Benden 1 sene sonra üye olup da 6k postu olan çok insan var üyeliği henüz 1 yılını bile doldurmayan
Zaten artık Yarbay filan olunca takıldığın belli yerler oluşmaya başlıyor ve tanınıyorsun
3 Ağustos 2004 de sen üye olmuşsun
16 Ağustos 2004 de ben Yanliş anlama sakin sadece merak ettiğim için baktim.
Bişey ifade etmiyor.
Ama sunu inkar edemem eski üye ise sohbeti keyifli ve tanıdık bir sima ise o kişiye biraz daha rahat yaklaşabiliyorum. Beni anladıgını biliyorum.
Bu arada Barış sen hala yüzbaşı mısın læ
kardeş o değilde beni avatar çok etkiliyor ya mesela adam ciddi bişey yazıyor avatarı bana itici gelirse kötü oluyorum ya
quote:
Orjinalden alıntı: akreplertimi
kardeş o değilde beni avatar çok etkiliyor ya mesela adam ciddi bişey yazıyor avatarı bana itici gelirse kötü oluyorum ya
hocam desene şimdi benden çok kötü oldun
yes abi yes hala yüzbaşıyım demişsin ya önemli olna rütbe değil önemli olan şahsın kendisimesela senin gibi iyi bir dost
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Bişey ifade etmiyor.
Ama sunu inkar edemem eski üye ise sohbeti keyifli ve tanıdık bir sima ise o kişiye biraz daha rahat yaklaşabiliyorum. Beni anladıgını biliyorum.
ha 5000 im ha 500 bişey değişmiyor hayatımda inanın
quote:
Orjinalden alıntı: BarışNet
yes abi yes hala yüzbaşıyım demişsin ya önemli olna rütbe değil önemli olan şahsın kendisimesela senin gibi iyi bir dost
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Bişey ifade etmiyor.
ağlattın Barış beni be Eyvallah o senin güzelliğin
benim rütben artmıyor kaç gündür yazıyorum yanda hep 3 yazıyo neden acep bi yardım
konu dışına yazarsan artmaz
ID ya da rütbe benim için bir şey ifade etmiyor,eski kullanıcı olmak ya da çok mesaja sahip olmak o kişi hakkında herhangi bir fikir vermez bana...
Rütbe sistemi olmazsa DH üye kaybeder
rütbesinin altında hangi sayının yazdığı değil postlarında ne yazdığı önemli bence
ben ne ID ye nede rütbeye bakıyorum..ikiside umurumda olmuyo..hatta burdan şunu sölemeliyimki bi konuda çatıştığımız birisiyle 2 dakka sonra başka topicte lorel ile hardy olursak mazur görün bu davranışımı