ölüm yeni bir hayat başlangıcı iyi veya kötü bu iyi ve kötüyü kendimiz seçiyoruz yaptıklarımızla korkmak çok saçma olur insanın inancının sarsıldığını hissederim eğer ki korkarsa
ben ölümden değil de ölümün şeklinden korkarım ( acı çekerek ölmekten ).. yani uyurken ölmek gibi kolay bi ölüm iyi olurdu .. neyseki yaşama sewincimiz hepimizin bir gün öleceğini unutturuyor ..
ölemkten korkmuyorum da geri de kalanlar arkamdan üzülecek ağlayacak bundan korkuyorum hele annem babam ve kardeşim nasıl olsa ölüm bir gün hepimizi bulacak elbet.
Ankebut-57
quote:
Orjinalden alıntı: rapgirl
Ölüm sizin için neyi ifade ediyor ? ölümden korkuyor musunuz ? düşünceleriniz...
YAŞADIĞIN İÇİN ÖLÜRSÜN ÖLDÜĞÜN İÇİN YAŞAMASSIN MANTIK BU
ölüm birçok kişi için bir kurtuluştur, sondur, başlangıçtır, korkudur, mutluluktur, huzurdur... herkese göre değişir, herkesin inancına kalmış bişey... herkesin yorumu farklıdır... sonuçta herkes onu bilir, inancı ne olursa olsun...
HAYAT.
ölüm bir düğün gecesidir Mevlana ya ve bize göre. Ve bu yüzden Mevlana ölüm gününe Şeb-i ARus düğün gecesi kavuşma gecesi demiştir. Bu yüzden ölüm bir öze dönüş, aslına dönüştür. Sevgiliye kavuşmadır. Geride kalanlar ne olacak değil mi ?
Bir yakınınız öldü üzüldünüz ağladınız belki kahroldunuz pisikoloji tedavi gördünüz. Ve üstünde 1 sene geçti ve unuttunuz; unutmassınızda o acı geçer.
çeşminaz ablamız demişki ben ölsem oğlum ne olur: Hiç bişi olmaz babası ona en iyi şekilde bakar belki anne şevkati göremez ve sizi resimlerden bilir. Her babasına veya annenize bana bana annemi anlat dediğinde belki o kişilerin gözü dolar ağlamaklı şekilde anlatırlar sizi. Ve oğlunuzda size layık bir evlat olmak için çabalar.
Biraz Türk filmi vari oldu ama her nefis ölümü tadacaktır.
Bize düşen ise Allah a layık bir kul olabilmek ve hayırlı ve imanlı bir ölüm nasip eylesin bize şehitlik mertebesine ulaştırsın inşaAllah demek düşüyor.
Allah bize çocuklarımızın acısını göstermesin.
Allah bizi salih kullarından eylesin
Amin...
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
ölüm bir düğün gecesidir Mevlana ya ve bize göre. Ve bu yüzden Mevlana ölüm gününe Şeb-i ARus düğün gecesi kavuşma gecesi demiştir. Bu yüzden ölüm bir öze dönüş, aslına dönüştür. Sevgiliye kavuşmadır. Geride kalanlar ne olacak değil mi ?
Bir yakınınız öldü üzüldünüz ağladınız belki kahroldunuz pisikoloji tedavi gördünüz. Ve üstünde 1 sene geçti ve unuttunuz; unutmassınızda o acı geçer.
çeşminaz ablamız demişki ben ölsem oğlum ne olur: Hiç bişi olmaz babası ona en iyi şekilde bakar belki anne şevkati göremez ve sizi resimlerden bilir. Her babasına veya annenize bana bana annemi anlat dediğinde belki o kişilerin gözü dolar ağlamaklı şekilde anlatırlar sizi. Ve oğlunuzda size layık bir evlat olmak için çabalar.
Biraz Türk filmi vari oldu ama her nefis ölümü tadacaktır.
Bize düşen ise Allah a layık bir kul olabilmek ve hayırlı ve imanlı bir ölüm nasip eylesin bize şehitlik mertebesine ulaştırsın inşaAllah demek düşüyor.
Allah bize çocuklarımızın acısını göstermesin.
Allah bizi salih kullarından eylesin
Amin...
son nokta olmuş aaamiiiinnnn.......
eğer dogmasaydık ölmezdik
quote:
Orjinalden alıntı: abdul cabbar
eğer dogmasaydık ölmezdik
helal sana bee
quote:
Orjinalden alıntı: oktrates
Ölüm: ''Sevgiliye kavuşma anıdır''
Başka ne denir
Mevlâna/Mesnevi
Bu dünyayı , bildiğim ve sevdiğim herşeyi bitirmek anlamına geliyo!!!
ölüm, ölümdür
o kadar çok yaklaşmıştım ki... artık hiç korkmuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS
quote:
Orjinalden alıntı: oktrates
Ölüm: ''Sevgiliye kavuşma anıdır''
Başka ne denir
evet sevgiliye ve sevdiklerıme kavuşma anıdır. o yuzden ölmekten korkmuyorum arkamda kalacak olanlarda oraya gelecekler zaten,
rapgirl.
quote:
orjinalden alıntı: .taner.
ölüm, ölümdür
fatal error
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
artık düşünmemeyi, üzülmemeyi biraz kurtuluşu biraz da pes etmeyi ama en çok sevdiklerimden ayrılmak ve onları bir daha hiç görememeyi ifade ediyo
işte bu son yazdığım yüzünden bugün burdayım yarını bilmiyorum, merak da etmiyorum artık hiçbir şey sürpriz olmaz zaten bn pes ettim artık istediğim şeyler peşinde koşmıcm ben istedikce onlar benden uzaklaşıyo çünkü
sadece huzur istiyorum bu dünyada olmasa bile başka bir zamanda başka bir yerde
çaaağrııı
benim için varolamaktan daha kötüsü yok olamamktır.çünkü hiçlik varlıktan daha gerçekçi geliyor
ölüm bi son bazı güzelliklerin bittiği ama bilmedğim yenileriin başladığı hem son hem başlangıç.