yapacak bişey yok geçmiş olsun banada olmustu +9 dex çok takının degerli oldugu zamanlarda 500 m yerine 50 m e koymustum
g.o
dün akşam banada bir benzeri oldu.geçmiş olsun + 7 ib bastım pazara koydum biraz ucuzdan koydum koymamla çekilmesi bir oldu hemen kasama baktım bir sıfır eksik koydum herhalde diye baktım normalmiş benimki anlık korkuydu ama seninki kötü olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: indestructible
şimdi +7 totamic club yapıp satçam 3-4 tane yapsam bana da para kalır ulan neye mal oldu 1 anlık dikkatsizlik
50 m bütceyle 1 veya 2 tane cıkarırsı n biraz elini cabuk tut cok ucuzlucak toto club
quote:
Orjinalden alıntı: theendbaba
pardon ama körmüsün 650 m we 165 m SAYILARIN ARASINDAKİ FARKŞARDA BAYA UZAK 60m DESEN ANLICAZ No Ss No Güven
no ss no güvenmiş. gülelim bari adam ne diyor sen ne diyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: BloodGod
bana da oldu sahurda ama oyle buyuk bır ıtem değil +1 çitinleri koyarken yanlıslıkla +7 dd yı 1m den koymusum ve sabah baktıgımda dd yı goremedım ve geçmiş olsun hafif gulumsedım sonra cz deyken potum bitti ve pot için letterı actım birde ne goreyım ceken adam bana letterden ıtemı atmıs. böyle insanlarda var çünkü onun da başına gelmıs zamanında ıtemını gerı alamamıs ha +7 dd o kadarda onemlıdegıl ama olsun yinede
NE İYİ ADAMLAR WAR
Geçmiş Olsun Herkes Yapar Bence Arkadaşına Açıklamaya Çalış...
quote:
Orjinalden alıntı: BloodGod
bana da oldu sahurda ama oyle buyuk bır ıtem değil +1 çitinleri koyarken yanlıslıkla +7 dd yı 1m den koymusum ve sabah baktıgımda dd yı goremedım ve geçmiş olsun hafif gulumsedım sonra cz deyken potum bitti ve pot için letterı actım birde ne goreyım ceken adam bana letterden ıtemı atmıs. böyle insanlarda var çünkü onun da başına gelmıs zamanında ıtemını gerı alamamıs ha +7 dd o kadarda onemlıdegıl ama olsun yinede
way be
g.O
olur böyle şeyler arkadas 3m den +8 cleaver cekti +5 lerin arasından:D
quote:
Orjinalden alıntı: theendbaba
pardon ama körmüsün 650 m we 165 m SAYILARIN ARASINDAKİ FARKŞARDA BAYA UZAK 60m DESEN ANLICAZ No Ss No Güven
Belki Baska bi İtemle karıstırdı :S olabılır bn 1keresinde +6 roque dd ile +6 roque chitini karıstırdm 2side kafalıkdı dd yi 25 e chitini 75 e koymustminsanliq hali geçmi$ olsn.
benim kuzenin kafade bi adam tezgah gormus +8 cleaverlar 1 priece hemen cekmis
650.000.000 Yazıcaqına 1 e yanlışlıkla bastı ark herhalde 165.000.000 oLdu Oda Farketmeden Hemen Ok a Bastıysa Normaldir
geçmiş olsun
bende yapmstm bole bır sey 1 yıl once manes de +5 ıb pazara az warken +4 unu 700m yerıne 7m e koymstm ama hıc uzlmedm cunku manes ı bıraktm o olaydan sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme