Şimdi Ara

Ölüm önceden hissedilebilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
57.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sigaradaki enerjinin nasılki gittikçe tükendiğini görüp hissedebilirsek, kendi bünyemizde barındırdığımız enerjinin de tükenmeye başladığını O AN hissedebiliriz....VE TABİİ Kİ; OLAYI FARKINA WARDIĞIN ZAMAN "aRTIk bAŞKa bİR bOYUTTASınDır!!!
  • ölüm bazılarına kendisini hissetirir arkadaşlar hiç boşuna itiraz etmeyin.
    benim bir arkadaşım vardı. çok temiz bir insandı ve biraz da safçaydı. o gece uyanıp uyanıp saati soruyordu. bizde makarasına saati söylüyorduk. bir kaç kere de saat 4 oldumu diye sormuştu. bizde sabah namazını kolluyor galiba diye olmadı olmadı rahatına bak diyorduk.
    meğer 4 de ölecekmiş ve öldü. şok etti hepimizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C4

ölüm bazılarına kendisini hissetirir arkadaşlar hiç boşuna itiraz etmeyin.
    benim bir arkadaşım vardı. çok temiz bir insandı ve biraz da safçaydı. o gece uyanıp uyanıp saati soruyordu. bizde makarasına saati söylüyorduk. bir kaç kere de saat 4 oldumu diye sormuştu. bizde sabah namazını kolluyor galiba diye olmadı olmadı rahatına bak diyorduk.

Abi başın sağ olsun...

gece gece ürküttün beni bende 4 te yatarım diyordum tam içim bi garip oldu gece gece acaip oldum...

Allah rahmet eylesin...İnşallah mekanı cennet olur arkadaşının :(
  • Orjinalden alıntı: Mr.Lonely

Orjinalden alıntı: C4

ölüm bazılarına kendisini hissetirir arkadaşlar hiç boşuna itiraz etmeyin.

hocam başın sağolsun galiba Mr.Lonely ile aynı kaderi paylaşıyoruz
  • Vallah ben kötü oldum gerçekten insan ölecek birgün bu hayat sahnesinden silincez!

Umarım kendime sonrada ülkeme faydalı biri olurum,zararlı değil!

Bunu her Türk için kalben istiyorum hakikatten...
  • mr.Lonely, ölmek birşey değilde, adam gibi ölmek sorun işte
    yoksa ot gibi yaşayıp yer altında börtü böceğe ziyafet olmak için seneleri heder etmişsek, yazık olur.

diyorum ve saati durduruyorum (4 sendromu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Lonely

Umarım kendime sonrada ülkeme faydalı biri olurum,zararlı değil!

Bunu her Türk için kalben istiyorum hakikatten...

her türk bunu gerçekten istiyor mu dersiniz
  • @ C4

Nasıl yaşarsan öle ölürsün diyorlar abi...Umarım adam gibi ölürüz :)
  • C4 hocam orası belli değil ama bu konuda bizlere çok önemli görevler düştüğü kesin...
  • valla bilmiyorumda, adam gibi ölmek büyük iş gibi geliyor. işin kötü tarafı, öldükten sonra "durun ben adam gibi ölmeye hazırlanayım" diyemiyorsun. biletin kesildimi, kesiliyor. sonra bir kaç keyifli sene için sermayeyi yele vermişliğin pişmalığıyla sonsuza kadar dövünüp durmakta var (4 e 26 var)
  • Vallah C4 abi kafaya koymuş Finish Him yapcak bize :)

Saatleri 1 saat ileri alsak işe yarar mı?4 ü pas geçeriz
  • valla hocam sohbet bayağı sardı ama 4 iyi galiba...iyi bir söyleşi oluyor gerçekten..
  • benim bir akrabam vardı, bu adam 65 yaşlarında gitmiş bir falcıya fal baktırmış o hergele de buna "sen 70 yaşında öleceksin" demiş. bizimki 69 lara gelice yataklara düştü kafayı yedi. her an öleceğim diye kafaya taka taka adamda kaç tane hastalık zuhur etti. neyse 70 i devirdi de iyileşti kendine geldi. ama 72-73 te öldü sanırım.
  • yani bir insana sen 70 inde öleceksin de harbiden de şekil-A da görüldüğü gibi ertelemeli de olsa ölüyor..buna bir kez daha şahit oldum.
  • Ölmek deyince Necip Fazıl'ın öldüğü anı tasviri geldi aklıma.Yattığı yerden doğrulmuş ve işte böyle ölünür diyerek gözlerini yummuş.Resulullah asv'nin ashabından Halid bin Velid ra'da yaamı boyunca bir çok savaşa katılmış,yetmiş küsür yara almış fakat şehitlik nasip olmamış.Ona çok üzülmüş.Ölüm anı yaklaşınca yatağından ayağa kalkıp benim gib ömrü at sırtında düşman kovalayarak geçen bir adama yatakta yatarak can vermek düşmez diyip eline kılıcını almış ve Hak Teala'nın rahmetine kavuşmuş.
    Allah cc hayrlı ölümler nasip etsin bizlere...
  • Amma ölümden bahsettiniz ya harbiden hakkın rahmetine kavuşturcaksını haaa

öleceğimiz yoksada ölcez 10 dakka sonra

C4 abi sen bizi bilgilendirir kaç dakka kaldığını...

Ölen olursa pm atsın merakta kalmayalım..
  • dostlar harbiden ben 4 te öleceğim haberiniz olsun. benim sonumu sizler hazırladınız cidden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gücdevani

Ölmek deyince Necip Fazıl'ın öldüğü anı tasviri geldi aklıma.Yattığı yerden doğrulmuş ve işte böyle ölünür diyerek gözlerini yummuş.Resulullah asv'nin ashabından Halid bin Velid ra'da yaamı boyunca bir çok savaşa katılmış,yetmiş küsür yara almış fakat şehitlik nasip olmamış.Ona çok üzülmüş.Ölüm anı yaklaşınca yatağından ayağa kalkıp benim gib ömrü at sırtında düşman kovalayarak geçen bir adama yatakta yatarak can vermek düşmez diyip eline kılıcını almış ve Hak Teala'nın rahmetine kavuşmuş.
    Allah cc hayrlı ölümler nasip etsin bizlere...

Evet dersanaede hocamızda anlattı bu olayı bize...Halid bin velid gerçektende inanılmaz bir komutanmış hiç savş kaybetmemiş öle birinede yatarak ölmek harbiden koyar...

• meşhur bir kıssa vardır belki bilirsiniz. azrail a.s süleyman a.s ile arkadaştı. bir gün insan surtinde yanına uğradığında oradaki bir adama dikkatle baktı. o adam çekinerek, gittikten sonra onun kim olduğunu sordu. azrail di cevabını alınca korkarak, "herhalde canımı alacak, beni rüzgarla hindistana at" diye ısrar etti. süleyman a.s ısrarlara dayanamayarak bu adamı rüzgarla hindistana gönderdi. azrail a.s tekrar geldiğinde ise o adama neden dikkatle baktığını sordu. azrail a.s " o adamın kısa bir zaman sonra hindistan da ruhunu almakla görevliyken onu burada görünce şaşırdım ama kendisini saatinde hindistan da buldum" dedi.

kıssadan hisse, KAÇAMAZSIN
  • okuduklarım kadarıyla hiç yenildiği görülmemiş bir komutan...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.