Şimdi Ara

Kullanıcı Rütbeleri size neyi ifade ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanıcı rütbesinin er,onbaşı,teğmen,yüzbaşı,binbaşı,yarbay olması o kullanıcı için size neyi ifade ediyor

(çok mesaj yazmakla iyi bir kullanıcımı olduğu kanaatine kapılıyorsunuz)

• Bakmıyorum bile.. Önemli olan ne konuştuğu, kendini nasıl ifade ettiği..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Bakmıyorum bile.. Önemli olan ne konuştuğu, kendini nasıl ifade ettiği..

Aynen katiliyorum.
  • bakıom rütbesi yüksekse hiç bulaşmıom
  • Askere gittiğimde kimler tarafından canımın çıkarılacağını ifade ediyor
  • Benden 1 sene sonra üye olup da 6k postu olan çok insan var üyeliği henüz 1 yılını bile doldurmayan

Zaten artık Yarbay filan olunca takıldığın belli yerler oluşmaya başlıyor ve tanınıyorsun
  • En saçma şeyide 250 mesaja kadar zırt pırt atlıon rütbeleri sonra 1000 mesaja kadar bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Benden 1 sene sonra üye olup da 6k postu olan çok insan var üyeliği henüz 1 yılını bile doldurmayan

Zaten artık Yarbay filan olunca takıldığın belli yerler oluşmaya başlıyor ve tanınıyorsun

3 Ağustos 2004 de sen üye olmuşsun

16 Ağustos 2004 de ben Yanliş anlama sakin sadece merak ettiğim için baktim.
  • Bişey ifade etmiyor.

Ama sunu inkar edemem eski üye ise sohbeti keyifli ve tanıdık bir sima ise o kişiye biraz daha rahat yaklaşabiliyorum. Beni anladıgını biliyorum.

Bu arada Barış sen hala yüzbaşı mısın læ
  • kardeş o değilde beni avatar çok etkiliyor ya mesela adam ciddi bişey yazıyor avatarı bana itici gelirse kötü oluyorum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: akreplertimi

kardeş o değilde beni avatar çok etkiliyor ya mesela adam ciddi bişey yazıyor avatarı bana itici gelirse kötü oluyorum ya

hocam desene şimdi benden çok kötü oldun
  • yes abi yes hala yüzbaşıyım demişsin ya önemli olna rütbe değil önemli olan şahsın kendisimesela senin gibi iyi bir dost
    quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Bişey ifade etmiyor.

Ama sunu inkar edemem eski üye ise sohbeti keyifli ve tanıdık bir sima ise o kişiye biraz daha rahat yaklaşabiliyorum. Beni anladıgını biliyorum.

• ha 5000 im ha 500 bişey değişmiyor hayatımda inanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

yes abi yes hala yüzbaşıyım demişsin ya önemli olna rütbe değil önemli olan şahsın kendisimesela senin gibi iyi bir dost
    quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Bişey ifade etmiyor.

ağlattın Barış beni be Eyvallah o senin güzelliğin

• benim rütben artmıyor kaç gündür yazıyorum yanda hep 3 yazıyo neden acep bi yardım
  • konu dışına yazarsan artmaz
  • ID ya da rütbe benim için bir şey ifade etmiyor,eski kullanıcı olmak ya da çok mesaja sahip olmak o kişi hakkında herhangi bir fikir vermez bana...
  • Rütbe sistemi olmazsa DH üye kaybeder
  • rütbesinin altında hangi sayının yazdığı değil postlarında ne yazdığı önemli bence
  • ben ne ID ye nede rütbeye bakıyorum..ikiside umurumda olmuyo..hatta burdan şunu sölemeliyimki bi konuda çatıştığımız birisiyle 2 dakka sonra başka topicte lorel ile hardy olursak mazur görün bu davranışımı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.