Şimdi Ara

Olympia da Ardream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olympia da benimle pk yapabilcek arkadaşlar arıyorum tabi ezik cz sinde buraya yazarlarsa sevinirim. benim nick Sovalye1991 55 lvl asas ım.tabiki human ım yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1soruicinhesap -- 5 Ağustos 2006; 18:41:14 >

• ana o sen misin bi ara senle aynı partyde olmuştuk, ben seni görüyom hep. ben de 55lvl assas, oyuna girebilirsek görüşelim. nickim aynı orCUN_5387
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaBeaT

ana o sen misin bi ara senle aynı partyde olmuştuk, ben seni görüyom hep. ben de 55lvl assas, oyuna girebilirsek görüşelim. nickim aynı orCUN_5387
    item dizmem lazım bugün 56 oluyodum hyde yattım o arada çıkan velet yüzünden çok sinirliyim %99.76 da yattım. başkası kesmesin diye hemen kalkıp kestim içinden de zombi gözü çıktı :'( tam gaz pk tabe oyuna girebilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1soruicinhesap

item dizmem lazım bugün 56 oluyodum hyde yattım o arada çıkan velet yüzünden çok sinirliyim %99.76 da yattım. başkası kesmesin diye hemen kalkıp kestim içinden de zombi gözü çıktı :'( tam gaz pk tabe oyuna girebilirsem.

Alıntıları Göster
    o samma hala orda duruyomu bakamıyom 2 gündür
  • quote:

o samma hala orda duruyomu bakamıyom 2 gündür

Alıntıları Göster
    kestik biz onu dün :D . bugün de bishop shaula acer samma kestik sadece shaula drop verdi. ama samma ordan kalkalı çok oldu :D . kesmediğimiz boss yok gittim acer de shaula da yatmadım hyde a yattım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ama hepsi o arada çıkan veledin yüzünden . 500 cankaldı fırladı yukarı basıyom basıyom tuşa pot basmıyo minor e asıldım ama hyde yatırdı beni :'(.

• quote:

kestik biz onu dün :D . bugün de bishop shaula acer samma kestik sadece shaula drop verdi. ama samma ordan kalkalı çok oldu :D . kesmediğimiz boss yok gittim acer de shaula da yatmadım hyde a yattım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ama hepsi o arada çıkan veledin yüzünden . 500 cankaldı fırladı yukarı basıyom basıyom tuşa pot basmıyo minor e asıldım ama hyde yatırdı beni :'(.

Alıntıları Göster
    olympia da oynayan kimse yok mu yaw.
  • quote:

olympia da oynayan kimse yok mu yaw.

Alıntıları Göster
    yaw o2'deyim normal cz var ezik cz'si yok, siz girebildiniz mi o1'e?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yaw o2'deyim normal cz var ezik cz'si yok, siz girebildiniz mi o1'e?

Alıntıları Göster
    bende geliyorum size rakip şimdilik lwl im 53 ama item diicem +6md dual var piyasa ucuzlasın +8md dual alıcam ççok fena geliyorum haberiniz ola
  • tmm olympia da pk ya hazırım lwl 55 iron bow +6 satayım beraber takılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balsroguemaster

tmm olympia da pk ya hazırım lwl 55 iron bow +6 satayım beraber takılırız
    alla alla her yer boss olmuş millet oyunu bırakıyo ya yağcılık mı yapıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhuhaha

alla alla her yer boss olmuş millet oyunu bırakıyo ya yağcılık mı yapıyolar

Alıntıları Göster
    orCUN ve Sovalye şu pach işi olsun görüşelim bende olympia dayım nickim CCabbaRR, 54lw asassiyan,

tabiki human, bir kaç itemim dex + 8 yaptım diğer giyecek eşyalarım +7 dex bonuslu sürüsüyle + 8 STR

takım var para 200m geçiyodu, 8 gündür oynamıyordum, tatildeydim. bu pach işi canımı sıktı

oyuna girip oynamak kaldığım yerden devam etmek tek isteğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Clan09

orCUN ve Sovalye şu pach işi olsun görüşelim bende olympia dayım nickim CCabbaRR, 54lw asassiyan,

tabiki human, bir kaç itemim dex + 8 yaptım diğer giyecek eşyalarım +7 dex bonuslu sürüsüyle + 8 STR

takım var para 200m geçiyodu, 8 gündür oynamıyordum, tatildeydim. bu pach işi canımı sıktı

oyuna girip oynamak kaldığım yerden devam etmek tek isteğim...

Alıntıları Göster
    beni kabul edermisiniz lwl 46 buferr human

• quote:

Orijinalden alıntı: champion_heal

beni kabul edermisiniz lwl 46 buferr human

Alıntıları Göster
    benim de item dizmem lazım hiç bişey kalmadı lvl 56 oldum ama daha 600 küsür atak var onun için 1-2 gün pazarda kalabilirim. md alcam ama çok pahalı item leri dizdiğim anda gidiyorum ardream a.
  • quote:

benim de item dizmem lazım hiç bişey kalmadı lvl 56 oldum ama daha 600 küsür atak var onun için 1-2 gün pazarda kalabilirim. md alcam ama çok pahalı item leri dizdiğim anda gidiyorum ardream a.

Alıntıları Göster
    İlgilenirsen katilmak isterim. 59 sin +7/+6 md +7fp set. Oyun içinden Asafated ismine ulaşirsan konusuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

İlgilenirsen katilmak isterim. 59 sin +7/+6 md +7fp set. Oyun içinden Asafated ismine ulaşirsan konusuruz.

Alıntıları Göster
    bende diesde herkesi beklerim eziq czye bi pvp yapalım bende de dual +8 md +9 dex takı set +7 fp set war gelin kapışalım beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

bende diesde herkesi beklerim eziq czye bi pvp yapalım bende de dual +8 md +9 dex takı set +7 fp set war gelin kapışalım beklerim

Alıntıları Göster
    eziq cz sinde benle adam gibi pk yapcak biri aranıor nick P4 59 lvl +7 chitin pauldron +7 fp sset +7md dual +8 takı set server olympia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrDeM3 -- 6 Ağustos 2006; 13:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrDeM3

eziq cz sinde benle adam gibi pk yapcak biri aranıor nick P4 59 lvl +7 chitin pauldron +7 fp sset +7md dual +8 takı set server olympia

Alıntıları Göster
    edenada pk yapalım +7 fp set +6 dual md +7 +6 takılar 915 atak 56 lwş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR53

edenada pk yapalım +7 fp set +6 dual md +7 +6 takılar 915 atak 56 lwş

Alıntıları Göster
    olimpiada beni kabul edermisniz 62 lv %83 atlarım yakında yaw dual +8 mirage ( birinde posion yok basmak da yemio )
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeSoSaM

olimpiada beni kabul edermisniz 62 lv %83 atlarım yakında yaw dual +8 mirage ( birinde posion yok basmak da yemio )

Alıntıları Göster
    ii de bu 30-59
  • quote:

ii de bu 30-59

Alıntıları Göster
    bende 55 lwl asasım hemde orc um kork bende dövecem herkezi zaten öyle humanlar kokrsun benden 5k np kaptım eziklerden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.