Şimdi Ara

Ölümsüz Olsanız Ne Yapardınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikayı fethederdim. Sonra kurana yazardım. Blabla yasındaki genc ne güzeldir ne iyidir diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl ölümsüz olacağıma bağlı.

Yaşlanıp kuruyup gideceksem ölümsüz olup acı çekmeye değmez. Ama vücudum yara almaz ve yaşlanmaz hastalanmaz yenilemez bi direncim varsa o zaman başka.. Benim için tek sorun kilit altına 4 duvar arasına alınmak olur. Ama sadece ölümsüzlük yetmez tabii süper güç, süper hız falan da olucak ki olmadığı taktirde ilk 50yıl rutin hayat sonrasında zenginlemek için uğraşırdım. Bir süre sonra zengin olmayı başaramayacağım için banka vs. soyardım her halde.
  • Süper asker olurdum. Sonra kendime birlik kurar dünya liderlerini dize getirirdim.
  • E hocam şimdi sen peygamberim dersin , millet sana tapusunu verir.
    Millet bu adam niye ölmüyor diye bakacak sonuçta.

• Ölümsüz olduğunuzu fark ettirirseniz süper güçler sizi alır zorla kendi çıkarları için kullanırdı weapon x gibi. Ölümsüzsünüz de hulk değilsiniz ya illa ki zaptedecekler sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokatatanosuruk

E hocam şimdi sen peygamberim dersin , millet sana tapusunu verir.
    Millet bu adam niye ölmüyor diye bakacak sonuçta.

Hocam o iş riskli, bin yıl önce olsa tutardı ama şuan şu teknolojiyle seni içeri alıp nasıl ölümsüz oldu diye vücuduna karış karış deney yaparlar .
  • Dünya'da sadece ben kalana kadar herkesi öldürürdüm tabi 5 - 6 tane'de kız bırakırdım. ondan sonra onlardan çocuk yapar o kızları'da öldürürdüm ondan sonra tüm insanlar benim soyumdan olurdu. ve kendimi tanrı ilan ederdim.

Not:Bunları yapmadan önce tüm tıp alanları ve tüm mühendislik alanlarını en iyi üniversitede 2 kere okurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 27 Haziran 2016; 21:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

quote:

Orijinalden alıntı: Ahura Mazda

quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

sıkıntıdan intihar ederdin, bu dünya sonsuz bir hayatı kaldıracak kapasite de değil.

Etsende ölmeyecen hiçbir şekilde ölmeyecen

ülkelere tek tek savaş açar tüm insanları tek tek öldürürdüm sadece bana boyun eğenler kalırdı ve dünya tek ülke tek lider ( ben ) olarak devam ederdi.

Seni ölümsüz olduğunu anlayıp üstünde deneyler yapmak üzere ele geçirseler

• Cennetteymişim gibi yaşar, terör, savaş belalarını ortadan kaldırmak için çabalardım. Diğer ölümlülerin daha huzur içerisinde yaşamasını sağlamak için elimden geleni yapardım. Nede olsa ölümsüzüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Kafan güzelmiş hocam

Eminönünde 3 tanesi 5 lira almayani dövüyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahura Mazda

quote:

Orijinalden alıntı: damage1000

tecavüz demiyorum olm rızası var la rızasııı

Ben erkeklerden hoşlanıyorum yasıtım ve benden büyük olanlardan

BAN geliyor az sonra
  • feedlerdim

• TOPLU BLOCK. ÇOCUKLAR TOPLANMIŞ HAHAHA :)
  • Yapılabilecek herşeyi...

• Kafama atom bombası attıklarında nasıl ölmeyeceğim gerçekten çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

bi tek tüfek ve roketatarla doğuya giderdim nasıl olsa ölmüyorum alayının inine giderdim hepsini işkence çektire çektire yaptıkları hainliğin nankörlüğün şerefsizliğin acısını çektire çektire gebertirdim. askerin geçiş güzergahındaki bomba aramasını ben yapardım patlasa bile bişey olmaz bana o aslanları o korkak it'lerin kahpece korkakca döşediği bombalardan uzak tutardım.

Vücut ölümsüz ama beyin ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

bi tek tüfek ve roketatarla doğuya giderdim nasıl olsa ölmüyorum alayının inine giderdim hepsini işkence çektire çektire yaptıkları hainliğin nankörlüğün şerefsizliğin acısını çektire çektire gebertirdim. askerin geçiş güzergahındaki bomba aramasını ben yapardım patlasa bile bişey olmaz bana o aslanları o korkak it'lerin kahpece korkakca döşediği bombalardan uzak tutardım.

Vücut ölümsüz ama beyin ölmüş

Beyin neden ölmüş kardeş açsana bi cümleni?

• Herkese atar yapardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Teror sempatizani iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heykirokan

Teror sempatizani iste.

Hahaha konumuna baktım bu elemanın, Hakkari Şemdinliymiş Şaşırmamak elde değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.