Şimdi Ara

Ölümden Korkar mısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Ölümden Korkar mısınız ?

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2021)
Giriş

Her an ölecem diye sağ sola her an tetikte gibi bir halim yok. Benim korkum ölünce yaşadıklarımız filan unutulacak. Kullandığımız eşyalar en basitinden yaşadığımız her anın zevkini alamayacağız... Ve ölünce ne olacak? İslam dinine inanıyor olsamda, kafamda bir sürü soru var... Ahiri hayat var mı? varsa nasıl? ne olacak gibi sorular kafamda... Bilmiyorum çok düşünüyorum galiba, bu konuları fakat düşünmemek en iyisi galiba...

Yanlış anlaşılmasın ahiret hayatına inanıyorum fakat ne bileyim kafam karışık. Nası olacak filan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 13 Kasım 2008; 23:09:01 >
  • artistliği falan yok bunun korkarsın veya korkmassın korkuyu tarif etsene ALLAH tan başkasından neden korkulacakki bir arkadaşımın dediği gibi faydalı olacaksa evet denebilir genelleme yapılacak bir konu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: NisoseR

quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

quote:

Orjinalden alıntı: nicer

quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

Korkmuyorum diyen yalan söyler bence herkes ölümden korkar özellikle günahkarlar

Korkmuyorum +Yalan söylemiyorum korkmamı gerektiren birşey göremiyorum yaşıyoruz sonuçta herkes ölücek ki ölüyor korktuğun zaman ne değişiyor ? tekrar diyorum korkmuyorum

O zaman yaşamanın bi anlamı yok senin için al bi silah sık kafana yiyorsa benim yemez ne yalan söyleyim madem korkmuyon sıkta görelim

İyide kim sana dedi hayattan zevk almıyorum diye ?yaşamayı seviyorum durduk yere kim kendini vurur Her sıkıntıda sıksam ne anlamı kaldı hayat böyle güzel

canım ya hayatı herkes senin gibi güzel yaşasa keşke tertemiz....

• Ölümden korksak yaşamazdık bilader...
  • Ölümden korkmak bana saçma geliyor zaten öleceğim neden korkayım kimse kahin değildir ki ben şu gün şu saat te şurada öleceğim desin ben size 10 dk yaşayacağımı bile garanti edemem. Ölümden kaçmak yoktur hayat bir ölüm'dür zaten.
  • Her zaman nasıl ölüceğim acaba diye kendime soru soruyorum.
    Evet ölümlü dünya. Zengin ile fakir arasında hiç bir şey yoktur. Zengin olursak parayla cennete gitmiyoruz. Ama korkuyorum ölümekten korkuyorum. Keşke yaşamasaydım diyorum ama korkuyorum tabiki.
     Ölümden Korkar mısınız ?
  • hayir, korkmuyorum.
    aslinda olumden sonra beni neler bekledigini cok merak ediyom.
    sabirsizlikla olecegim gunu bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.