Şimdi Ara

oluşturma tarihine göre dosya arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tarihde yada son bir hafta içerisinde bilgisayarda oluşturulan dosyaları nasıl bulabilirim? ya da bulabilirmiyim?

• sıstem gerı yukleme olabılr .. yada sılınmısse dosyalar recovry my fıle ve benzerı programlar ısınızı gorur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sıstem gerı yukleme olabılr .. yada sılınmısse dosyalar recovry my fıle ve benzerı programlar ısınızı gorur..

dosya silinme olayı degil, sadece olan dosyalarda arama yapmak istiyorum

mesela

03/06/2012 tarihinde

şu
    şu
    şu

dosyalar oluşturulmuştur gibi

edit

windowsun aramasında gelişmiş seçeneklerde varmış aradığım olay

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 9 Nisan 2012; 15:38:53 >
  • var olan dosyaları ..ok pardon ben sılınmıs yada daha once olusturulmus dıye dusundum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

bir tarihde yada son bir hafta içerisinde bilgisayarda oluşturulan dosyaları nasıl bulabilirim? ya da bulabilirmiyim?

Selam
    Kullandığınız sistem nedir bilmiyoruz? XP ve Win7 farklı arama motorlarına sahiptir. Yazarsanız yardımcı oluruz..
    Kolay gelsin..
  • everything adiyla cok guzel bir windows ici arama programi var ben kullaniyorum cok memnunum programi calistirdiginizda olusturma tarihine gore dizerseniz sizin istediginiz sekilde son olusturulan dosyalari gosterebilecegini dusunuyorum
  • teşekkürler arkdaşlar buldum aradığım şeyi

windowsun kendi aramasında gelişmiş seçeneklerde varmış oluşturma tarihine göre arama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.