orotoryo da onbaşı üniformasını kaptım iki ere lafımı geçiremedim
aslında albaylardan sonrada yarbaylara birtakım görevler verilmeli yoksa ne ast oldukları belli ne üst oldukları kimse yarbayları iplemiyo yaaa
ne dersiniz yarbaylar iyi dedimmmmm babaaa
bana post sayısı ile ilgili bi fikir veriyo
quote:
Orjinalden alıntı: EuroAsia
rütbenin yüksekliği , ne kadar boş vaktinin olduğunu ifade ediyor
aynen katılıyorum...!!!
quote:
Orjinalden alıntı: BarışNet
yes abi yes hala yüzbaşıyım demişsin ya önemli olna rütbe değil önemli olan şahsın kendisimesela senin gibi iyi bir dost
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Bişey ifade etmiyor.
Ama sunu inkar edemem eski üye ise sohbeti keyifli ve tanıdık bir sima ise o kişiye biraz daha rahat yaklaşabiliyorum. Beni anladıgını biliyorum.
Bu arada Barış sen hala yüzbaşı mısın læ
böle dionuz ama yeni bi üyeye fake damgasını yapıştırıosunuz arkadaşlarımızı üye de yapamıcaz artık
Şimdi ben bir şey desem.Okuyan herkes "Fake bu!" geçiştirir.Rütbem olsa kimse fake demezdi.
Ban Yedim bu da harbi fake!
Eskiden birşey ifade ederdi ama son 2 aydır hiçbirşey ifade etmiyor
her bölümde ayrı rütbe verilmeli bence(2. el ürünler deki gibi)
böylece kim o konuda ne biliyor konuşuyor az da olsa tahmin edilebilir.
öbür türlü ne önemi var mesaj sayısının\rütbenin. şu andaki sistemden sadece kimin fake olmadığını(!) tahmin edebiliyoruz
hiçbişey
Kullanıcının deneyimini, emeğini, bilgisini, güvenilirliğini gösterir.
Mesela ben Yazılım Genel'de bi erin ya da Onbaşının verdiği tanınmamış bi programı hemen indiremem. Ama Rietvelt, Beytepe ya da Technics verse, içinde virüs de olsa bi an tereddüt etmeden indiririm.
Rütbe hiçbirşey ifade etmiyor.önemli olan mesajlarının içeriği
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
bitmiştir
ben rütbeye bakmam.Veya kaç mesaj attığına.Sadece ikinci elde ne zaman üye olduğuna bakar ona göre yorum yaparım.
Hee birde şu var.Ne kadar çok mesaj attığının boş zamanla alakası yok.Adam yardımı seviyordur her fırsatta mesaj atar , kimiside boş boş dolanıyodur mesaj atar.Bunları hiçbirşekilde ayırt edemezsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: twin_
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
bitmiştir
evet bitti
ÇOĞUNLUKLA SADECE YAZILANLARA BAKIYORUM, ÇOK SIRADIŞI BİRŞEY YAZMIŞSSA ADINA BAKIYORUM caps açık kalmış kusura bakmayın tekrar yazmayım
yarbay olmak her yiğidin harcı değil..
Saviar a geçmiş olsun. Red bilmem neyle tartıştığı için uzaklaştırma cezası aldı. Red te yanılmıyorsan teğmendi. İşte rütbeli olmanın faydasıhoşunan gitmeyen bir düşüncenin sahibini dışlayabiliyorsun hemen .
Askerde iki kural vardır. Eğer komutanla tartıştıysan
Bende elbet birgün teğmen olurumda Saviar ın başına geleni. Red e yedirtirim
Rütbeli olsun yarbay olsun bea
quote:
Orjinalden alıntı: caiz2005
Saviar a geçmiş olsun. Red bilmem neyle tartıştığı için uzaklaştırma cezası aldı. Red te yanılmıyorsan teğmendi. İşte rütbeli olmanın faydasıhoşunan gitmeyen bir düşüncenin sahibini dışlayabiliyorsun hemen .
Askerde iki kural vardır. Eğer komutanla tartıştıysan
Bende elbet birgün teğmen olurumda Saviar ın başına geleni. Red e yedirtirim
bnmle bi alakası oldugunu sanmıyorum... yazdıklarından da bişi anlamadım kendisini şikayet falan da etmedim brz tartıştık ve konu kapandı ayrıca tartısmada hakaret gibi bişi de yoktu... senin nye karnın agrıdı onu anlamadım kardes,nedir derdin?? brz daha anlaşılır yazar mısın???
Senle alakası yoks sorun yok. Benim hoşuma gitmeyen bazı rütbebazların kendini birşey zannedip uyarı vermeleri, hemde kendilerinin yazdığı saçma sapan şeylere bakmadan. Senide onlardan zannettim. Aha daha geçen gün spynet, asshley falan kendilerini zannediyorlarsa uyarı verip duruyorlardı. Yoksa yarası olan gocunsun derim Red bilmem ne kardeş. eğer bu dediklerim içlerine sinmiyorsa benide uzaklaştırsınlar o kadar. Forumlar her türlü fikire açık olmalıdır. O kadarrrrr.....