Şimdi Ara

Olympia'daki Arkadaşlar Girsin.. ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün gece Cz de samma kestık CESUR_PRENS'denilen ....... warıror 74 lvl.
    db yaptı ve giga 2h itemi çaldı. tüm olmypia oyuncularına duyurulur partinize almayın...

niki CESUR_PRENS

• o kestiyse haklidir adam kesiyo drop baskasına gitse hakkı yenilir ama o kesmediyse sefersizlik yapmıs
  • kardeşim samma'yı tek bizde kesiyoruz cz de partice yalakadık
    ben % o % o debuf o malice

nasıl onun bunun hakkı..
    itemi alıcak adam 112acilservis olan bufferin hakkıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SongL

kardeşim samma'yı tek bizde kesiyoruz cz de partice yalakadık
    ben % o % o debuf o malice

nasıl onun bunun hakkı..
    itemi alıcak adam 112acilservis olan bufferin hakkıydı.
    napalım simdi yani aldıysa aldi bizene o sizin sorununuz o zaman partinize guvenılır kisiler alin

• yokedici işine bak ok..
    kımsenın annında yazmıo güvenılır dié..
  • quote:

yokedici işine bak ok..
    DB yapmak artık sanat haline geldi herzamanki dogal seyler..
  • quote:

yokedici işine bak ok..
    bu gibi durumlarda itemin degeri neyse partidekiler aralarında gb yada takas yöntemiyle anlaşabilirler. tabi bunu baştan konuşmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

bu gibi durumlarda itemin degeri neyse partidekiler aralarında gb yada takas yöntemiyle anlaşabilirler. tabi bunu baştan konuşmak lazım.

Alıntıları Göster
    Ne diyelim geçmiş olsun. açLık başına Vurmuş anLaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImTheBoss

Ne diyelim geçmiş olsun. açLık başına Vurmuş anLaşılan

Alıntıları Göster
    ImTheboss arkadaşım o adamı olympia da rezil ettim cz de eslantta elmorad ta maradon da.
    ve bir anda sankı ben kralmısım gibi pm ler geldi.
    herkes cesur_prens bana da db yaptı dediler.
    inanki.
    kanı bozuk o adamın
    forumdan korsan6767 var
    onun la vs yaparken bile kaçıo lvl 74 ama noop bir insan.
    partinize almayın.

• quote:

yokedici işine bak ok..
    quote:

Orjinalden alıntı: SongL

yokedici işine bak ok..

alnında yazmıyor ama ne güvenilir olduğunu biliyorsun ne olmadığını biliyorsun bizim partylerimizde rol roc çıkarken cz de neden db olmuyorda sizde oluyor o kadar mı ihtiyacınız wardı warrior a kendi yalnışınızı kendinizin düzeltmesi lazım ha şimdi onu falan savunduğum yok sen ne kadar konu açarsan aç cz de eslantda maadonda emc de bağırırsan bağır mutlaka onu partysine alacak birileri vardır yani oyunda o kadar fazla oyuncu varki 1 i duysa diğeri duymaz alır partysine

• quote:

Orijinalden alıntı: enisten

quote:

yokedici işine bak ok..

alnında yazmıyor ama ne güvenilir olduğunu biliyorsun ne olmadığını biliyorsun bizim partylerimizde rol roc çıkarken cz de neden db olmuyorda sizde oluyor o kadar mı ihtiyacınız wardı warrior a kendi yalnışınızı kendinizin düzeltmesi lazım ha şimdi onu falan savunduğum yok sen ne kadar konu açarsan aç cz de eslantda maadonda emc de bağırırsan bağır mutlaka onu partysine alacak birileri vardır yani oyunda o kadar fazla oyuncu varki 1 i duysa diğeri duymaz alır partysine

Alıntıları Göster
    Olympiada bi warrior vardı tk kestik disbant yaptı
    ismini tam hatırlamıyorum baya oldu bırakalı
    Ama king ile başlıyordu _ flan vardı
    ve Razgard31 İle talos kestik ironbelt düştü
    ona düştü ben priesttim
    sana payını vercem dedi 300m o zamn elinde varmış verdi
    bende +6 ss al ib senin olsun dedim
    söz verdi ama ss vermedi haram olsun çıkar senden o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 2 Ekim 2007; 16:09:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enisten

quote:

yokedici işine bak ok..

Alıntıları Göster
    ewt boss da db dogal artık anca bıldiğin insanla kesıcen zaten +6 sı pazarda zaten.o kadar takma

• quote:

Orijinalden alıntı: YEK

ewt boss da db dogal artık anca bıldiğin insanla kesıcen zaten +6 sı pazarda zaten.o kadar takma

Alıntıları Göster
    ya sormak lazım onun şerefi bi giga kadar mı 5 6 ay önce olsaydı shardların gigaların 21gb + iteme satıldığı zamanlar olsa haklı diycem şimdi piyasa acayip düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

ya sormak lazım onun şerefi bi giga kadar mı 5 6 ay önce olsaydı shardların gigaların 21gb + iteme satıldığı zamanlar olsa haklı diycem şimdi piyasa acayip düştü

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

cuneyt paşam aldığım bilgiye göre
    10 m için db yapmıs.
    ismini unuttum lcyan pentand mıdır nedir.
    onun için.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

cuneyt paşam aldığım bilgiye göre
    10 m için db yapmıs.
    ismini unuttum lcyan pentand mıdır nedir.
    onun için.

