Şimdi Ara

##olympia lunar savaşlarında humanların başarısızlıkları##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu topic i açmamın sebebi bir human olarak savaşlarda alınan başarısızlıklardır! humanların mantığı lunarda maalesef np kasmak, ve bu çok anlamsız ve önüne geçilemiyen bi mantık haline dönüştü! zaten lunarda kazanıcağımız zaferle gidip lufersonda yığınla np kasabiliriz! bunu kimse düşünemiyor maalesef. Biz ve bazı clanlar her zaman warderleri kesmeye uraşırken, kimi clanlar np kasma çabası içersinde. savaş liderleri maalesef yönlendirme konusunda çok yetersiz (çoğu zaten arkadaş reklamları göze batıyor )
    Peki orclar nabıyor?
    1.Savaş başlar başlamaz paşa paşa gidip 1.warderi alıyorlar
    2.Sonra olabildiğince mage ve priestle kendi warderlerini koruyorlar
    3.Humanlar tabi np kasma çabası içinde olduğu için sağda solda geziniyorlar
    4.Humanların becerisizlik ve organize olamamasından yararlanıp 2. warderi daıtıyorlar
    5.Bizim townun önüne olabildiğince doluşuyorlar ve bizi towndan çıkartmıyorlar
    6.Ve zaten savaş kopuyor orclar galip geliyor!

Benim fikrime katılan yada katılmayan herkese saygılar..

• DIEZDEDE HEP ORCLAR BASIODU BU SEFER BIZ BASTIK MEARK ETME DUZELIR
  • walla haklısın orc iken daha ii np kasiodum savaslarda en az 4-5k kasiodum ama insan oldum olalı 2k nın üstüne hiç çıkamadım insanlar organize olmayı bilmior orclarda çok daha bilgili ve tecrübeli oyuncular var
  • birde dikkat ettimde humanlarda çok lvl kasan var seek i bi açıyorum 60+ adam dolu hatta aposa 1500 buff altı adam almiolar ve harpy slotlarında en az 2-3 60+ adam var luferde seek açsan bırak 60+ yı 55+ zor buluyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

birde dikkat ettimde humanlarda çok lvl kasan var seek i bi açıyorum 60+ adam dolu hatta aposa 1500 buff altı adam almiolar ve harpy slotlarında en az 2-3 60+ adam var luferde seek açsan bırak 60+ yı 55+ zor buluyordum

kardeş mesele o deil lvl kasmak farkıl bişi savaşa 2-3 saatini ayırmalı herkes! orclarda lvl kasıyor bi ton orc mage arkadaş var ama savaşları kaçırmıyorlar.Humanlarda ilgi gösterse, birlik sağlansa başarı gelicektir eminim..
  • bi ara cafeye gittim tamda lunar zamanıymış boş bi masaya oturdum yanımda ki adam savaştaydı.
    orc olmuşlar arkadaşlarıyla birlikte.cafe olarak da cLan kurmuşLar. biri sıkıştığı zaman hemen çaarıyo diğerleri onun yanına topluca gidio 4-5 kişi yatsada diğerleri bayaa bastırdılar ben beramusta kasarken onlar olympia lunardaydı en son town u bastıklarını gördüm sonra dalmışım oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_JennyMcCharty

Bu topic i açmamın sebebi bir human olarak savaşlarda alınan başarısızlıklardır! humanların mantığı lunarda maalesef np kasmak, ve bu çok anlamsız ve önüne geçilemiyen bi mantık haline dönüştü! zaten lunarda kazanıcağımız zaferle gidip lufersonda yığınla np kasabiliriz! bunu kimse düşünemiyor maalesef. Biz ve bazı clanlar her zaman warderleri kesmeye uraşırken, kimi clanlar np kasma çabası içersinde. savaş liderleri maalesef yönlendirme konusunda çok yetersiz (çoğu zaten arkadaş reklamları göze batıyor )
    Peki orclar nabıyor?
    4.Humanların becerisizlik ve organize olamamasından yararlanıp 2. warderi daıtıyorlar

%100 haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cypherda da hemen hemen her savaşı karuslar alıyo.
  • karuslar her yerde kral
  • ama adam öldürünce np de kesmış oluyor
  • olympia değilde edanada ki karuslar çok kral savaş kaptanları milleti partye alıp towna fln çekio
  • Yönlendirme konusunda bizimkiler de yetersiz sadece arada go warder felan diyolar o kadar
  • ARKDASIN GORUSLERINE BENDE KATILIYORUMM ORC LAR BU ISTE DAHA ORGANIZE VE BIZIM SAVAS YONETICILERI TAM ANLAMIYLA SAVASI YONLENDIREMIYOR ARKDASLARINA SELAM YOLUYORLAR ODA DOGAL HADI DIYELIM AMA BIR GUN SAVASTALAR BIZDE KAPININ IKINCI ACILMASINI BEKLIYORUZ SAVAS YONETICILER TARTISIYORDU BIR KOXPCULAR LANET OKUYOR O DEIYOR SENI KIM KASTI BU LVL KADAR O ARADA KIM NE KADAR OLDURMUS YAZI GECIYOR ORCLAR ALMIS BASINI GIDIYORR
  • savaş ı belirleyen mage ler dir ve orc lardakş mage ler çok tecrübeli tamtam lantaaa gallardo out:law yada tanıdıgım çok ark mage ler var sürekli warder koruyorlar ve çok başarılı oynuyorlar lastlegend: Deadly:Stroke SheReF_ vs vs ve bunedenle herşavaşı kazanıyorus :D ama doru bişi karus larda lvl kasan adamlar bi elin paröağını geçmez...
  • katılıyorum jenny kaptanlar sürekli geyik içinde geyik te yapın biyere kadar.ama son savasta alabanda cok ii kaptanlık yaptı ve aldık savası ama insanlar savasta genel olarak kötü geziniolar srekli
  • alabandanın kurdugu clan biz yani hep wardır2 koruyoruz önceden SaW olarak koruyorduk gine biz koruyoruz bizden 2 party war dışarda orclardan 10 party cıkar nası korucaz warderı biz elimizden geleni yapıoz wardere bizim 2 kesildiyse gidip orc townun önüne basıoz yani elimizden gelen bu kadar oluor
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_JennyMcCharty

Bu topic i açmamın sebebi bir human olarak savaşlarda alınan başarısızlıklardır! humanların mantığı lunarda maalesef np kasmak, ve bu çok anlamsız ve önüne geçilemiyen bi mantık haline dönüştü! zaten lunarda kazanıcağımız zaferle gidip lufersonda yığınla np kasabiliriz! bunu kimse düşünemiyor maalesef. Biz ve bazı clanlar her zaman warderleri kesmeye uraşırken, kimi clanlar np kasma çabası içersinde. savaş liderleri maalesef yönlendirme konusunda çok yetersiz (çoğu zaten arkadaş reklamları göze batıyor )
    Peki orclar nabıyor?

KATILIYORUM HER ZAMAN DEDİĞİN GİBİ OLUYOR. YAŞASIN KARUS

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.