Şimdi Ara

Ölüm sizin için neyi ifade ediyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölüm sizin için neyi ifade ediyor ? ölümden korkuyor musunuz ? düşünceleriniz...

• belki kurtuluş,belkide korkularımın kaynağı,belkide sonuç...
  • korkum yok , belki merak "belki şizofrence ama", derin mewzu,,,
  • Ne korku, ne ciddiyet.
    Sonunda ölüm olan bu hayat nasıl ciddiye alınabilir ki : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

ölüm= smoke????
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapgirl

quote:

Orjinalden alıntı: combata

ölüm= smoke????

son sigara yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölüm: ''Sevgiliye kavuşma anıdır''
  • Şu son 1 haftadır o kadar çok düşünüyorum ki ölümü. Yakında ölecekmişim gibi. Tek korkum düşüncem oğluma kim bakar? Dün akşam onu uyuturken eşime "ölürsem oğlumu üvey anne eline bırakma sakın ailene veya anneme ver" bile dedim. Garip di mi?
  • Ölüm ölene bayram, bayrama sevinmek var
    Oh ne güzel, bayramda tahta ata binmek var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çeşminaz

Şu son 1 haftadır o kadar çok düşünüyorum ki ölümü. Yakında ölecekmişim gibi. Tek korkum düşüncem oğluma kim bakar? Dün akşam onu uyuturken eşime "ölürsem oğlumu üvey anne eline bırakma sakın ailene veya anneme ver" bile dedim. Garip di mi?

Aman Allah'ım...Düşünceye bak. Ben şimdi 2 arada bir derede kaldım.Sen öldükten sonra bile kendini mi düşünmüş oluyorsun oğlunu mu?

Hem üvey anne olunca ne oluyor ki? Belki senden daha çok sevecek... Belki hem eşin için hem çocuğun için senden daha iyi birisi olacak o üvey anne.

• Ölmekten korkmuyorum.Tek korkum,sevdiklerimin ben öldükten sonra üzülmeleri
  • [Deleted by Admins]
  • Kurtuluştan başka birşey değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Şu son 1 haftadır o kadar çok düşünüyorum ki ölümü. Yakında ölecekmişim gibi. Tek korkum düşüncem oğluma kim bakar? Dün akşam onu uyuturken eşime "ölürsem oğlumu üvey anne eline bırakma sakın ailene veya anneme ver" bile dedim. Garip di mi?

Aman Allah'ım...Düşünceye bak. Ben şimdi 2 arada bir derede kaldım.Sen öldükten sonra bile kendini mi düşünmüş oluyorsun oğlunu mu?

Hem üvey anne olunca ne oluyor ki? Belki senden daha çok sevecek... Belki hem eşin için hem çocuğun için senden daha iyi birisi olacak o üvey anne.

Eminim ve umarım eşim benden sonra kendisini çok daha mutlu edecek biri ile evlenir. Ama oğlumu düşünüyorum ben sadece kendimi değil. Beni yanlış anlamaya programlama kendini lütfen

• Ölüm belki de bu hayatta tek gerçek... Tüm felsefeleri ve hayat görüşlerini kilitleyen bir nokta... Ölüm konusunda dini anlamda inanç sahibi olmaksızın bir sorgulamaya girmek, çölde susuzluktan kıvranırken dipsiz bir kuyuda su aramaya benzer...

Ne cümle oldu bee!!
  • Yaşlanıp ölücek olmaktan zerre kadar korkum yok.Herkes ölüyor, yapıcak bişe olmadığına göre?O yüzden biri vaktini doldurup da normal bir şekilde ölmüşse üzülmeye gerek yok diye düşünüyorum.
    Gencecik yaşta hastalık, kaza vs. gibi nedenle ölenlere üzülmemek elde değil tabi.
    Ölüm diye bişe olmasa hayat daha değersiz,anlamsız gelirdi insana heralde.Ne sevgilin bu kadar güzel kalacak, ne sen bir daha genç olacaksın, o yüzden daha güzel herşey.
  • Ölmek değil kötü veya zor olan. Geride bırakmak en çok koyan.
  • dün gece rüyamda kıyametin koptuğunu gördüm bi baktım millet ölmüş mahşer yerinde toplandık sonra millet oluk oluk bu kadar insan mı varmış dedim bi an sonrası malum cezamızı kestiler

sonra bi uyandım üstüm açık kalmış
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
    quote:

Eminim ve umarım eşim benden sonra kendisini çok daha mutlu edecek biri ile evlenir. Ama oğlumu düşünüyorum ben sadece kendimi değil. Beni yanlış anlamaya programlama kendini lütfen

Yanlış anlama değil.Sadece sorgulama... Sorgulama derken de kişiyi değil, sylediklerini... Bu sorgulama bence kem kendi kafanda netleştirmen adına hem de benim insanları anlamam adına önemli olabilir.... Yoksa seni olumsuz yargılamak üzere programlandırmadım kendimi...

Kasmayalım.Ölüm konusundayız.
    />

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.