Şimdi Ara

Ölümsüz Olsanız Ne Yapardınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olumsuzsunde roket attiklarinda havaya ucup bir yere dusmuyormusun veya ayagin takilir yere dusersin pesindeki polisler seni yakalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

bi tek tüfek ve roketatarla doğuya giderdim nasıl olsa ölmüyorum alayının inine giderdim hepsini işkence çektire çektire yaptıkları hainliğin nankörlüğün şerefsizliğin acısını çektire çektire gebertirdim. askerin geçiş güzergahındaki bomba aramasını ben yapardım patlasa bile bişey olmaz bana o aslanları o korkak it'lerin kahpece korkakca döşediği bombalardan uzak tutardım.

Vücut ölümsüz ama beyin ölmüş

Beyin neden ölmüş kardeş açsana bi cümleni?

Direk mantık olarak mı açıklama yapmamı istersin yoksa düşünce boşluğu olarak mı.Madem fantezi yapıcaz düzgün açıklama yapıcam.İlk olarak mermin bittiği an üstüne çöker bağlayıp ağzını burnunu kırarlar.Ölümsüz olduğun içinde sonsuz bi işkenceye tabi tutulursun ordaki peşmergeler seni hedef tahtası olarak kullanırlar,üstüne adamlara destek vermiş olursun senin sayende bir insana nasıl daha iyi acı cektirebileceğini öğrenirler.Sonuçta süper güç vermemiş konuyu açan kardeşim sadece ölümsüzlük vermiş miss gibi acıda çekiyorsundur oyş.Bomba imha olayı içinde yine ölümsüzsün ama g.. başın dağılmıyor diye birşey demiyor.Lütfen rolplay yapıcaksanızda mantıklı olsun bu ne.Ölümsüz olduğunu parça parça küçük yerleşimlerde gösterip yanına düşük zekalı tarikat üyeleri toplayıp yavaş yavaş büyüyüp kendini tanrı ilan etme fikri bile daha mantıklı.

• Muhtemelen dünyayı yokederdim. Ölmediğim iin sıkıntı yok tüm bombalara eriirdim beni öldüremedikleri için durduramazlardı. Sonrada hepsini aynı anda patlatır dünyayı havaya uçururdum.
  • Striptiz kulübü, Genel Ev, dağdaki itleri gebertirim.Şimdi HDP ile ilgili kötü sözler de söyleyeceğim ama siyasetten falan ban yerim hiç söylemiyim en iyisi.
  • Gencler cinayet islerdim diyonuz da cinayet islemememizin sebebi ölumlu olmamiz degilki hulk degilsiniz sonucta hapse girerseniz bir sey yapamazsiniz yillariniz gider orda

• En sevmediğim kişi ölümsüz olsun isterdim ben ölümsüz olmak istemezdim.

En sevmediğiniz insanın elini kolunu bağlıyorsunuz yeme içme derdi de yok sen ölümsüzsün diyosunuz konu bu şekilde hapsediyosunuz mükemmel olurdu.

Tüm vucuduna beton dökmek mesela sadece kafası dışarıda kalacak ve ölümsüz olacak ahahaha
  • Uyuşturucu satanlara karşı savaş açardım.
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    Vallahi helal olsun adamı ölümsüzlük değiştirmiyor

• türklerde hastalık yapamadıkları yada yapma dedikleri şeyi yaparlar gidip ölmeye çalışırdım
  • tabiki binaların üstüne çıkar ve atlardım

tekrar çıkar tekrar atlardım

çok sarıyo vallaha rüyamda çok gördüm böyle acayip eğlenceli
  • insan denen fani solucan sürüsünü öldürürdüm. zaten öleceklerse bunu benim gibi yüce bir ölümsüzün elinden almaları onlar için bir şereftir diye düşünüyorum.
  • Ölmezdim
  • la oğlum mal mısınız, ölümsüz olsanız ne yapacanız ? sıkılır la insan dünyadan, 60-70 sene yeter fazlasına gerek yok, Allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

quote:

Orijinalden alıntı: Ahura Mazda

quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

sıkıntıdan intihar ederdin, bu dünya sonsuz bir hayatı kaldıracak kapasite de değil.

Etsende ölmeyecen hiçbir şekilde ölmeyecen

ülkelere tek tek savaş açar tüm insanları tek tek öldürürdüm sadece bana boyun eğenler kalırdı ve dünya tek ülke tek lider ( ben ) olarak devam ederdi.

ölümsüzlük demiş süper güç değil. hapise atsalar bitiosun zaten

• İlk başlarda ölümsüzlüğümü kimseye belli etmezdim. Sonra dünya üzerinde ne kadar emperyalist zihniyete mensup insan, devlet varsa yok ederdim. Sonrasında yavaş yavaş ne olduğumu belli eder, dünyayı tek başıma yönetirdim. Tüm dünyayı tek bir devlet çatısı altında toplayıp, yeni bir dil oluşturur ve o dili resmi dil ilan ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-194272510 -- 28 Haziran 2016; 3:45:06 >
  • Kızlara karşı açık olurdum.Abisine söylese ne yazar.Bir otobüs gelip dövseler de ölmüyorum.Boru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

sıkıntıdan intihar ederdin, bu dünya sonsuz bir hayatı kaldıracak kapasite de değil.

Kapasitede

@Ahura Mazda
    Etsen de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar ölmediğini fark edince zaten Tanrı ilan ederler. O saatten sonra dünyada istediğin herşeye sahip olabilirsin. Yeterki insanların bunu öğrenmelerine birazcık izin ver. Din işinde iyi para var.
  • ölmeyi isterdiniz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcılar Kralı

İlk başlarda ölümsüzlüğümü kimseye belli etmezdim. Sonra dünya üzerinde ne kadar emperyalist zihniyete mensup insan, devlet varsa yok ederdim. Sonrasında yavaş yavaş ne olduğumu belli eder, dünyayı tek başıma yönetirdim. Tüm dünyayı tek bir devlet çatısı altında toplayıp, yeni bir dil oluşturur ve o dili resmi dil ilan ederdim.

ölmüyorsun demek hapseldilmeyeceksin demek değil hocam . bir falsolu harekette dondururlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.