Merhaba, Elimde üç adet Unutulmuş Diyarlar kitabı mevcut. Kara Elf üçlemesi olarak Anayurt, Sürgün ve Göç. Şuanda Göç serisini okuyorum ve bugün yarın bitirebilirim. Ama benim merak ettiğim şey ise bu Unutulmuş Diyarlar serisinin bir sürü kitabının olması ve bu kitaptaki asıl karakterin Drizzt olmasının aksine farklı başrol karakterlerinin de yer aldığı kitaplar varmış sanırım. Avatar isimli bir karakterde olması gerekiyor bu Unutulmuş Diyarlar serisinde. Yani anladığım kadarıyla her şey Drizzt üzerine kurulu değil. Yardım etmenizi istediğim şey ise bu seriyi okumaya doğru kitaplardan mı başladım? Yoksa bu seri başka bir kitapla mı başlıyordu? Son olarak bana bu serinin bütün kitaplarını sırası ile yazarsanız çok sevinirim.
Güncel
Doğru başlamışsın. Drizzt Efsanesini okuyorsun şuan. Kara Elf üçlemesinden sonra Drizzt Efanesinin 10 kitabı daha var sanırım. Sonrasında da Drizzt'in kitapları devam ediyor. Onun dışında Elminster serisi, Avatar üçlemesi filan bir sürü seri var.
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Doğru başlamışsın. Drizzt Efsanesini okuyorsun şuan. Kara Elf üçlemesinden sonra Drizzt Efanesinin 10 kitabı daha var sanırım. Sonrasında da Drizzt'in kitapları devam ediyor. Onun dışında Elminster serisi, Avatar üçlemesi filan bir sürü seri var.
Hocam bu serinin bütün kitaplarını okumak istiyorum fakat kafam karışıyor bir sürü karaktere ait ayrı kitaplar falan... Rica etsem 1-2-3-4-5 diye sıralayarak hepsini yazabilir misin? Gerçekten hiç bir yerde doğru sırayı bulamadım.