Şimdi Ara

Olympia'daki Arkadaşlar Girsin.. ÖNEMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet pm nı beklıyorum oyundakı nıck ını acıklamaktanda korkma ben ınsanları karalamam merak etme... zaten benı bılen bılır charımı olımpıa ılk acıldıgı gun actım ve boyle bırsey basıma ılk defa gelıyor.sımdıye kdr ne boyle bısey yaptım ne de yaptı dedırtırım !
  • MiraLayTurK
    hala Sallıyon lütfen Sallama.. Db'cileri koruma..
    senın kim olduğunu en az senın kadar biliyorum.......
    düm olmypia halkı biliyor cesur prens db ci.
    tüm clanlardan atıldı ve kendıne noop bir clan açtı.
    yanı sen değlsin.

dün senle pm de konustum küfür ettim eğer sensen
    benım nıkımı yaz
    oyundaki nıkı..
    SALLAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SongL -- 2 Ekim 2007; 18:43:46 >
  • arkadasım party 8 kısı olr gece nın bı yarısı partyde kım war kım yok onu nerden hatırlayım senın kım oldugunu nerden bıleyım o2 de cesur_prens e pm at goruselım !
  • ya hala ıftıra atıosun bır kısı cıkar ben bu adamı clandan attım desın oyunu anında bırkırm sen kımsınkı benı karalıyosun arkadasımn dh accontu dıorum anlatamıoyorum galıba bu kdr delıkanlıysan o2 de cesur_prens e pm at yuzleselım.tekrar hatırlatırım charı olımpıa serverı acıldıktan 1 saat sonra actım ve benı olımpıanın %90 ı tanır ıftıra atcak baska adam bulamadınmı...
  • NSC bas kurtul bu kirlilikten.
  • yalancı şerefsizin bırı ıcın ncs basmam ( cok ozur dılerım ark lar bole adamlar forumu kırletıyor.)ispat et cesur_prens senın olsun ıstedıgın gıbı bas ncs nı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

yalancı şerefsizin bırı ıcın ncs basmam ( cok ozur dılerım ark lar bole adamlar forumu kırletıyor.)ispat et cesur_prens senın olsun ıstedıgın gıbı bas ncs nı

senın serefin olsa yalan atmassın
    sen değilsin
  • Vay anasını cesur_prens hala olympiadamı :)) 112acilservis flan hepsini hatırlıyorum .. Ama Cesur_prens ile zamanında muhabbetimiz oldu böyle bir şey yapacak biri olduğunu düşünmüyorum ..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17532863/mpage_1/key_//tm.htm#17535477

yalan attığın her halınden belli.....................
  • resım koyamıyorum bır sorun war halledeyım herkez tanıcak bu ark ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xD -- 2 Ekim 2007; 19:21:26 >
  • quote:

resım koyamıyorum bır sorun war halledeyım herkez tanıcak bu ark ı

miral sen git ape kes priest çarınla sen kım cesur_prens kım..
    herkes benı tanısın ne olucakki

cesur_prens noop bir warıor tüm olympia insanlarıyla db yapmıs bir insan
    sense mahsum bir priest ape lerde oyalanan kendını mıllete kastıran
  • off su resım ısını mutlaka halledıcem senın ınanman ıcın degıl herkezın ınanması cunku oyunda pm atmaya cesaret edememenden senın ınandıgın bellı
  • quote:

off su resım ısını mutlaka halledıcem senın ınanman ıcın degıl herkezın ınanması cunku oyunda pm atmaya cesaret edememenden senın ınandıgın bellı

tamam anlıyorum senı ben dün cz de pm attım sana ve küfür ettim haddinden falza
    eğer benı tanıosan nıkımı yaz..........................
    yazamıonkiiiiiiiiiii yok işte hala sallıon??
    bugun bile apost slotunda küfür ettim sana
    utancından konusamadın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SongL

quote:

resım koyamıyorum bır sorun war halledeyım herkez tanıcak bu ark ı

miral sen git ape kes priest çarınla sen kım cesur_prens kım..
    herkes benı tanısın ne olucakki

cesur_prens noop bir warıor tüm olympia insanlarıyla db yapmıs bir insan
    sense mahsum bir priest ape lerde oyalanan kendını mıllete kastıran

bak arkadasım klavye erkeklıgı yapma.hurrıyet caddesi no 167 ataturk mahallesi bornova ızmır madem bu kdr emınsın beklerım benı olımpıada herkez tanır ve sneın gıbı 30 lwl altı harıc kımse bu adam bana db attı ben bu adamı clandan attım bu adam serefsızdır dıyemez. su resım ısını halledeyım gorceksın cesur_prens oldugumu hem madem bu kdr emınsın cesur olmadıgımdan o2 de pm atsana hadi . 2 saattır aynı seyı soyluyorum hala pm gelmedı.neden ? yemedımı ?

• SongL Bende CESUR_PRENS 'ın arkadasıyım .. Onun bÖyLe Birşey yapacağına inanamıorum.. KanıtLar mısın Lütfen .. !! İFTİRA ATMA ..

BEN AZAMA4 ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SongL

quote:

off su resım ısını mutlaka halledıcem senın ınanman ıcın degıl herkezın ınanması cunku oyunda pm atmaya cesaret edememenden senın ınandıgın bellı

tamam anlıyorum senı ben dün cz de pm attım sana ve küfür ettim haddinden falza
    eğer benı tanıosan nıkımı yaz..........................
    yazamıonkiiiiiiiiiii yok işte hala sallıon??
    bugun bile apost slotunda küfür ettim sana
    utancından konusamadın

ya sn ne kdr serefsız bır ınsansın.bu charla 2 kısı oynar bunuda butun olımpıa bılır kufur ettıgın ben deıldım.giga olayı gercek olsa ortagım bana soyler ( bunu yapcak bırısı olsa ortak olmam ) . db attıgın dedıgın adam yanı acılservis112 neden benı hala partye cgaırıyor gorunce selamlasıyoruz ???

• MiraLayTurK senle gece 12 de oyunda görüşürüz..
    o1 de ol.
  • http://img223.imageshack.us/img223/2615/adsz5sn9.jpg

Buyrun Ben Azama4

Cesur_Prens yakın arkadaşımdır...
  • @SongL

Bana bak ben MiraLayTurK ün sahibiyim sırf senin yalanlarını ortaya cıkarmak için accauntumu CESUR_PRENS e verdim onu herkes tanır o serverimizin parmakla gösterilenlerindnedir!

Eger kendine cok güveniorsan ıspatlada görelim kardes!

Eger benim arkadfasım db yaptı ise bende............. olayım!

Eger ıspatlarsan ikimizde oyunu bırakacaz ve charımızı sana vericez cesur_prens e pm at bi görüselim öyleyse!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.