Şimdi Ara

ölümsüz ryze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bence ryze sankı oyundakı en iyi kombinasyonu ayarlanmış hero. Yani pasifiyle ve skıll cd ayarlarıyla en ıyı hesaplanmıs hero. Birde mana veren cok guzel def ıtemlerı kasabılındıgınden saldırı gucunuzle deffansif ozellıgınız dogru orantılı. Ayrı ayrı ıtem kasmaya gerek yok. Futbol deyımıyle ıkı yonlu en ıyı karakter bence. Ryze hakkında yanılıyo muyum sizce beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklısın ama early de güzel işler yapman lazım.
  • Ona bakarsan akali 6 levelden sonra op yani early mid ve late ve diana da oyle yani O sekilde bakmamak lazim ama ryze cidden late game de tankimsi ozelligiyle takimi tasiyabilecek bi hero ayrica alex ich arkadasimizin favori herosu

• Söylediğin şeyler doğru ama buna "daha kolay" bir şampiyon diyebiliriz,ölümsüz değil.Bana kalırsa şuan oyundaki en rakipsiz champion açık ara Dariustur(1v1,veya 2v1 farketmez 3v1 bile aldıgımı hatırlıyorum)

ölümsüz ryze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 11 Aralık 2012; 4:56:46 >

• aynen ya dariuslu oyun sonlarında 3-1 dalıyom 2 sini gebertiom 3.cüsününde canı fena oluyo alıyo beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Söylediğin şeyler doğru ama buna "daha kolay" bir şampiyon diyebiliriz,ölümsüz değil.Bana kalırsa şuan oyundaki en rakipsiz champion açık ara Dariustur(1v1,veya 2v1 farketmez 3v1 bile aldıgımı hatırlıyorum)

ölümsüz ryze

ne zaman bizim takıma gelse veya karşıya darius yüzünden kaybediyor veya kazanıyoruz 9-1 gittigimiz oyunu kazandık darius sayesinde gerçekten op zaten diana,akali,darius bu üçü ne zaman karşıya gelse bittik diyorum

• Aynen öyle diana darius ayni teamda buluştuklari zaman özllikle top veya bot ta diana daha çok iiş yapabiliyor bence menzili baya yüksek diananın kasıldıktan sonra tam bir başbelasi olabıliyor
  • Hâlâ Darius'a op diyenler var gülüyorum çıktığı günden beri bir kere kaybetmedim solotopda.Cho'Gath Darius'dan daha op o zaman stack biriktirmeden kafana indiriyor true damage'i.
  • Bence Ryze kolay hero falan değil. Millet skillshot'u olmadığı için kolay sanıyor ama çoğu AP carry'den daha zor bir hero. Efektif farm yapabileceği bir skilli yok.

Özellikle last hit, creep kontrol yeteneğiniz iyi değilse %60-70 farmdan geri kalırsınız karşınızdaki AP carry'e göre. Ulti basıp cart curt demeyin o harcanan mana ile ben Morganayla W ile 3 wave pushlarım. Blue kesinlikle alması lazım ama blue aldığında da Ryze'dan çok daha hızlı ve güvenli farm yapabilecek bir sürü AP carry var.

Özet olarak last hitiniz ve creep controlunuz o kadar iyi değilse Ryze tavsiye etmem.

Ryze kesinlikle kolay bir champion değil. AP carrylerin Vayneidir Ryze. Earlysi çok sıkıntılıdır. Farmı çok sıkıntılıdır. Çok kolay outfarm bırakılabilir. Ama late'i çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bence Ryze kolay hero falan değil. Millet skillshot'u olmadığı için kolay sanıyor ama çoğu AP carry'den daha zor bir hero. Efektif farm yapabileceği bir skilli yok.

Özellikle last hit, creep kontrol yeteneğiniz iyi değilse %60-70 farmdan geri kalırsınız karşınızdaki AP carry'e göre. Ulti basıp cart curt demeyin o harcanan mana ile ben Morganayla W ile 3 wave pushlarım. Blue kesinlikle alması lazım ama blue aldığında da Ryze'dan çok daha hızlı ve güvenli farm yapabilecek bir sürü AP carry var.

Özet olarak last hitiniz ve creep controlunuz o kadar iyi değilse Ryze tavsiye etmem.

Ryze kesinlikle kolay bir champion değil. AP carrylerin Vayneidir Ryze. Earlysi çok sıkıntılıdır. Farmı çok sıkıntılıdır. Çok kolay outfarm bırakılabilir. Ama late'i çok iyidir.

kolay champion değil kesinlikle ama başlarda biraz mana sıkıntını Masteries den halledebiliyorsun bi nevi daha sonrada mana itemleri çıktıgın için farm için mana problem olmuyor.

