Şimdi Ara

Ölümcül Felaket Seviye 5. Zor da olsa başardık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Botların tek açığı bd. Başka türlü imkan yok
     Ölümcül Felaket Seviye 5. Zor da olsa başardık

• İmkanı var ad ve support şampiyonlarıyla karışık bir kadro lazım. Ap karaktere lüzum yok
  • Dalga dalga minyon temizleyen menzilli şampiyonlar al (Varus, caitlyn, ziggs, lulu + saldırı hızı ve dmg fazla olan bir şampiyon fiora mesela)

botlar zaten belli bir dk sonra toplaşıyorlar. menzilliler kule önünde minyon dalgalarını temizler, fiora kuleleri alır inhi açar.

olay bu
  • AP shaco ile pusu kurarak kısa sürede yüksek killere ulaşılıyor. Ama yanındaki kişi öküz ise kurduğun pusular hiçbir işe yaramıyor , ne lwl alabiliyor sun ne de killl.
  • helal olsun knk kolay iş değil
  • LegusRw kullanıcısına yanıt
    bizde zigs ile def yaptık. zigs bizim kulelerin altındaki minionları temizledi mundo yeri geldiğinde tankladı. yasuo ile master zaten kule canavarlarındandır. bd yapa yapa aldık. ama gerçekten çok zevkli bir karşılaşma oldu. botlarla 2 tf yaptık birinde ben triple diğerinde de master quadra attı. Ani hasarı yüksek olan herolar deneyin sizde yenersiniz kesinlikle
  • oyun başladı ben net gitti bizim aatrox da gitti afk kaldı dk 15 gibi geldim ben tabi adamlar 3 v 5 dayanmışlar hatta kilde öndelerdi geldim 4v5 kazandık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.