Şimdi Ara

Ölünce ne olduğunu merak ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk tohumu meteorlar getirdi diye biliyorum
    Ama neden bu zaman dilimindeyim, atıyorum 800 yada 2600 yılında değilim
    Acaba tek hücreden evrile evrile nereye varacak bu iş. İleride uzay şartlarına dayanıklı canlılar ortaya çıkabilir mi? gezegenlere yayılabilir miyiz? Çok uzun süreli deneyin içinde olabilir miyiz. Taş sopalarla koştururken nerelere geldik. Çok ileri zamandan geçmişlerine bakanlar bizim içinde ne ilkel yaşamışlar diyecekler mi. İnsanlar ara basamak mı
    En önemli sorun ben kimim neden varım
  • zaferq Z kullanıcısına yanıt
    ilgi için teşekkürler.

biz çok net söylemek gerekirse ebeveynlerin kişisel tercihlerinin sonucuyuz.

sen ben biraz marul biraz patates biraz tavuk biraz yumurta olarak varız. ancak ebeveynler bu enerjiyi çocuk yapımına ayırmadığı sürece yokuz kabul ediyoruz. halbuki metamız hammademiz doğada şu an dahi mevcut ve var. bu enerji kaynağının kullanım şekline göre dünyaya gelmemize veya gelmemize karar verenler var. esasen biz yani sen ben yokluktan yaratılmıyoruz ve yaratıcımız da ilah değil. eğer ilah veya başka bir şey dersek anne babanın iradesi ilahın iradesi olurdu.

.........................

biz olmasak da hammadde olarak varız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Ben sakinim NO PROBLEMO

https://store.donanimhaber.com/02/9a/1b/029a1b63241127bfd34cb42c7d9974a7.gif

Alıntıları Göster
    hiç sakin gibi görünmüyorsun, ona buna velet demeler zeka küpü hoop delikanlı vs demeler..atesitlerdeki bu sinir stresin sebebi ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jk -- 11 Mayıs 2019; 19:15:49 >

• zaferq Z kullanıcısına yanıt
    Oyun gibi :D Başka haritada doğuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

hiç sakin gibi görünmüyorsun, ona buna velet demeler zeka küpü hoop delikanlı vs demeler..atesitlerdeki bu sinir stresin sebebi ne olabilir

Alıntıları Göster
    Beni ŞOH neşelendiriyorsun yapma bunu nolur

• quote:

Beni ŞOH neşelendiriyorsun yapma bunu nolur

Alıntıları Göster
    durup dururken velet hoop delikanlı ifadeleri kullanmandaki sebep sinir stres değilse nedir?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ister hesap ver ister verme, ben ortaya attım sen zıpladın..durup dururken millete hakaret ediyorsun veletmiş bilem neynmiş..ne bu sinir stres diyorum yapışma diyorsun, sizin tafranızı çekecek değiliz adam gibi yaz foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iki cümlelik işin var sen araya girme sana laf atan yok çekil aradan.
  • quote:

iki cümlelik işin var sen araya girme sana laf atan yok çekil aradan.

Alıntıları Göster
    Qralll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Qralll

Alıntıları Göster
    forumda ilk blokladığım adamsın..hadi güle güle alakan olmadığı işlere burnunu sokma
  • İsmail Türüt ne güzel demiş; herkes ölüm hakkında atıp tutuyor ama, kim gördü ki ölümü? demiş. Ne desek boş...

• quote:

forumda ilk blokladığım adamsın..hadi güle güle alakan olmadığı işlere burnunu sokma

Alıntıları Göster
    Mmmm bloklamalara başlamışızz.. Yaşlanıyor muyuz ne? Nerede kaldı o kimseyi buloklamadan herkesin lafını yetiştiren mr.jk? Yoksa aşık olup mrs.jk’yla mı tanıştı 🥰

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C4D119A15

Mmmm bloklamalara başlamışızz.. Yaşlanıyor muyuz ne? Nerede kaldı o kimseyi buloklamadan herkesin lafını yetiştiren mr.jk? Yoksa aşık olup mrs.jk’yla mı tanıştı 🥰

Alıntıları Göster
    yaşlanmıyoruz, blok'u "bulok" yazanlara türkçe öğretiyoruz.
  • cennet-cehennem yok tıpkı vücudun gibi senle alakalı herşey yok olucak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.