• skillshot olmadığı ıcın kolay demek bnce bi hero için cok basit bi yorum. Shift kullanmadığında aslında bakarsan adsm kovalarken falan adamın nerden cıkcagını bılemedıgın ıcın mausu adamın ustune tıklamada cok zaan kaybı yasanıyor ve fail oluyor. E shift i kullancaksın dıceksınız o zaman. İşte o zaman skıll shotu oland da kullanın derım. Bu da durumu eşitler.hatta Aslında skıllshotu olanlar daha kolaydır. Range lerı yuksek oluyor. ryze ıle vurmak ıstıyosan yocegın damageyı hesaplaman gereklı. Cunku butun herolardan az range i. Ama ryze candır o ayrı :)

• quote:

Söylediğin şeyler doğru ama buna "daha kolay" bir şampiyon diyebiliriz,ölümsüz değil.Bana kalırsa şuan oyundaki en rakipsiz champion açık ara Dariustur(1v1,veya 2v1 farketmez 3v1 bile aldıgımı hatırlıyorum)

ölümsüz ryze

darius op mu ahahhahahahahahhahahahah güldürdün beni ya hahahahah

• resmini koymaktan da çekinmemiş arkadaş, en karizmatiğinden hemde. dariusa halen op deniyor ya...

AlexIch'in favori champ. i ise bir şeyler var demektir. kullanabilenin elinde çok iyi bir champion.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenshard -- 11 Aralık 2012; 22:13:24 >
  • ryzeyi smartcast kullanın faydasını göreceksiniz q>w>e>q yu hiç cd beklemeden rahatça yapabiliyorsunuz. her şampiyonda smartcast kullanın eliniz alıştıktan sonra farkı hissetceksiniz garantisini veriyorum
  • vala smart cast da shift e serce parmakla basıldıgından yanındakı parmağın hareket yetenegını azaltıyor. Alısılması cok guc. Ama baska bı tusa atamak cok guzel olabılır. Hangı tus alternatıf olabılır acaba...?

• quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

quote:

ölümsüz ryze

Merak ettim dostum bayağı komik gelmiş sana da hangi champla alabileceksin darius u ? Teemo veya yorickle vur-kaç yaparak oynamaktan bahsetmiyorum gerçi öyle yapsan da pek farketmez.Eninde sonunda o 5 hemo stacklendiginde kafana 600-700 veya 900 küsür true damage i yiyince ne yapacaksın ? Veya onun öncesinde öküz gibi armor penetration ile sana saydıran bir adamın karşısında ne derece durabileceksin ki o true damageden sağ çıkabilesin ?

İstediğin kadar kıvran uğraş ıkın bu adam şuan da oyunun en güçlü champıdır.Skillerine istedigin kadar nerf at.Bazı karakterleri istedigi kadar nerf yese de hala op oldugunu görürsün çünkü skillerinin gücünden değil "niteliginden" gelir onların gücü.Düşün bakalım bir vladı,ireliayı veya rengarı.

Edit : Cho'gath la bir kere bile darius a yenilmedim diyen arkadaşa da güldüm geçtim burada darius u ciddi zorluyabilecek tek adam rengardır.Belki lee sin de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 11 Aralık 2012; 22:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

vala smart cast da shift e serce parmakla basıldıgından yanındakı parmağın hareket yetenegını azaltıyor. Alısılması cok guc. Ama baska bı tusa atamak cok guzel olabılır. Hangı tus alternatıf olabılır acaba...?

Esc > Key Bindings > aşağıda smartcast kısmına q-w-e-r koyarsan shifte basmana gerek kalmaz.

• bı dk ya supermiş. Bende shıft e basmaya alısmaya calısıyorum. Peki mesela ignite ıcın de d yi de ekleyebılırmıyız var mı bı sınırı bunun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

quote:

ölümsüz ryze

Merak ettim dostum bayağı komik gelmiş sana da hangi champla alabileceksin darius u ? Teemo veya yorickle vur-kaç yaparak oynamaktan bahsetmiyorum gerçi öyle yapsan da pek farketmez.Eninde sonunda o 5 hemo stacklendiginde kafana 600-700 veya 900 küsür true damage i yiyince ne yapacaksın ? Veya onun öncesinde öküz gibi armor penetration ile sana saydıran bir adamın karşısında ne derece durabileceksin ki o true damageden sağ çıkabilesin ?

İstediğin kadar kıvran uğraş ıkın bu adam şuan da oyunun en güçlü champıdır.Skillerine istedigin kadar nerf at.Bazı karakterleri istedigi kadar nerf yese de hala op oldugunu görürsün çünkü skillerinin gücünden değil "niteliginden" gelir onların gücü.Düşün bakalım bir vladı,ireliayı veya rengarı.

Edit : Cho'gath la bir kere bile darius a yenilmedim diyen arkadaşa da güldüm geçtim burada darius u ciddi zorluyabilecek tek adam rengardır.Belki lee sin de olabilir.

Bu adamı bir şeyler biliyor sanıyordum bu mesajdan sonra yanlış bildiğim anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

bı dk ya supermiş. Bende shıft e basmaya alısmaya calısıyorum. Peki mesela ignite ıcın de d yi de ekleyebılırmıyız var mı bı sınırı bunun?

evet ekleyebilirsin sınırı yok ordaki ayarları kurcalarsan yaparsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.