Şimdi Ara

Olympia baslanir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farm slotlaru dolu mu cok kiyida kosede yer bulur muyuz aslinda gonlumden gecen exp pre cekip direkt warrior kasmak kasarken az cok item yaparim duye dusunuyorum yoksa once bi farm mi yapayim gb cekmeyi dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gavolt ta farm yapanlar var hornetin durumunu anlatmama gerek yok heralde

• 3-4 aya kimse kalmayacak ama klasik. herkes gb kasip satma derdinde. uzun soluklu istiyorsan sakin başlama. para kazanacam diyorsan iyi olur onun dışında işe yaramaz oyun.
  • Bence ilk seçenek gibi yapman daha zevkli olur eğer amacın para kazanmak değil ise. Farm slotları ilk günlere göre daha rahat şuan. Boş slot bulabiliyorsun yani. Ama hem charını kasıp hem monster stone girerek item basarak etkinliklerden gelen kutuları satarak charını dizmen daha keyifli olur. Şahsen ben öyle yapıyorum

• Her yer dolu farm yapman zor ancak iyi bir char inin olması gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende farm yapmayı dusunuyorum ama yardımcı olan kimse yok artık kendileri de farmer oldugundan mıdır nedir
  • Manticore da yapiyorum ben diger slotlar dolu hornet olsun burning olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ramin yanina ne alinir
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gb 30 tl iken farm yapmak amelelikten başka birşey değil eğer öyle inanılmaz derece oynamak istiyorsan git itemli 80 char al olympiada daha ucuza denk gelir

bide şu elle farm yapanları anlamakta güç 200 tlye yakın cash alışverişi yapıyorsun dcsiydi petiydi derken günde maksimum kasabilceğin 30 40m ki hani oda 5-6 saatlik bi eziyet öyle 1-2 saatte değil ve bu paraya pot parasıda dahil değil ve olympiada gb şuan 30 tl

gelen ksleri geniye bırakırsan çekilen golemleri saymıyorum ben zamanında cypherda gb 30 tlye düştüğünde koxpla bile uğraşmadım çünkü bütün farm slotları chitinleri sen yapıyorsan emin ol senin gibi yüzlerce adam yapıyor hiç biri para bırakmıyor bi süre sonra ki artık millet 4-5 char bırakıyor bi slota millet ks atmasın diye

kısacası knight oynamak istiyorsan başla bi private servera 1-2 ay takıl zaten sonra sıkılcaksın keyfini atarsın
    para kazanmak için oynuyacaksan gene uğraşma millet bu işin uzmanı olmuş uğraştığına dc presi parasını bile çıkarmaya üşenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

gb 30 tl iken farm yapmak amelelikten başka birşey değil eğer öyle inanılmaz derece oynamak istiyorsan git itemli 80 char al olympiada daha ucuza denk gelir

bide şu elle farm yapanları anlamakta güç 200 tlye yakın cash alışverişi yapıyorsun dcsiydi petiydi derken günde maksimum kasabilceğin 30 40m ki hani oda 5-6 saatlik bi eziyet öyle 1-2 saatte değil ve bu paraya pot parasıda dahil değil ve olympiada gb şuan 30 tl

gelen ksleri geniye bırakırsan çekilen golemleri saymıyorum ben zamanında cypherda gb 30 tlye düştüğünde koxpla bile uğraşmadım çünkü bütün farm slotları chitinleri sen yapıyorsan emin ol senin gibi yüzlerce adam yapıyor hiç biri para bırakmıyor bi süre sonra ki artık millet 4-5 char bırakıyor bi slota millet ks atmasın diye

kısacası knight oynamak istiyorsan başla bi private servera 1-2 ay takıl zaten sonra sıkılcaksın keyfini atarsın
    para kazanmak için oynuyacaksan gene uğraşma millet bu işin uzmanı olmuş uğraştığına dc presi parasını bile çıkarmaya üşenirsin

Vakit gecirmek icin yapiyorun 118tl yatirdim oyuna bi kac gunde geri aldim parayi zaten

• Para falan yatirmayin her türlü pislik var oyunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.