Şimdi Ara

Ölümden Korkar mısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ölümden Korkar mısınız ?

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2021)
Giriş
  • Ölümden daha ziyade bir yakınımın ölmesinden korkuyorum...
  • ben öteki dünyayı düşünüp bu dünyada orası için birşey yapmadığımdan dolayı korkuyorum.
  • korkmuyorum.... çünkü zaten bıkmışım şu yaşam sııntılarından, derslerden, ailevi problemlerden, milletin halinde, ölüm alsa beni ne olurki, zaten insan gibi mi yaşıyoruz ki korkalım
  • Noırmalde kesinlikle korkmuyorum.Fakat şu anda inancım gereği yapmam gereken ibadetlerimin çoğu eksik.

Öbür tarafa borçlu gitmekten korkuyorum sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

ölmek düğündür,ama inşAllah istediğim en çok ölüm şekli Şehit olarak ölmek.Allah herkese böyle birşey yaşatsın.

inşallah şehit olursun amin
  • ben arkamda kalanlar ıcın uzulurum.. korkmam..
  • Bir sürü korsan oyun çektiğimden dolayı korkuyorum.
  • ölüm gelsinde düşünürüz
  • korkmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recaro

ben arkamda kalanlar ıcın uzulurum.. korkmam..

+1
  • Bilgisayarıma ve telefonuma format atmadan +facebook profilimi silmeden ölmek istemem
  • Burda korkmuyorum diyen arkadaşların başına panik atak hastalığının gelmesini istemem.Ne diyim.Artist dolmuş burası...
  • korkmuyorum ama illaki bir an gelipte korkıcağımı düşünüyorum ama sonuçta ben varken ölüm yok ölüm varken ben yokum problem değil yani :)
  • Heyben boşsa korkarsın doluysa korkmassın.Heybem dolu bana göre o yüzden korkmuyorum en kısa zamanda gelse keşke diye dua ediyorum.
  • ölmeyeceksiniz rahat olun sadece et yığınından kurtulacaksınız vücudunuzu gömecekler bilinciniz yerinde olacak çünkü o bilinçle ahirette hesap vereceksiniz

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceep -- 13 Kasım 2008; 19:14:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Ben korkuyorum..Hem yaşamak istediğim bir çok şeyi henüz yaşamadım;hem de ibadetlerimi tam olarak yerine getiremedim.Yalnız konu sahibi arkadaş başlığı düzeltirse sevinirim;çünkü soru ekleri kelimeden ayrı yazılır.Yani:

Ölümden Korkar mısınız ? şeklinde olmalı..

budur...
  • Ölümden öte köymü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angry Angel

Ölümden daha ziyade bir yakınımın ölmesinden korkuyorum...

aynen hatta dua ediyorum yakınlarımdan önce ben öleyim diye
  • Ölümden değil yok olmaktan korkarım. Zaten ölünce diğer tarafta hesap vermek için tekrar canlanacağız.
  • benim korkum öldüğümü zzaman öldüğümüzü anlıcaz mı* ve sonra ne olcak?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.