Alıntıları Göster
    gecmıs olsun bir dahakıne tanımadıgınız insanları almazsınız party olur biter gerçi tanıdık olsa onlcak bu knight adama babasını sattırır wallaha hele degerli uniq item offf offfffff

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

gecmıs olsun bir dahakıne tanımadıgınız insanları almazsınız party olur biter gerçi tanıdık olsa onlcak bu knight adama babasını sattırır wallaha hele degerli uniq item offf offfffff

Alıntıları Göster
    arkadasım ben CESUR_PRENS bu olayın aslı yoktur ıspat edebılırsen ben oyunu bırakmaya we charımın ıd sıfresını dh ye yazmaya yemın ederım 112acilservis e gıtcektı ıtem db attın dıyorsun ambulance ye oyunda ulasın ve bole bı olay warmı dıye sorun cvbının gulmek olcagına emınım :)ayrıca korsan6767 yle vs den kacıo dıyorsun korsan human bende humanım aredada vs den kacanı ben gormedım. elınde ksc yada vıdeo warsa db attıgıma daır beklerım. sızdende bır rıcam lutfen bu tur konularda resım yada vıdeo yoksa yorum yapmayın. iyi eylenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xD -- 2 Ekim 2007; 18:33:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xD

arkadasım ben CESUR_PRENS bu olayın aslı yoktur ıspat edebılırsen ben oyunu bırakmaya we charımın ıd sıfresını dh ye yazmaya yemın ederım 112acilservis e gıtcektı ıtem db attın dıyorsun ambulance ye oyunda ulasın ve bole bı olay warmı dıye sorun cvbının gulmek olcagına emınım :)ayrıca korsan6767 yle vs den kacıo dıyorsun korsan human bende humanım aredada vs den kacanı ben gormedım. elınde ksc yada vıdeo warsa db attıgıma daır beklerım. sızdende bır rıcam lutfen bu tur konularda resım yada vıdeo yoksa yorum yapmayın. iyi eylenceler

Alıntıları Göster
    normalde rogueler 2 yüzlü kişiliksiz olarak bilinir ama nedense bu oyunda hep warriorlar kendilerini gösteriyorlar hemde heryerde... madem böyle şeyler yapıyosunuz o zmn rogue olsaydınız bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 2 Ekim 2007; 18:29:01 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

arkadasım ben CESUR_PRENS bu olayın aslı yoktur ıspat edebılırsen ben oyunu bırakmaya we charımın ıd sıfresını dh ye yazmaya yemın ederım ambulance122 e gıtcektı ıtem db attın dıyorsun ambulance ye oyunda ulasın ve bole bı olay warmı dıye sorun cvbının gulmek olcagına emınım :)ayrıca korsan6767 yle vs den kacıo dıyorsun korsan human bende humanım aredada vs den kacanı ben gormedım. elınde ksc yada vıdeo warsa db attıgıma daır beklerım. sızdende bır rıcam lutfen bu tur konularda resım yada vıdeo yoksa yorum yapmayın. iyi eylenceler

sallamak bedava konusmak istemıyorum
    senı çok iyi tanırıyorum..
    sen cesur olamassın

• quote:

quote:

arkadasım ben CESUR_PRENS bu olayın aslı yoktur ıspat edebılırsen ben oyunu bırakmaya we charımın ıd sıfresını dh ye yazmaya yemın ederım ambulance122 e gıtcektı ıtem db attın dıyorsun ambulance ye oyunda ulasın ve bole bı olay warmı dıye sorun cvbının gulmek olcagına emınım :)ayrıca korsan6767 yle vs den kacıo dıyorsun korsan human bende humanım aredada vs den kacanı ben gormedım. elınde ksc yada vıdeo warsa db attıgıma daır beklerım. sızdende bır rıcam lutfen bu tur konularda resım yada vıdeo yoksa yorum yapmayın. iyi eylenceler

sallamak bedava konusmak istemıyorum
    senı çok iyi tanırıyorum..
    sen cesur olamassın

Alıntıları Göster
    bu arkadasımın dh accontu ıstersen suanda oyunda pm at konusalım o2 deyım beklıyorum ıspat edebılırsen buyur ıftıra atmak dınımızde en buyuk gunahtır bır oyun ıcın ınsanları karalamayın !

• quote:

bu arkadasımın dh accontu ıstersen suanda oyunda pm at konusalım o2 deyım beklıyorum ıspat edebılırsen buyur ıftıra atmak dınımızde en buyuk gunahtır bır oyun ıcın ınsanları karalamayın !

Alıntıları Göster
    quote:

ben senın adını kirleten adam oyundan
    eğer benı tanıosan eğer cesur_prens sensen
    delikanlı gibi nikimi yaz buraya?

YALAN atıyorasun sus..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.