Şimdi Ara

ölümsüz ryze (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vayne solotopa alın darius singed voli gibi bilimum karakteri tokatlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

vayne solotopa alın darius singed voli gibi bilimum karakteri tokatlarsınız.

O Rly?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bence Ryze kolay hero falan değil. Millet skillshot'u olmadığı için kolay sanıyor ama çoğu AP carry'den daha zor bir hero. Efektif farm yapabileceği bir skilli yok.

Özellikle last hit, creep kontrol yeteneğiniz iyi değilse %60-70 farmdan geri kalırsınız karşınızdaki AP carry'e göre. Ulti basıp cart curt demeyin o harcanan mana ile ben Morganayla W ile 3 wave pushlarım. Blue kesinlikle alması lazım ama blue aldığında da Ryze'dan çok daha hızlı ve güvenli farm yapabilecek bir sürü AP carry var.

Özet olarak last hitiniz ve creep controlunuz o kadar iyi değilse Ryze tavsiye etmem.

Ryze kesinlikle kolay bir champion değil. AP carrylerin Vayneidir Ryze. Earlysi çok sıkıntılıdır. Farmı çok sıkıntılıdır. Çok kolay outfarm bırakılabilir. Ama late'i çok iyidir.

ryzedeki dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi bu zaten last hitin iyi değilse oyuna tutunamassın

• şu forumdakilere kim öğretti "early geymsi hiçtir ." diye merak ediyorum açıkcası her heronun early gamesi cacık bu foruma göre anlamadım gitti
  • üstteki yoruma göre early game hiçtir diyenler olmuş,onlar hiç korelileri izlememiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

bı dk ya supermiş. Bende shıft e basmaya alısmaya calısıyorum. Peki mesela ignite ıcın de d yi de ekleyebılırmıyız var mı bı sınırı bunun?

evet hatta itemler icin bile yapsbilirsin smartcast'siz ryze oymayamazsin key binding ole bisiydi oraya gir ve kurcala biraz her seyi anlarsin mesela ben shifti kalkan gibi skilleri kendine hizlica basmak icin kullaniyorum orn:lee sin. bloodline champions oynayanlar dedigimi anlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 15 Aralık 2012; 9:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Söylediğin şeyler doğru ama buna "daha kolay" bir şampiyon diyebiliriz,ölümsüz değil.Bana kalırsa şuan oyundaki en rakipsiz champion açık ara Dariustur(1v1,veya 2v1 farketmez 3v1 bile aldıgımı hatırlıyorum)

ölümsüz ryze

darius op mu ahahhahahahahahhahahahah güldürdün beni ya hahahahah

dariusun guclu olmasinin sebebi tanky kasildigi halde deli gibi damage vurmasi. o yuzden op deniyor dariusa

• quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

vayne solotopa alın darius singed voli gibi bilimum karakteri tokatlarsınız.

bir gun karsina wukong veya riven gelir aqLrsn

• quote:

Orijinalden alıntı: -FxCooN-

quote:

vala smart cast da shift e serce parmakla basıldıgından yanındakı parmağın hareket yetenegını azaltıyor. Alısılması cok guc. Ama baska bı tusa atamak cok guzel olabılır. Hangı tus alternatıf olabılır acaba...?

Esc > Key Bindings > aşağıda smartcast kısmına q-w-e-r koyarsan shifte basmana gerek kalmaz.

smartcast ne oluyor acaba..?

• Alahım ya dariusa op diyolar sayıyorum

teemo yorick jayce hard counter
    malp chogath hertürlü üstün
    iyi oynayan garen ww renekton oyundan düşürür
    yorick early zorlasada ortalara doğru...
    gp ile çok rahat counterladım tabi hooktan kaçmayı bilmek gerek

özet: oyunculuğunuz yüzünden darius op diyemezsiniz adama mal gibi girip ölürsen tabi op

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

quote:

Orijinalden alıntı: -FxCooN-

quote:

vala smart cast da shift e serce parmakla basıldıgından yanındakı parmağın hareket yetenegını azaltıyor. Alısılması cok guc. Ama baska bı tusa atamak cok guzel olabılır. Hangı tus alternatıf olabılır acaba...?

Esc > Key Bindings > aşağıda smartcast kısmına q-w-e-r koyarsan shifte basmana gerek kalmaz.

smartcast ne oluyor acaba..?

Skille bastığında tekrar mouse ile hedefi seçmeden hızlı bir şekilde kullanmanı sağlar. Hedef olarakta mouse'un skille bastığın andaki konumudur. İlk başlarda zorlanırsın ancak sonradan rahat oluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.