Şimdi Ara

Ölüm sizin için neyi ifade ediyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ölüm yeni bir hayat başlangıcı iyi veya kötü bu iyi ve kötüyü kendimiz seçiyoruz yaptıklarımızla korkmak çok saçma olur insanın inancının sarsıldığını hissederim eğer ki korkarsa
  • ben ölümden değil de ölümün şeklinden korkarım ( acı çekerek ölmekten ).. yani uyurken ölmek gibi kolay bi ölüm iyi olurdu .. neyseki yaşama sewincimiz hepimizin bir gün öleceğini unutturuyor ..
  • ölemkten korkmuyorum da
    geri de kalanlar arkamdan üzülecek ağlayacak bundan korkuyorum
    hele annem babam ve kardeşim
    nasıl olsa ölüm bir gün hepimizi bulacak elbet.

Ankebut-57
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapgirl

Ölüm sizin için neyi ifade ediyor ? ölümden korkuyor musunuz ? düşünceleriniz...

YAŞADIĞIN İÇİN ÖLÜRSÜN
    ÖLDÜĞÜN İÇİN YAŞAMASSIN MANTIK BU
  • ölüm birçok kişi için bir kurtuluştur, sondur, başlangıçtır, korkudur, mutluluktur, huzurdur... herkese göre değişir, herkesin inancına kalmış bişey... herkesin yorumu farklıdır... sonuçta herkes onu bilir, inancı ne olursa olsun...
  • HAYAT.
  • ölüm bir düğün gecesidir Mevlana ya ve bize göre. Ve bu yüzden Mevlana ölüm gününe Şeb-i ARus düğün gecesi kavuşma gecesi demiştir. Bu yüzden ölüm bir öze dönüş, aslına dönüştür. Sevgiliye kavuşmadır.
    Geride kalanlar ne olacak değil mi ?

Bir yakınınız öldü üzüldünüz ağladınız belki kahroldunuz pisikoloji tedavi gördünüz. Ve üstünde 1 sene geçti ve unuttunuz; unutmassınızda o acı geçer.

çeşminaz ablamız demişki ben ölsem oğlum ne olur:
    Hiç bişi olmaz babası ona en iyi şekilde bakar belki anne şevkati göremez ve sizi resimlerden bilir. Her babasına veya annenize bana bana annemi anlat dediğinde belki o kişilerin gözü dolar ağlamaklı şekilde anlatırlar sizi. Ve oğlunuzda size layık bir evlat olmak için çabalar.

Biraz Türk filmi vari oldu ama her nefis ölümü tadacaktır.

Bize düşen ise Allah a layık bir kul olabilmek ve hayırlı ve imanlı bir ölüm nasip eylesin bize şehitlik mertebesine ulaştırsın inşaAllah demek düşüyor.

Allah bize çocuklarımızın acısını göstermesin.

Allah bizi salih kullarından eylesin

Amin...

• quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

ölüm bir düğün gecesidir Mevlana ya ve bize göre. Ve bu yüzden Mevlana ölüm gününe Şeb-i ARus düğün gecesi kavuşma gecesi demiştir. Bu yüzden ölüm bir öze dönüş, aslına dönüştür. Sevgiliye kavuşmadır.
    Geride kalanlar ne olacak değil mi ?

Bir yakınınız öldü üzüldünüz ağladınız belki kahroldunuz pisikoloji tedavi gördünüz. Ve üstünde 1 sene geçti ve unuttunuz; unutmassınızda o acı geçer.

çeşminaz ablamız demişki ben ölsem oğlum ne olur:
    Hiç bişi olmaz babası ona en iyi şekilde bakar belki anne şevkati göremez ve sizi resimlerden bilir. Her babasına veya annenize bana bana annemi anlat dediğinde belki o kişilerin gözü dolar ağlamaklı şekilde anlatırlar sizi. Ve oğlunuzda size layık bir evlat olmak için çabalar.

Biraz Türk filmi vari oldu ama her nefis ölümü tadacaktır.

Bize düşen ise Allah a layık bir kul olabilmek ve hayırlı ve imanlı bir ölüm nasip eylesin bize şehitlik mertebesine ulaştırsın inşaAllah demek düşüyor.

Allah bize çocuklarımızın acısını göstermesin.

Allah bizi salih kullarından eylesin

Amin...

son nokta olmuş
    aaamiiiinnnn.......

• eğer dogmasaydık ölmezdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdul cabbar

eğer dogmasaydık ölmezdik

helal sana bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktrates

Ölüm: ''Sevgiliye kavuşma anıdır''

Başka ne denir
  • Mevlâna/Mesnevi
  • Bu dünyayı , bildiğim ve sevdiğim herşeyi bitirmek anlamına geliyo!!!

• ölüm, ölümdür
  • o kadar çok yaklaşmıştım ki...
    artık hiç korkmuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS

quote:

Orjinalden alıntı: oktrates

Ölüm: ''Sevgiliye kavuşma anıdır''

Başka ne denir

evet sevgiliye ve sevdiklerıme kavuşma anıdır. o yuzden ölmekten korkmuyorum arkamda kalacak olanlarda oraya gelecekler zaten,
  • rapgirl.

quote:

orjinalden alıntı: .taner.

ölüm, ölümdür

fatal error
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

artık düşünmemeyi, üzülmemeyi
    biraz kurtuluşu
    biraz da pes etmeyi
    ama en çok sevdiklerimden ayrılmak ve onları bir daha hiç görememeyi ifade ediyo

işte bu son yazdığım yüzünden bugün burdayım
    yarını bilmiyorum, merak da etmiyorum artık
    hiçbir şey sürpriz olmaz zaten bn pes ettim
    artık istediğim şeyler peşinde koşmıcm
    ben istedikce onlar benden uzaklaşıyo çünkü

sadece huzur istiyorum
    bu dünyada olmasa bile başka bir zamanda başka bir yerde

çaaağrııı

• benim için varolamaktan daha kötüsü yok olamamktır.çünkü hiçlik varlıktan daha gerçekçi geliyor
  • ölüm bi son bazı güzelliklerin bittiği ama bilmedğim yenileriin başladığı hem son hem başlangıç.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.