Yaw buneyaw sanane ölüm gününden napcan daha fazlamı sevap işlecen. Yani ben hiç ilgilenmem böle şeylerle bak 5 sn sonra ölcen dedi hala bişi yok ehuuheueazuhhahaha
ölüm zamanımızı allah başka kimse bilemez ki beyler. saçmalamayın.
quote:
Orjinalden alıntı: CoBLo
eveet aşmışsın be kanka bizi aydınlattın baya bizde bu site doğru diye kasıyoduk! (Çaktırmadan gülim Zuhahahaha MUHAAAA Nihohahaha )
tovbeler tovbesi...
sacmalamayin beyler carpilacas yarabbim affet!!!
alahtan baskasi bilemez gencler.. hade dagilin.. boyle seylerin geyigi olur mu ya
anammm tisrtim yaf... bune yaaa abi hoparlorde son se walla yerimden sicradim bi anda... alttada notu okuyodum:
omrunuz az kaldiysa korumaya alincaksiniz fln...
anam anam anam
günaydın bu çoktan beri var :))
Neden millet ana avrat gitmiş anlayamadım. Yani heralde kimse programa inanmıyor değil mi? Bir de ciddiye alıp tüm sülalesine sövmüşler elemanın.
uh 30yıl 5 ay. yaw benim canım sıkılır o kadar zamanda.
35 yıl 3 aylık ömrğm kalmış bu durumda 52 yaşında aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar ama daha çok ERKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
35 yıl 3 aylık ömrğm kalmış bu durumda 52 yaşında aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar ama daha çok ERKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
35 yıl 6 ay
ALLAH'IN SELAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN :)
walla ben bun ınanmadım deathclock daha guzel hem olen bı akrabamızı yazdım eft olumle arasında 1 ay fln oynadı tırstım bende 50 kusurlarda gıdıcem yane erken ama olum gunum kardesımın dogumgunu
peah ne kadar şaçma bişi 2 yıl önce ölmem lazım imiş
önce ölmen lazımmış ha? o programla o sonucu almayı nası becerdin yaw?
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orjinalden alıntı: CoBLo
eveet aşmışsın be kanka bizi aydınlattın baya bizde bu site doğru diye kasıyoduk! (Çaktırmadan gülim Zuhahahaha MUHAAAA Nihohahaha )