleklerin şarkı söylediğini duyuyorum,Müthiş!'' yazısı çıkar ve sağlık %15 azalır.Yaklaşık 1 saat sonrada ''Anneannemi görüyorum.Gülüyor'' yazısı çıkar ve sağlık %10 azalır.Bundanda 1 saat sora ''Ölüler Diyarını ziyaret ettim'' yazısı ve amblemi çıkar ve 10 başarı puanı kazanırsınız.Yarım saat sorada sağlık %8 daha düşer ve Durum: ölüyor yazısı normal 'e döner..

Bu kolay süreçten sonra bu güzel amblemi gururla taşırsınız..

----
    %100 sağlık ve ruh haline sahip olan bir kişi 5-6 deneyim puanı ile bu başarıyı kolayca sağlayabilir ama bunu yaparken kesinlikle oyunun başında olmanızı tavsiye ederim aksi taktirde geri gelemezsiniz
    şimdi size bu başarıyı sizlere saatide göz önüne alarak detaylıca anlatacağım(buradaki saat benim vodoo tozunu içtiğim andaki saattir ve bir örnektir önemli olan aradaki zaman farkını göz önüne almaktır)

Yere düşerken, hayatınız, bedeninizden etrafa saçılıyormuş gibi hissediyorsunuz.

13:03 Voodoo Tetrodotoxin Powder beni etkiledi.100 den 64 e düştü
    Durum: Ölüyor

13:08 Parlak bir ışığa doğru süzülüyorum.64 ten 34 e düştü , 2 puan verdim 34 ten 64 e yükseldi

14:03 Meleklerin şarkı söylediğini duyuyorum. Müthiş! 64 ten 44 e düştü , 2 puan verdim 44 ten 74 e yükseldi

14:33 Anneannemi görüyorum.Gülüyor. 74 ten 67 ye düştü , 1 puan verdim 67 den 82 ye yükseldi

15:03 Ölüler Diyarını ziyaret ettim , sağlık 82 de kaldı

15:45 82 den 74 e düştü

16:25 sağlık 74 te kaldı
    Durum: Normal

işte herşey bundan ibaret herkese başarılar iyi oyunlar...

sölediğim gibi oyun başından kalkarsanız karakteriniz ölür ve sizde yeni bir karakter seçmek zorunda kalırsınız buda oyuna yeni başlamakla eş değerdir

by kemal77(benim şimdilik bunu kullanıcam legends77 diede geçer)

edit:alıntıdır ama bazı yerlere ekleme yaptım replerinizi bekliyorum

• ?

editliceksen msjı alıntı yapıp sölüeceini ekleme..msjı deiştirip eklepost kasma yane
  • quote:

Orjinalden alıntı: closed01

?

editliceksen msjı alıntı yapıp sölüeceini ekleme..msjı deiştirip eklepost kasma yane

@close diyene bak
  • wodoo tozunu nereden bulabilirim pm ile ulaşırsan sevinirim
  • deneriz..

Ya lem hep monitorde böcek gezio sanıom bu_rock94 imzasının yüzünden!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkü Hikayeleri
    14 yıl önce açıldı
    Zindan Hikayeleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.