Ben de Olimpiayda Char Aldım Adım TRMAGE07 Beraber Paarty Yapmak İsterseniz yaparızz Humanın TAbiki de :D lvlım 57 3k Np war
quote:
Orjinalden alıntı: 1soruicinhesap
olympia da benimle pk yapabilcek arkadaşlar arıyorum tabi ezik cz sinde buraya yazarlarsa sevinirim. benim nick Sovalye1991 55 lvl asas ım.tabiki human ım yazmayı unutmuşum.
itemlerin nasıl?ben 57 lvl bufferım/healerım
59 mage orcsan gel yapalım
nickim XXRay isteyen orc arkadaşlar pm atsın beraber pk yapabiliriz
ben warım lvl 4:=
bende varım humanım lwl 55 warrior nickim tuningchiwarrior kapışmak isteyenlere duyrulur tanışmak isteyenlerede pm atın dh denim die tanışırız olımpıadaki arkadaşlarla fakat şu aralar ardream a pek takılamıorum biraz para yapmaya çalışıorum eğer para sorunumu çözcek arkadaş varsa onunlada tanışırız sorun değil + eğer kapışmak isteyen olursa pm atsın bu arada tekrar sölüorum humanım
bütün human ları kesecem bne Doncarlone hepinizi kesecem zaten kesiyom
quote:
Orjinalden alıntı: furi544
bende geliyorum size rakip şimdilik lwl im 53 ama item diicem +6md dual var piyasa ucuzlasın +8md dual alıcam ççok fena geliyorum haberiniz ola
SİZİN PARTY TEK DAĞITICAM BEKLEYİN O1 SABAHTAN AKŞAMA KADAR ARDREAM NİCK= goraaa full +7 fp 1 tane +7 chitin 2 +6 mirage bütün takılar +7 dex isteyenle 1 vs 1 yapılırayrıca innde dagger defans +6 da var unutmadan söliim dedim
beyler bende simdi o1 e geliom
lwl57 karus mage
nick albar_x
kesicem sizi :DDD
hahaha çok komik benimi dövecem benim arkadaşıma +8raptor var 9vs1yaptı oo yendi bende bu arada np manyağı oluyomm ağla senidövecem
quote:
Orjinalden alıntı: doncarlone
hahaha çok komik benimi dövecem benim arkadaşıma +8raptor var 9vs1yaptı oo yendi bende bu arada np manyağı oluyomm ağla senidövecem
dövmek?
dövmek yani kesmek zaten keshtim lol ü 4 kez kapıştık hep kestim
bende 48 wariorum olimpia adım drictor istersen takılırız ama sen bilirsin canım çok sıkılıo oyunda
Hehe __BIOHAZARD__ beni tanıyan var mı 58 olacam az kaldı dayanın59'da gelirim size
ewt ark lar bende 55asas ım son +7miragem kaldı onuda alıyım geliyorum karusum FeARbaK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme