Şimdi Ara

ÖLÜM OYUNU !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    'stay alive'(hayatta kal) isimli bi oyun konu edilmiş bu oyun gerçekte varmıdır oyundan bazı kesimler barındırıyor film sadece merak ettim aşırı dozda şiddet içeren oyun isimleri verirmisiniz (bulabileceğim olsun ama)

• Manhunt
  • Sanırım uzakdoğu yapımı olan ve türkçeye saçma bir isimle çevrilen "batoru rowaiaru " Ya da ingilizce "Battle Royale" filminden bahsediyorsun. Benim bildiğim kadarıyla Böyle bir oyun yok. Ama olsaydı gerçekten güzel olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

Manhunt

manhunt değil o oyunu biliyomrum onun gibi bişey fakar oyun hiç durmuyor aynı anda bağlantı ile 6-7 kişi oynuyorsunuz ve her taraftan su gibi canavar geliyor aksiyon hiç düşmüyor anlayacağın bide oyunun gerçek adı STAY ALİVE (hayatta kal)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EveryThing İs A Lie

ÖLÜM OYUNU adlı bir filmde
    'stay alive'(hayatta kal) isimli bi oyun konu edilmiş bu oyun gerçekte varmıdır oyundan bazı kesimler barındırıyor film sadece merak ettim aşırı dozda şiddet içeren oyun isimleri verirmisiniz (bulabileceğim olsun ama)

sadist misin hocam,aşırı iddet içeren oyun önerebilir misiniz filan

counter'ı tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

quote:

Orjinalden alıntı: EveryThing İs A Lie

ÖLÜM OYUNU adlı bir filmde

sadist misin hocam,aşırı iddet içeren oyun önerebilir misiniz filan

counter'ı tek geçerim

sadistlikten değilde içimdeki manyağı biraz sakinlerştirmek için yoksa ertafa zarar veriyom

• dedigin film beni de etkilemişti gzl filmdi gercekten bulursan bana sölersen ii olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan ve Ejderhalar Kutu Oyunu
    10 yıl önce açıldı
    Zombi hayatta kalma oyunları
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sims (Ben heryere duvar inşa ediyodum ama kapı yapmıyodum karakter kendi pisliğinde ölüyordu.Birde çocuk yapıp hep ev işleri yaptırıyodum.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.